ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

לינה ביוסמיטי באפריל

פורום צפון אמריקה
    6
    15
    3459
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • oritilan
      oritilan נערך לאחרונה על ידי

שלום,
      אנחנו משפחה עם שני ילדים 8,11 מתכננים להגיע ליוסמיטי בתחילת אפריל ליומים. יש לי שתי שאלות:
      1. האם כדי לטייל יום וחצי ביוסמיטי בעונה זו של השנה?
      2. אם נרצה לישון בתוך בפארק האם כדי/אפשר לישון גם לא ממש ביוסמיטי וואלי? ואם כן איזה מהאתרים הוא יחסית זול וקרוב לוואלי?

תודה
      אורית
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • אופיר
        אופיר נערך לאחרונה על ידי

לינה ביוסמיטי באפריל
        • http://forum.lametayel.co.il/forum_msg/goto-2521913/srch-%D7%99%D7%95%D7%A1%D7%9E%D7%99%D7%98%D7%99+%D
        • אופיר
          אופיר נערך לאחרונה על ידי

עוד נסיון
          • יוסמיטי באפריל
          • יוסמיטי באפריל 2
          • שושי
            שושי נערך לאחרונה על ידי

לינה ביוסמיטי באפריל
            אני הזמנתי לפני יותר מחודש ב:curry village,יש גם עם 2 מיטות כפולות,ההזמנה שלי היא לחודש יוני,בגלל שהימים יותר קצרים בזמן שאת נוסעת תראי אם עדיין יש מקום,אפשר לנצל יותר את הזמן אם ישנים בתוך הפארק
            http://www.yosemitepark.com/Accommodations.aspx
            • מוני
              מוני נערך לאחרונה על ידי

לינה ביוסמיטי באפריל
              שושי
              בתחילת אפריל אם שואלים אותי(אבל מי שואל אותי בעצם)אז בפירוש אין צורך ב-2 לילות,צריך גם להתפלל שמזג האויר יאיר לכם פנים,שכן עדיין אפשריות אי אילו סופות קלות (ראי מה קרה לגולש רוי ב-2006 בתחילת אפריל).
              הכי קרוב ויותר זול מאשר בכפר של היוסמיטי זה ללון באל פורטל אשר קרובה לכניסה המערבית על כביש 140.
              מוני
              • אוֹרִי
                אוֹרִי נערך לאחרונה על ידי

לינה ביוסמיטי באפריל
                מלבד הלינה בואלי ובאל פורטל, ניתן ללון בואקהרסט מדרום, מריפוזה ממערב ויש גם מלונות סמוך לכניסה הצפון מערבית.

אני מחזק את דבריו של מוני שבעונה זו עדיין מזג האויר אינו צפוי. יכול להיות יום שמש, יום שלג. אני מאחל לכם מזל בעניין זה, אבל אני הייתי מציע אולי לא להזמין מראש לינות (על אחת כמה וכמה אם מדובר באמצע השבוע) ולהכין גם תכנית חלופית.

ועוד דבר, מוני כתב שלא צריך 2 לילות - אני מניח שכוונתו היתה שמספיק יום אחד בהתחשב בכך שחלק נכבד מהפארק סגור. אני מסכים, אם כי עדיין כדאי שיהיה זה יום מלא - כלומר שהלילה שלפני והלילה שאחרי יהיו בפארק או בקרבתו.
                • שושי
                  שושי נערך לאחרונה על ידי

לינה ביוסמיטי באפריל
                  מוני:אנו נגיע לשם ב10 ליוני,מקווים שטיוגה פס פתוח,באים מואגם,רק אמרתי שאם הם באים רק ליום אחד,עדיף ללון בפארק,עם שרותים וחימום עולה 126$ + מס,בחוץ אין פחות מ90$,כך שזה לא כל כך נורא,טוב כל אחד עם החישובים שלו,מעדיפה אולי לחסוך במשהו אחר,ועוד משהו מוני,כן שואלים אותך,כולנו
                  היום קראתי על כביש 49,זה קצת,לא לגמרי בדרך לסן פרנסיסקו זה האזור:gold country,חשבתי ביום השני אחרי שיוצאים מהצד הדרומי של יוסמיטי כדי לראות את הסקוויה,לישון בסונרה,עיירה כזאת נחמדה,היתה באזור?
                  • אוֹרִי

לינה ביוסמיטי באפריל
                    אנחנו ישנו בשיא העונה במריפוזה ב-76$. אני בטוח שיש גם יותר זול מזה. אבל בהחלט מסכים איתך עם השיקול של לשלם יותר ולהיות יותר קרוב.

אגב, אם מעניין אותך הבהלה לזהב. צפונית לlee vining, ממזרח ליוסמיטי יש את העיירה bodie. זאת עיירת הבהלה לזהב בגדולה ביותר שהשתמרה. מאוד מעניין ונחמד.
                    bodie.JPG
                    bodie.JPG(גודל:5.92KB)

bodie.JPG
                    • אורלי1024
                      אורלי1024 נערך לאחרונה על ידי

לינה ביוסמיטי באפריל
                      שלום לכולם !
                      בשנה שעברה היינו (זוג +4,10,13) ביוסמיטי בדיוק בתקופה זו (30 מרץ - 1 באפריל)ואכן מזג האויר בתקופה זו אינו יציב.
                      שבוע לפנינו ביקרו שם חברים ולדבריהם השמש זרחה והיה ממש אידיאלי לטייל שם. מייד לאחר שהם עזבו החלה סופת שלגים של שלושה ימים ולאחר מכן נחסמה הכניסה אפילו מצד סן פרנסיסקו !!! למשהו כמו יומיים. אנחנו היינו כבר בארה"ב ובדקנו כל יום את תחזית מזג האויר עם תפילה בלב...
                      כשיצאנו לדרך עדיין לא היה ברור אם הכניסה פתוחה או לא , אבל לשמחתנו בישר לנו הריינג'ר שהכביש פנוי ופתוח לפנינו.
                      בעמק יוסמיטי הכל פועל ופתוח בכל מקרה ואנו הגענו לחניה בתוך הפארק (היינו עם קראוון) ללא כל בעיות.
                      טיילנו באותו יום אחר הצהריים וכמובן בכל היום למחרת. הטמפרטורות היו ממש נוחות במשך היום (נסחבנו עם המעילים בגלל אמא היסטרית...כלומר- אני) אבל לא היה בהם כמעט צורך . לגבי הטמפרטורה בלילה , מדובר על תנאי קור ממש 0-4 מעלות .
                      לטעמנו אפשר לטייל שם יומיים בשקט גם בעונה זו , אבל זה טעם אישי שלנו. הילדים שלנו אוהבים מאד טבע ואנחנו עשינו 4 מסלולי הליכה שונים ונאלצנו בגלל קוצר זמן לוותר על החלק הדרומי (שהיה חסום חלקית בשלג וזה עזר לנו לוותר).
                      תהנו ....אשמח לשתף אם תרצו לדעת עוד
                      • מוני
                        מוני נערך לאחרונה על ידי

לינה ביוסמיטי באפריל
                        שושי
                        על כביש 49 נסענו רק בקטע שבין מריפוסה לאוקהארסט.
                        אני מבין שבחרתם להצפין עליו,סונורה נראית לי כהגיונית ועם הרבה הצעות לינה,אני הייתי הולך על הבסט ווסטרן ששם(אני משוחד).
                        מה שכן בכביש 49 לפחות בקטע שהזכרתי(אוקהארסט-מריפוזה) לא להכנס לנסיעת לילה!
                        מוני
                        • אוֹרִי

לינה ביוסמיטי באפריל
                          בהחלט מסכים עם אורלי שמי שאוהב טבע וטיולים רגליים יכול לבלות ביוסמיטי יומיים ויותר. ג'ון מויר, מראשוני תנועת שמירת הטבע בקליפורניה, אמר שכאשר הוא הגיע ליוסמיטי, פסק אצלו יצר הנדודים. זה בהחלט מקום יפה ויש משהו מאוד כיף בלתת לעצמך להשאר במקומות כאלה קצת יותר מקצת.

האתר הבא יוכל להגיד לכם מראש את מצב כבישי הגישה לפארק:

http://www.nps.gov/yose/planyourvisit/conditions.htm

ואורלי, גם אני שאינני אמא, וגם לא היסטרית, הייתי בהחלט לוקח מעיל באפריל וכך אני ממליץ "בחום" לשואלת לעשות.
                          • אורלי1024

לינה ביוסמיטי באפריל
                            הי אורי !
                            רק תראה איזה יופי ואיזה שמש זוהרת...
                            אבל באזור הגישה למפלים השלג נערם על הקרקע וזה אומר שקר...
                            בכל אופן תודה על התמיכה, אני אצטט אותך כשבעלי יספר לכולם על האמא ההיסטרית .
                            • אורלי1024

לינה ביוסמיטי באפריל
                              הי אורי !
                              רק תראה איזה יופי ואיזה שמש זוהרת...
                              אבל באזור הגישה למפלים השלג נערם על הקרקע וזה אומר שקר...
                              בכל אופן תודה על התמיכה, אני אצטט אותך כשבעלי יספר לכולם על האמא ההיסטרית .
                              טיול2 294.jpg
                              טיול2 294.jpg(גודל:18.16KB)

טיול2 294.jpg
                              • oritilan
                                oritilan נערך לאחרונה על ידי

מדיניות החזרה וחופשת פסחא
                                הרבה תודה לכל העונים והמיעצים.
                                האם מישהוא יודע מתי תהיה חופשת פסחא השנה?
                                ועוד שאלה, אם אזמין בתוך הוואלי, מהי מדניות הביטולים בתוך הפארק? אם אפשר להתחרט כמה ימים לפני ההגעה אז (כמעט) אין לנו מה להפסיד
                                • שושי
                                  שושי נערך לאחרונה על ידי

מדיניות החזרה וחופשת פסחא
                                  אפשר לבטל שבוע מראש,ואת משלמת 10$,בזמן ההזמנה משלמים מראש על יום אחד,מה שכן לא יודעת מתי החגים שלהם,כי בזמן חגים צריך חודש מראש לבטל
                                  לא כל כך תדעי גם שבוע מראש על מזג אוויר,הבעיה בעיניי זה אם יורד גשם,כי על שלג זאת חוויה לילדים,אבל יורד שם גשם כל השנה לא כמן כאן,כך שזאת בעיה של כולנו,כמה שקראתי המעבר על כביש 120 פתוח כל השנה
                                  • 1 / 1
                                  • פוסט ראשון
                                    פוסט אחרון