ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

לוס אנג'לס בשלושה ימים

פורום צפון אמריקה
    6
    11
    4937
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • oliamir
      oliamir נערך לאחרונה על ידי

אני נוסעת עם העבודה לארה"ב ולפני הטיסה בחזרה לישראל יש לי שלושה ימים חופשיים בלוס אנג'לס.
      מספר שאלות לי אליכם:
      1. אלו אטרקציות/מוזאונים אסור לפספס?
      2. מקומות שאסור להתקרב אליהם מפאת בטיחות (קראתי באתר על איזור שדה התעופה, אבל מלבד זאת)
      3. והכי חשוב- באיזה איזור של העיר כדאי להתאכסן כך שאהיה קרובה לכל הדברים החשובים- אטרקציות מרכזי קניות וכו'.
      4. המלצה על מקום לינה
      5. איך מגיעים לשדה התעופה בסופו של דבר?...

תודה רבה!
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • אלון.י
        אלון.י נערך לאחרונה על ידי

לוס אנג'לס בשלושה ימים
        מקום לינה מומלץ שהיינו בו בקיץ.בעלת בית איטלקיה נשואה לישראלי.
        לוס אנג`לס - B &B ישראלי – ממוקם בשכונה יהודית, נגישות טובה, מומלץ
        Ecaterina`s Bed and Breakfast
        626 N Detroit St. , Los Angeles, California 90036
        Phone: (310)717-8152 / (310)871-1044 / (323)935-3882
        ביטול 48 שעות לפני מועד ההגעה. מחיר היה 85$ ללילה כולל א. בוקר, מס וחניה.
        לגבי אל.אי קשה להתנהל שם ללא רכב כי המרחקים גדולים והתחבורה הציבורית לא משהו.
        האטרקציות העיקריות שדרת הוליווד,בוורלי הילס,סנתה מוניקה.
        ולמי שאוהב פארקי שעשועים יוניברסל .
        לשדה התעופה מגיעים עם מונית או שיש תחבורה ציבורית שכרגע אינלא מוצא את הפרטים אם תהיי מעונינת נמצא גם את זה.
        • dhz
          dhz נערך לאחרונה על ידי

לוס אנג'לס בשלושה ימים
          המלצה שאני כותב כל פעם מחדש היא שאם סוף השבוע כלול ב- 3 הימים, בקרי במשך אחד מימים אלו (לא בלילה) בטיילת של Venice Beach.

אם את רוצה קצת לצאת מאווירת העיר ולהגיע לנקודת תצפית על העיר והסביבה, בקרי ב- Will Rogers State Park שנמצא באיזור ה- Pacific Palisades באיזור הקצה המערבי של Sunset Boulevard.

אני ישנתי אצל חבר בלוס אנג'לס ולכן לא יכול לעזור עם מלון. כמו שאלון י. כתב, ממילא את תצטרכי רכב, כך שמיקום המלון פחות מושפע מקירבה לאטרקציות מאשר לטיבו ולטיב השכונה בה הוא נמצא. אגב, למה לא להשאר עוד כמה ימים במלון של העבודה?

לגבי איזורים שלא כדאי לבקר בהם, הרי שיש שכונות עוני, בעיקר של שחורים או היספנים שיכולות להיות בעיתיות, כמו south central ואחרות. אותו חבר סימן לי במפה איזורים נרחבים של לוס אנג'לס שכדאי ל"ותר" עליהם, כך שקשה לתת לך רשימה ברורה. אולי במלון יוכלו לעזור לך עם זה. אני ממליץ להשיג מפות של לוס אנג'לס רבתי בכל מקרה. זה יעזור לך גם בנווט לשדה התעופה.

• מוני
            מוני נערך לאחרונה על ידי

לוס אנג'לס בשלושה ימים
            לא התעמקתי, אבל שוה לברר על חברת האוטובוסים Flyaway המקיימים קשר מתחנת האוטובוסים המרכזית שבדאון טאון-Union Station שמה ,המבטיחה להשתדל להביא אותך לטרמינלים של lax תוך 45 דקות, ובמחירי ריצפה. רק יש לברר קודם אם חברת האוטובוסים הזאת משרתת רק את נוסעי חברות התעופה הפנימיות בארה"ב,ואינה מסיעה נוסעי טיסות בין לאומיות. רשימת החברות הפנימיות אותן הם משרתים הן:- Alaska/Horizon Continental/Continental Express American/American Eagle Delta/Delta conection Northwest United/United Express מצרף לינק על השירות של חברת האוטובוסים הזאת.
            http://www.lawa.org/flyAwayInfo2.cfm

ביחס לאיזורים הלא סימפטיים יחסית:-
            מקומות שבהם לא כדאי להסתובב/להתגורר בלילות:- מזרח ודרום לוס אנג`לס,דאונטאון,קומפטון, אינגלווד,קוריאה טאון,הוליווד,צפון הוליווד, סילברלייק, וזה רק חלק ממה שבזמנו הזהירו אותנו.

מקומות בטוחים יחסית הם: ווסט הוליווד(אומרים שבטוחה לגמרי),סטודיו סיטי,מרינה דל ריי, שרמן אוקס, ברבנק ,ווסטווד ששם ישנה אוכלוסית סטודנטים רבה,ברנטווד,וכמובן בברלי הילס, וסנטה מוניקה שהיא המועדפת.
            מוני
            • שושי
              שושי נערך לאחרונה על ידי

שטל מנמל התעופה
              http://www.bartravel.com/newus/indexi.html
              • oliamir

לאן כדאי?
                הציעו לי להשאר בסן פרנסיסקו במקום..
                אז השאלה שלי היא באיזו עיר אתם הייתם מעדיפים להשאר ולמה?
                בנוסף מקומות לינה/אטרקציות/תחבורה לשדה"תע בסן פרנסיסקו?...
                תודה!!
                • Search the Forum
                  Search the Forum נערך לאחרונה על ידי

Search the Forum
                  All the info you need, you would find within the forum pages.

Please use the forum's search engine

• אלון.י
                    אלון.י נערך לאחרונה על ידי

לאן כדאי?
                    הבחירה שלי ס.פ הרבה יותר נחמדה יפה יותר קל להיתנייד תחבורה ציבורית טובה(לא הזזנו את הרכב 3 ימים).
                    אטרקציות רציף 39 אלקטרז צ'יינה טאון הגנים היפניים גשר שער הזהב.

מקומות לינה לא חסר.אנחנו לנו ברחוב לומבארד.

סן פרנסיסקו – מוטל נחמד ומיקום מצוין
                    TOWN HOUSE MOTEL
                    1650 Lombard Street San Francisco, CA 94123
                    Phone (415) 885-5163 Reservations (800) 255-1516
                    Fax: (415) 771-9889
                    ביטול 48 שעות לפני מועד ההגעה. מחיר 75$ ללא מס ללילה כולל חניה

• dhz
                      dhz נערך לאחרונה על ידי

לאן כדאי?
                      בעיקרון, הייתי מעדיף את סן פרנסיסקו.
                      אבל, כמו פעמים רבות, יש שיקולים נוספים. למשל, לוס אנג'לס בחורף יותר נעימה מסן פרנסיסקו.
                      אין טעם להשאר בלוס אנג'לס בלי מכונית (מה שנראה היה לי מתגובות אחרות שאולי לא תהיה לך מכונית שם). בסן פרנסיסקו אין בעיה, ואפילו רצוי להשתמש בתחבורה ציבורית.
                      סן פרנסיסקו עיר הרבה יותר קטנה ודחוסה מלוס אנג'לס. קל יותר לבקר בה . היא גם יותר יפה וממוקמת נפלא.
                      כמובן שלהעדפות האישיות יש משקל גדול ולכן את צריכה להחליט מה מתאים לך יותר.

לגבי סן פרנסיסקו - לנתי אצל קרובים ככה שאין לי מלון להמליץ לך.
                      תחבורה ל/מ שדה התעופה - הטוב ביותר להעזר בשירותי אחת מחברות ה- Shuttle. תמורת תשלום לא מאד גבוה הם לוקחם אותך (ועוד נוסעים) משדה התעופה או מהמלון ומביאים אותך למלון (או לשדה התעופה). מובן שהמסלול לא ישיר כי יש עוד נוסעים שאולי ירדו קודם (או יעלו אח"כ), אבל בסך הכל זה סביר וזול בהרבה ממונית.
                      • רשימת ה- Shuttles בסן פרנסיסקו
                      • oliamir

אשמח לעוד...
                        תודה על כל ההמלצות! עזר לי מאוד.
                        החלטתי על סן פרנסיסקו- ממה שקראתי באתר היא יותר קלה להתמצאות, בעיקר כשאין אוטו- ויש הרבה מה לראות בשלושה ימים...

אשמח לעוד המלצות בעיקר על מקומות לינה לא יקרים מדי וסבירים מבחינת רמה...(סביר=נקי ובטוח)
                        ד"א מדובר על סופ"ש- כמה הבדל אמור להיות במחיר?

תודה תודה תודה!
                        • dhz
                          dhz נערך לאחרונה על ידי

אשמח לעוד...
                          נסי לחפש בפורום פרטים על מלונות בסן פרנסיסקו, לרבות בטיפים. לגבי המחיר, בערים גדולות הרבה פעמים מחירי המלונות יורדים בסופי שבוע כי אז יש פחות מבקרי עסקים. אני לא יודע אם זה חל על סן פרנסיסקו. בכל מקרה, נסי פשוט לבצע הזמנה דרך האינטרנט (אפילו בלי להשלים אותה) כדי לקבל את המחיר העדכני.
                          • 1 / 1
                          • פוסט ראשון
                            פוסט אחרון