השכרת דירה בהודו
-
שלום לכולם, אני טסה להודו עוד שלושה שבועות וחשבתי על האופציה של להשכיר שם דירה, אם יש פה משהו שעשה את זה או יכול לתת לי פרטים, עלויות מקומות וכו אני אשמח
-
השכרת דירה בהודוהיי אני עוד לא הייתי בהודו, אבל נתת לי רעיון ..
כשאני חושבת על זה לשכור דירה יכול להיות טוב כי זה חוסך לך לחפש מקומות לישון בהם, אבל , אם את רוצה לטייל באזורים שונים, אז בעצם את כל הזמן צריכה מחדש לחפש דירה להשכרה באותו איזור שאת נמצאת בו..
הממ ואני מוסיפה לשאלתך: האם זה כ"כ קל למצוא דירה בהודו? ז"א זה נפוץ לשכור שם דירה לתקופת זמן קצרה? ו..איך בכלל מוצאים דירה ?
והאם זה בכלל כדאי?כי הרי אם אני רוצה לטייל בכל מיני מקומות , אז עדיף לי האופציה של בתי מלון וכאלה , לא ? מאשר כל הזמן לחפש דירה במקום חדש שאליו אני מגיעה.. כי נראה לי יותר קל למצוא מלון לישון בו מאשר דירה לשכור.. וגם.. מה המחירים של דירות להשכרה?
אז.. אני מצטרפת לשאלתך.. אשמח לתשובות
-
שירן, לא הבנת את הכוונה שלהמי ששואל על השכרת דירה בהודו מן הסתם מתכוון להיות
במקום אחד לאורך זמן.
את כותבת שאת מתכוונת לטייל בכל מיני מקומות
מה שעושים זה ששוכרים חדר במלון א בגסט האוס.
יש מלונות ויש גסט האוסים בכל מיני רמות מפשוט ועד יקר
אני לא חושבת שמי שגולש כאן יודע לגבי אם קל למצוא דירות בהודו
וכמה זה עולה כי זה פורום של מטיילים בעיקר,לא אנשים שגרים קבע בהוד.
אני מניחה שאם מגיעים לעיר/כפר שרוצים להישאר זמן ממושך
שואלים את האנשים מהסביבה מי משכיר וכמה עולה.
כל עניין לגופו ואין איזו תשובה כללית לנושא.
-
מניסיוןבמקומות קטנים, האנשים שהכי יודעים הם בעלי משרדי הנסיעות. הם מכירים את סביבתם ותמיד יודעים על מישהו שרוצה להשכיר דירה. בגואה, לדוגמא, בחוף פאלולים, שאלתי בעל סוכנות נסיעות והוא אמר שלא תהיה שום בעייה לסדר בית (של יותר מחדר אחד, עם מטבח ושירותים והכל) בסכום ממש מצחיק. הבית ניתן להשכרה לכל תקופה כמעט, וכמובן ,כשאת רוצה ליותר מחודש, תמיד יכולת המיקוח שלך טובה יותר. בסביבות דרמסלה, דרמקוט, בגסו, אותו דבר - אנשי משרדי הנסיעות, חלפני הכספים, האנשים שמתעסקים בתיירות יודעים יותר מאחרים. נסי אותם, כשאת מגיעה לשם. אחרי כמה פעמים שתשאלי, הם כבר ישלחו אנשים אליך. -
תודה על התגובותתודה על התגובות, בעיקרון אני נוסעת לטייל אבל ישנן ערים שאני רוצה להיות בהן לתקופות של חודש ויותר וחשבתי אולי אפשר לצמצם עלויות כך..