ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

רכבת מבנגקוק לסיאם ריפ

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    6
    6
    3334
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • שימי11
      שימי11 נערך לאחרונה על ידי

האם מישהו יודע אם יש רכבת מבנגקוק לסיאם ריפ? באיזה שעות? כמה זמן נסיעה? ומהיכן לוקחים? וכמה עולה?(האם זה יותר כדאי מטיסה)
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • avi
        avi נערך לאחרונה על ידי

קרא באתרים המצורפים
        Twisted Evil
        http://www.seat61.com/Thailand.htm

http://www.seat61.com/Cambodia.htm

http://www.canbypublications.com/cambodia/overland.htm#Aran
        • ilanbaron
          ilanbaron נערך לאחרונה על ידי

רכבת מבנגקוק לסיאם ריפ
          הי ,
          לא בטוח ב-100% אך לפי מה שבדקתי בעזרת אבי והאתרים שהעביר לי (אני מתכוון להגיע לשם ב- 14/04/2008) הדרכים להגיע מבנגקוק לסיאם-ריפ מלבד טיסות הנם :
          הגעה ל- Aranyaprathet ברכבת היוצאת בשעה 5:55 בבוקר (וגם מתישהו בערב - לא בדקתי) מהתחנה המרכזית של בנגקוק hua-lam pong או באוטובוס היוצא מבנגקוק מ- Mo chit Bus Station לייד שוק ה- Chatuchak..

מ- Aranyaprathet תוקתוק למעבר הגבול Poipet . עוברים את הגבול לקמבודיה ומשם אוטובוס או מונית לסיאם-ריפ

בהצלחה ,
          • eyal_orly
            eyal_orly נערך לאחרונה על ידי

רכבת מבנגקוק לסיאם ריפ
            לא יודעת עד כמה המידע שאתן לך רלוונטי, כי הייתי שם לפני שנתיים וחצי, ואולי מאז השתנה משהו. אין רכבת מבנגקוק לסיאם ריפ אפשר להגיע בטיסה או באוטובוס. אנחנו הגענו באוטובוס וזה לוקח יום שלם. יצאנו בחמש בבוקר מבנגקוק, נסענו באוטובוס (משובח למדי) כמה שעות עד מעבר הגבול עם קמבודיה. אחרי המתנה בגבול (ויזות, סידורים, וכו') חצינו את הגבול. משם העלו אותנו על מיניבוסים קטנים ומצ'וקמקים לנסיעה של 150 ק"מ לסיאם ריפ. זאת אחת הנסיעות החוויתיות שעברתי בחיים!
            פשוט בגלל העובדה שאין שם כביש! זו נסיעה על אדמה במהירות של כ- 20ק"מש. הנסיעה הזו לקחה כ- 7 שעות והגענו לסיאם ריפ ב22:00 בלילה. אם לא לחוצים בזמן ויש יום להשקיע לנסיעה הזאת, הייתי ממליצה על אוטובוס (שגם היה מאוד זול), אם חבל לבזבז על זה יום, עדיף לקחת טיסה
            • houminer
              houminer נערך לאחרונה על ידי

רכבת מבנגקוק לסיאם ריפ
              תיכנס לאתר:
              http://www.talesofasia.com
              הבחור שם עשה דוקטורט על איך עושים את הדרך הזאת
              אני ממליץ על הרכבת של 5:55
              דרך אגב - כאילו יש בה רק מחלקה שלישית, אבל תגלה שבקצה הרכבת יש קרון שחצי ממנו מחלקה שניה, שב שם והכרטיסן ימכור לך כרטיס עם ההפרש בין מחלקה שניה לשלישית
              מפויפט צריך לקחת מונית עם עוד אנשים
              אל תעיז לקחת אוטובוס ובטח לא אוטובוס מבנגקוק, כולם רמאים
              • idanhe
                idanhe נערך לאחרונה על ידי

רכבת מבנגקוק לסיאם ריפ
                לגבי רכבת אין לי מושג...
                אבל אני עשיתי את הדרך הזאת לפני שבועיים מבנקוק לסיאם ריפ.
                הדרך שאני הגעתי היא ... יציאה מבנקוק במיני-וואן ב-7 בבוקר הנסיעה לוקחת כ-5-6 שעות. מגיעים לאיזה מסעדה שבה עושים את הויזה .
                אבל לא לעשות שם את הויזה בשום פנים ואופן כי הם גובים שם כפול מהמחיר (1300 באט) כאשר מחיר הויזה הוא 20$ (כ-600 באט) הם מנסים לשכנע לעשות בטענה שאם את לא עושה אז כל השאר ממתינים אבל גם ככה יש המתנה בגבול.
                אחרי שמגיעים לגבול ועושים את כל הפרוצדורה של הויזה עולים על אוטובוס זוועתי בלי מזגן ובלי כלום והדרך היא נוראית כי חם עכשיו שם ומצד שני הדרך כולה היא דרך אפר של קפיצות וזה דבר נוראי באמת ואני אומר לך את זה בתור אחד שעשה הרבה נסיעות בצפון הודו ששם גם הנסיעות נוראיות אבל לא ככה. הנסיעה גם לוקחת כ-5-6 שעות ומגיעים לסיאם ריפ בשעות הערב המאוחרת 9-10.
                משהו ששכחתי לציין שזה כמובן סגרתי מאחת הסוכנויות של הישראלים. אבל ככה זה כולם.

ד"א - אם את נוסעת במיוחד בשביל לראות את מקדשי האנגקור וואט אז לא להתלהב יותר מדי.... אני נחלתי אכזבה. Sad

בהצלחה והמך טיול מהנה !
                • 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון