טנריף - עולם שלם באי קטן
-
מידי טיול אני מעדכן באי פורום זה בקורתי.
התרומה הצנועה שלי למידע הנהדר שיש כאן ולרצו הטוב והכן לעזור
שמרג בכל פעם מחדש.
השנה בסוף אוגוסט עזבנו את האלפי האהובים לטובת הר גבוה לא פחות בלב האוקיאנוס-
טנריף!
הפעם אני מספר קורותי בבלוג, שכן גילית ששם קל יותר למצוא מידע, ואני רוצה שגם לבאים אחריה טנריפה יהיה קל למצוא את המידע.
http://www.lametayel.co.il/%D7%98%D7%A0%D7%A8%D7%99%D7%A3+-+ %D7%9B%D7%9C+%D7%9B%D7%9A+%D7%94%D7%A8%D7%91%D7%94+%D7%99%D7 %95%D7%AA%D7%A8+%D7%9E%D7%97%D7%95%D7%A4%D7%99%D7%9D+%D7%95% D7%AA%D7%99%D7%99%D7%A8%D7%99%D7%9D
עוד לא סימתי את הבלוג - אבל בינתיים טעימה מהאי.
-
טנריף - עולם שלם באי קטןוזה מהיום הראשון בלוס גיגנטס (ראו בלוג). צוקי ענק הצונחים לים.
עם שיט נאה - בו רואים לוויתנים, ורוחצים באוקיאנוס
-
טנריף - עולם שלם באי קטןאורוני-נפלא!!
התמונות מרהיבות והכתיבה קולחת וברורה.
מאשש את מה שחשדתי לגבי אטרקטיביות המקום.
רונן -
טנריף - עולם שלם באי קטןעוד ביום הראשון- מגיעים מדרום לתצפית על גרצ'יקו
-
טנריף - עולם שלם באי קטןהיום הרביעי- בעיקר רכס אנגה (ראו בבלוג
)
-
טנריף - עולם שלם באי קטןיופי של טיול,בלוג מהנה לקריאה ותמונות מקסימות
תודה
גיל -
טנריף - עולם שלם באי קטןאורוני . איך באת לי בזמן... בימים האחרונים חושבת על האי.
נהנתי לקרוא את הבלוג. התמונות יפות מאד. ביחוד אהבתי את תמונות הים / מים. כזה כחול לא ראיתי מזמן..
מה דעתך על היעד לפסח ? ( השנה תחילת אפריל).
האם לדעתך אפשר להנות באפריל ממקום כמו פארק המים? ראיתי שהוא פתוח אבל השאלה אם ניתן לרחוץ ?
אשמח לשמוע דעתך
איריס -
טנריף - עולם שלם באי קטןאיריס יקרה-תמשיכי להכות על הברזל החם-סיציליה ואח"כ טנריף-קלאסה.
סרדיניה מחכה לך-ב"ה.
רונן -
טנריף - עולם שלם באי קטןאורוני - איזה תמונות מקסימות!
איריס - חברה טובה היתה בשנה שעברה בטנריף באזור מרץ - אז מתקיים הקרנבל הגדול באי, אומרים שהוא שני לקרנבל בברזיל!
רבקה -
טנריף - עולם שלם באי קטןכמו שציינה רבקה אם כבר ממתינים אז אפשר לתפוס את הקרנבל הגדול.
אכן טנריף נתפסה בעיני עד לפני שנתיים כיעד של חופים זהובים-עכשיו אני רואה שבנוסף לים,פארקים שונים,הר געש יש גם תצפית דולפינים ועוד הרבה אטרקציות.
אורון-תודה שוב.
רונן -
טנריף - עולם שלם באי קטןרבקה, יודעת . קראתי קצת.. הקרנבל באמת נראה מרשים
אבל אם כבר דוחים מחפשת יעד לשבוע של פסח.
לא רוצים לבשל השנה..
-
טנריף - עולם שלם באי קטן-קרנבל בפברוארבעיון באינטרנט, הקרנבל השנה מתקיים 16-25 לפברואר 2012. האם באמת שווה? חיפשתי משהו לשבור את החורף, אולי יתאים.
אשמח לאינפורמציה, גם על מזג האויר בעונה זו. -
טנריף - עולם שלם באי קטןהי איריס, חשבתי שסיכמנו שתטוסו למלטה...
-
טנריף - עולם שלם באי קטןתודה רבה לכל המגיבים - תמיד שמח לשמוע שעשיתי עבודה טובה
איריס - גם אני חשבתי על סיצליה/סרדיניה וכו' - בחרתי בטנריף בזכות "השילוב המשפחתי" המנצח מבחינתי: אטרקציות לילדה, נופיפ דרמתיים למבוגים (וכאן אני מרגיש שטנריף מאד חזקה הודות למגוון הרב שבה) ואפשרות מאד נוחה לטיול כוכב.
כמובן שסגנון הטיול משתנה בין משפחות ולכל אחת הצרכי םשלה
לגבי פסח - הטנריפים טוענים שהאי שלהם נוח לטיול כל השנה הודות למיקומו הגיאוגראפי. ממה שקראתי באתרים רבים בתקופת הקרנבל - קרי בפברואר - קר שם מידי מכדי להכנס למים, בעיקר בצפון (הדרום המדברי לא רואה הרבה גשם בכלל).
אני די מאמין שאפריל נוח שם. אני מניח שמחבינת כניסה למים - זה מע טכמ ובארץ.
האם בארץ היית נכנסת לים / בריכה באפריל?
אם כן - אני בהחלט מאמין שגם באנריף תוכלי.
אגב באפריל אולי פסגת אל טיידה עוד תהיה מעט מושלגת מה שיוסיף מאד למראה של האי
-
טנריף - עולם שלם באי קטן
-
טנריף - עולם שלם באי קטן
-
טנריף - עולם שלם באי קטןתודה על התמונות הנהדרות!
אכן,רעיון לטיול זוגי
חגי -
טנריף - עולם שלם באי קטןחגי-אכן רעיון לטיול זוגי אך לדעתי לא פחות מומלץ למשפחתי עם כל הפארקים והאטרקציות-פארק תוכים,פארק מים ועוד.
רונן -
טנריף - עולם שלם באי קטןרונן אני מסכים שטנריף נהדרת לטיול משפחתי, אבל היא מתאימה לא פחות לטיול זוגי.
הן זוגי רומנטי - ויש בה לא מעט פינו תחמד, ואפשר למצוא חופים קטנים מבודדים ושרטים או בקתות כפריות .
והן זוגי "טיילי" לטרקים וכיו"ב.
יש בה מזה ומזה
-
טנריף - עולם שלם באי קטןנהנתי לקרוא את הבלוג. התמונות מדהימות ועושות חשק להגיע לשם. לא חשבתי שבטנריף יש גיוון כזה (גם בנוף וגם באטרקציות) .
תודה על השיתוף,
רובי