ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טיסת צ'רטר לורונה בפסח

פורום אירופה
    6
    6
    2671
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • frank_capra
      frank_capra נערך לאחרונה על ידי

שלום,

רציתי להתייעץ עם חברי הפורום בנושא טיסות צ'רטר.
      כל השנים שטסנו לחו"ל תמיד טסנו בטיסות סדירות, הפעם בגלל שנזכרנו מאוחר אין טיסות סדירות במחיר סביר, והחלטנו לנסות לברר על טיסות צ'רטר.
      אנחנו זוג עם תינוק בן 10 חודשים שמתכננים כמה לפני פסח לטוס לורונה.
      טיסות סדירות ישירות בכלל היה רק ל מילאנו.
      האם הצ'רטר ישירות לורונה זה באמת אמיתי?
      כל הרעיון של צ'רטר נשמע לי ממש לא יציב.

למי יש ניסיון מר עם טיסות צ'רטר לורונה (ארקיע ישראייר) ומציע להתרחק? או להיפך - יכול להרגיע אותנו לא לחשוש.

מה זה אומר בכלל צ'רטר - יש סיכוי שטיסה באמת תתבטל לגמרי?
      תיאורית?

נשמח לקרוא כל עיצה או טיפ.
      תודה.
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • sharon0374
        sharon0374 נערך לאחרונה על ידי

טיסת צ'רטר לורונה בפסח
        טוב לגבי טיסות צ'רטר...
        הכל עיניין של מזל!!
        אני יכולה לספר לך על מלא סיפורים שאני מכירה אישית (עבדתי במשהו שקשור לכל מני חברות נסיעה בארץ בעבר)
        אני אישית לא נתקלתי בהרבה בעיות וטסתי רק עם צ'רטרים עד היום כי בדרך כלל הטיסות יותר זולות
        בעיקרון טיסות צ'רטר יכולות להדחות ואפשר להמתין הרבה זמן בשדה תעופה עד שטיסה יוצאת...
        סיפור אישי שלי (אבל מעודד) הגענו לשדה תעופה 3 שעות לפני הזמן, כמה ימים לפני פסח, טיסת צ'רטר לפריז - השדה מפוצץ באנשים - הסתכלתי על הלוח של הטיסות כדי לראות מתי הטיסה יוצאת ולאיזו עמדה אנחנו צריכים להגיע וראיתי שכל הטיסות יוצאות בזמן חוץ מהטיסה שלנו שהיה רשום עליה "מבוטלת" ישר "רצתי" לברר מה עושים אז אמרו לי שחלק מהטיסה שלנו יעלו על טיסת אל על שיוצאת באותה השעה..
        היינו שלושה, הגענו לעמדה של טיסת אל על והדיילת קרקע אמרה לנו "טוב נשארו לנו בדיוק 3 מקומות אחרונים בטיסה אבל לא ביחד, 2 ישבו ביחד ואחד ישב ספסל ליד זה בסדר מבחינתכם??" אמרנו לה "כן" העקר שנטוס, עלינו למטוס ולשמחתנו ישבנו במטוס במחלקת עסקים - אז לא רק ששילמנו על צ'רטר גם קיבלנו פינוק (אמרתי שלא אכפת לי שתמיד יבטלו את הטיסה אם זה מה שאני אקבל בסוף) אז אני לא יודעת מה היה עם שאר הנוסעים שהיו אמורים להיות איתנו על הטיסה בצ'רטר אבל אני יודעת שאנחנו הגענו ממש מוקדם אז הצלחנו להשתחל לטיסה של אל על...

סיפור נוסף של אמא שלי - היא וחברה שלה הגיעו לשדה תעופה ונאלצו באותו יום לחזור הביתה ולחזור למחרת שוב לשדה תעופה ואנחנו גרים בצפון... היה בלאגן והן היו בבאסה אבל גם אותן בסוף העלו לטיסה של סוויס-אייר (אבל זה בגלל הקשרים שהיו לי בזמנו, אם לא הן היו מפספסות את הטיול לגמרי)

אז לי אף פעם לא היתה בעיה עם הצ'רטרים, להפך... אבל יש גם סיפורים לא נעימים...
        צריך הרבה מזל.. ולא לוותר במידה והטיסה "מבוטלת"
        מה שכן אם יש לכם משהו חשוב שאתם צריכים לעשות בחו"ל ביום מסוים עדיף שלא תתכננו את הטיסה ליום לפני - תנו זמן מרווח..
        למשל ביוני אני אמורה לטוס לאמסטרדם ויש לי הופעה ב-13.06 אז אני מתכננת את הטיסה ללפחות 4-5 ימים לפני...
        • מיכל א
          מיכל א נערך לאחרונה על ידי

טיסת צ'רטר לורונה בפסח
          טסנו עם צ'ארטר לורונה ולא הייתה שום בעייה עם הטיסות.
          הבעייה היחידה היא עם שדה התעופה של ורונה שהוא לא סימפטי כשרוצים לטוס בחזרה. הם לא מאפשרים להעלות שום מכשיר חשמלי בתיק היד. אפילו את המצלמה, וה-GPS מכריחים לשים במזודה.
          • יונית
            יונית נערך לאחרונה על ידי

טיסת צ'רטר לורונה בפסח
            קשה להניח כי הטיסות לורונה באפריל יתבטלו-שכן למיטב הבנתי הביקוש גדול מההיצע.
            יחד עם זאת יכולים להזיז את העיתוי(שעות בד"כ)
            המינוס היותר גדול שאני רואה בטיסות צרטר עם תינוק הוא טיסת לילה שיכולה לשבש לכם את היום הראשון, נחיתה ב06.00 בבוקר ואי אפשרות להתמקם במלון/צימר לפני שעות הצהרים .
            עוד מינוס נקודתי לורונה אלו החוקים של שדה התעופה בטיסות חזרה לארץ,נוקשות רבה .
            ו...חייבים להסתכל אחרת על טיסות צ'רטר לתורכיה/מזרח אירופה לדילים של סופשבוע (שאיתן יש לא מעט בעיות) לבין טיסות צ'רטר מהסוג שלכם.
            • alpes
              alpes נערך לאחרונה על ידי

טיסת צ'רטר לורונה בפסח
              אנחנו טסים הרבה בטיסות צ'רטר לאירופה ולמעט שינויי שעה לפעמים, שמודיעים עליהם כמה ימים מראש, אין בעיות.
              • talveron
                talveron נערך לאחרונה על ידי

טיסת צ'רטר לורונה בפסח
                נכון לפסח 2008 החוקים הנוקשים של שדה"ת בורונה בוטלו!!
                מעכשיו מותר להעלות לטיסה מכשירי חשמל אך שימו לב להגבלות שעדיין תקפות, כמו בכל שדות התעופה באירופה, לגבי נוזלים בתיק היד.

המידע הוא ממקור ראשון.

גם לפי נסיוני בדר"כ אין בעיה בטיסות צ'רטר ת"א-ורונה.
                • 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון