ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טיסות ושדות תעופה

פורום צפון אמריקה
    3
    5
    1355
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • כרמית
      כרמית נערך לאחרונה על ידי

שלום לכם,
      1. אני מבקשת להתייעץ איתכם לגבי עניין טיסות הפנים ומלונות.
      בעלי ואני מתכננים טיול של 3 שבועות מאמצע אפריל עד תחילת מאי 08.
      האם מומלץ להזמין כבר מעכשיו טיסות פנים ומלונות מבחינה כלכלית ( יש לנו טיסות מ LA לוגאס , מוגאס לסן פרנסיסקו , מסן פרנסיסקו לניו ג'רזי. מלונות בוגאס ובסן פרנסיסקו שאר המקומות אנחנו ישנים אצל חברים).

2. תוכלו בבקשה לומר לי מאיזה ולאיזה שדות תעופה מומלץ לנו לטוס ולנחות :
      טיסה מ LA (מאיזה שדה לעלות על טיסה) ---> לוגאס (באיזה שדה לנחות)
      טיסה מוגאס ---> לסן פרנסיסקו (באיזה שדה לנחות)
      טיסה מסן פרנסיסקו ---> לניו ג'רזי (באיזה שדה לנחות)

בLA אנחנו נלון אצל חברים באזור הואלי.
      בוגאס אנחנו מתכננים ללון על הסטריפ (אולי באקסליבר)
      בסן פרנסיסקו אנחנו עדיין לא יודעים איפה נלון.

המון תודה
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • dhz
        dhz נערך לאחרונה על ידי

טיסות ושדות תעופה
        בעיקרון, שדה התעופה תלוי במוביל ובטיסה שבחרתם.
        לשמחתך, ברוב המקרים אין התלבטויות. ללוס אנג'לס יש נמל תעופה בינלאומי גדול אחד, LAX ואני מניח שהטיסה ללאס וגאס תמריא ממנו.
        בלאס וגאס יש גם כן שדה תעופה גדול אחד, ולשמחתך הוא קרוב ל- strip.
        גם לסאן פרנסיסקו יש שדה תעופה אחד והוא מדרום לעיר ליד San Mateo.

נשארנו עם ניו ג'רזי שהיא מדינה ולא עיר. לא ברור להיכן את צריכה להגיע בניו ג'רזי. למשל, אם מדובר באיזור המזרחי של המדינה שליד ניו יורק העיר, אני מניח ש- Newark הוא השדה הנוח ביותר. אם מדובר בדרום המדינה, אולי כדאי לטוס לאיזור atlantic city ואם מדובר בחלקה המערבי, אז פילדלפיה היא השדה הגדול באיזור.

לשאלתך הראשונה - לגבי טיסות פנים יש בפורום דיונים בלי סוף בנושא זה (כמו המערכון של הגשש - תמיד שואלים את אותן שאלות ומקבלים את אותן תשובות). אני ממליץ לך כי פשוט תבדקי בפורום דיונים על טיסות פנים. יש דיון כזה ממש מהיום.
        לגבי מלונות - את יכולה להזמין עכשיו או לחכות. ברוב המקומות זה לא ישנה דבר מבחינת המחיר (בלאס וגאס, אולי זה כן ישנה). בכל מקרה יש לשים לב למדיניות הביטולים ולהזמין רק אם ניתן לבטל זמן סביר לפני תאריך הלינה ללא קנס.
        • אופיר
          אופיר נערך לאחרונה על ידי

טיסות ושדות תעופה
          דווקא בלוס אנג'לס וסאן פרנסיסקו יש הרבה יותר משדה תעופה אחד.

בלוס אנג'לס יש 5 שדות תעופה ראשיים כשמכולם יש טיסות ללאס וגאס. מאד תלוי היכן אתם בעיר כדי לכוון אתכם לזה הקרוב יותר. LAX ממוקם מצפון מערב העיר. בורבנק (BUR) ממוקם ליד הוליווד. לונג ביץ' (LGB) ממוקם בדרום העיר על גבול מחוז אורנג'. סנטה אנה (SNA) ממוקם במחוז אורנג' ליד דיסני ואונטריו (ONT) ממוקם במזרח העיר. כאמור, מכל שדות התעופה יש טיסות לווגאס. בנוסף יש גם את סאן דייגו - אם אתם באזור הזה.

בסאן פרנסיסקו יש 3 שדות תעופה אשר המרחק מהם לעיר הוא די זהה. הראשי הוא SFO אבל יש גם את סאן חוזה (SJC) הממוקם קצת דרומית ממנו ואת אוקלנד (OAK) הממוקם בעיר אוקלנד - מעבר למפרץ. אוקלנד נחשב לזול מבין שלושת השדות והוא גם הקרוב ביותר לעיר.

לגבי ניו ג'רזי - אטלנטיק סיטי הוא שדה איזורי ואין אליו טיסות ישירות מהמערב. כפי ש dhz המליץ - כדאי לטוס לניוארק (EWR) או לפילדלפיה (PHL) - תלוי לאיפה בניו ג'רזי אתם צריכים להגיע.
          • dhz
            dhz נערך לאחרונה על ידי

טיסות ושדות תעופה
            לגבי סאן פרנסיסקו:
            מסכים לגבי שדה התעופה של אוקלנד (שכחתי אותו), אבל סן חוזה מרוחקת מהעיר ואין הגיון לבחור בשדה הזה אם אתה מבקר בסאן פרנסיסקו העיר.
            • כרמית
              כרמית נערך לאחרונה על ידי

טיסות ושדות תעופה
              תודה רבה!!!!
              עזרתם לי מאוד!!!!
              • 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון