ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מסלול טיול ל-4 חודשים

פורום דרום אמריקה
    3
    3
    1719
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • דורון27
      דורון27 נערך לאחרונה על ידי

אאני וחברתי מתכננים טיול ל-3-4 חודשים בערך לדרום אמריקה.הכוונה היא לצאת באמצע סוף חודש ינואר.
      אנחנו לא מעוניינים לוותר על הקרנבל... אך מפחדים לפספס את ארגנטינה וצ'ילה כי הבנו שבאפריל ואולי אפילו לפני כבר יש חורף ממש חזק? איך אתם מציעיעם לתכנן את הטיול לתקופת זמן של 4 חודשים גג בהנחה שאנחנו לא רוצים לפספס את ארגנטינה וצ'ילה בוליביה ופרו? עוד 2 שאלות קטנות: האם באמת אסור לפספס את הקרנבל והאם הוא באמת כל כך יקר? וכמה כסף נראה לכם שנצטרך כל אחד לטיול כזה? תודה
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • 31zohar
        31zohar נערך לאחרונה על ידי

מסלול טיול ל-4 חודשים
        השאלה לא ברורה. אתם אומרים שאתם לא רוצים לפספס את הקרנבל ומצד שני אתם שואלים לעצתנו?
        אני באופן אישי הייתי מוותר על הקרנבל ומעדיף לשהות כמה שיותר בדרום ארגנטינה וצ'ילה, אבל זה עניין אישי.
        לצערי - כן- זו התשובה לשאלתכם אם יקר בברזיל בקרנבל. הרבה יותר יקר מאשר מחוץ לקרנבל.
        במקומכם הייתי נוחת בארגנטינה מקדיש חודש וחצי עד חודשיים נותן עוד חודש לברזיל ועוד חודש לפרו ובוליביה, בשינויים של שבוע לפה או לשם, תלוי איך תרגישו במהלך הטיול.
        דרך אגב- מה זה מתכננים? אמצע ינואר זה עוד מס' שבועות ואם לא תקדימו לרכוש כרטיסים ולהתחסן אז אתם עלולים להיתקל בבעיה.
        • fiction06
          fiction06 נערך לאחרונה על ידי

מסלול טיול ל-4 חודשים
          חברתי ואני טסים בתחילת פברואר ומולנו גם עמד השיקול אם להפסיד את הקרנבל או לא ובסוף החלטנו לוותר על הקרנבל כדי לא להפסיד את העונה באזור ארגנטינה וצ'ילה.
          זה שיקול אישי שלכם מה אתם מעדיפים.
          • 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון