ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

יפן - האקונה

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    3
    4
    4663
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • niraif
      niraif נערך לאחרונה על ידי

אנחנו (זוג בשנות ה-50) נוסעים בטיול עצמאי ליפן ל-12 ימים נטו:
      4 לילות בטוקיו שמהם יום אחד טיול לניקו וחזרה לטוקיו
      2 לילות בהאקונה
      2 לילות בטאקיאמה
      4 לילות בקיוטו שמהם יום אחד טיול לנארה וחזרה לטוקיו ויום אחד טיול להירושימה וחזרה לטוקיו
      אנחנו נוסעים לבד ברכבות. השאלה שלי האם באמת יש להקדיש להאקונה 2 לילות? אנחנו מתכננים ליסוע ברכבת המהירה. האם מספיק אולי ליסוע להאקונה, לבקר במוזיאון הפתוח וכו' ולמחרת ליסוע להר פוג'י למדרגה ה-5 ולאחר מכן אחה"צ ליסוע לטאקיאמה.
      אבקש מיודעי דבר ליעץ לנו כי אנחנו בהתלבטות גדולה וצריכים כבר להזמין בתי מלון. מה באמת יש לעשות באזור האקונה? ושוב האם להקדיש למקום 2 לילות
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • עודד
        עודד נערך לאחרונה על ידי

יפן - האקונה
        אין מה להקדיש שני לילות להקונה. מה שיש שם לראות זה המוזיאון הפתוח הנהדר ותו לא. אבל איזור הר פוג'י זה לפחות יום נטו כי לא מדובר רק לעליה להר אלה גם אתרי טבע מסביב לו כמו עד כמה שזכור לי אגמים, מערה, מפל וכולי. אני להקונה ואיזור פוג'י יחד הקדשתי קצת למעלה מיומיים.
        תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • עודד
          עודד נערך לאחרונה על ידי

יפן - האקונה
          אגב לגבי ניקו אני לא הייתי נוסע וחוזר באותו יום. זה יותר משעתיים נסיעה לכל כיוון ויש לא מעט מה לראות. אני הייתי נשאר שם לילה ולמחרת ממשיך לטייל קצת וחוזר לטוקיו במגבלות הזמן שלכם.
          • barorna
            barorna נערך לאחרונה על ידי

יפן - האקונה
            אני מצטרפת לקודמי בעניין ניקו- זה אפשרי ביום אחד, אך מאוד לחוץ.
            אם אתם באמת רוצים להנות מהנסיעה אז צריך יומיים(דרך אגב - פה הרכבות אינו מכסה את הנסיעה לשם, זהו קו פרטי).
            לגבי האקונה - המוזיאון הפתוח אכן מקסים ואפשר בקלות לעשות אותו בגיחת יום מטוקיו (3 רכבות!). היתר בהאקונה זה טבע, אגם, רכבל ומעיינות חמים והשאלה אם זה מעניין אתכם.
            לגבי קיוטו - הייתי מוסיפה לה יום ומחליפה את טיול היום להירושימה בטיול יום לטירת הימג'י. לא ציינתם את התקופה בה אתם נוסעים, אך אם זה בתקופת הפריחה הטירה בהימג'י מרהיבה כפליים. כללית יכול להיות שאתם יכולים לשקול לותר על ניקו או נארה (בשתיהן העניין הוא סביב המקדשים) לטובת יום נוסף בקיוטו שעולה ביופיה על כולן.
            japan 365.jpg
            • 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון