כמה זמן אפשר להיות בהודו?
-
סיפרתי למישהו שאני מתכנן הודו ל-5 חודשים, והוא אמר לי שנותנים ויזה רק ל-3 חודשים, זה נכון???
ואם זה נכון, אז אני די יכול לשכוח מ-5 חודשים הודו? -
כמה זמן אפשר להיות בהודו?היי alon6636,
אם תוציא ויזה להודו בארץ, תקבל אותה למשך שישה חודשים.
אם תוציא את הויזה בחו"ל, תקבל אותה למשך שלושה חודשים.
טיול מהנה, -
כמה זמן אפשר להיות בהודו?ורק שים לב כשאתה מוציא ויזה בארץ היא מתחילה מיום ההוצאה ולא מיום הכניסה להודו.. תוציא סמוך מאוד לנסיעה. -
כמה זמן אפשר להיות בהודו?בטוח בטוח בטוח שבחו"ל ישראלים מקבלים וויזה רק ל3 חודשים?
דיברתי עם שגרירות הודו לפני שלושה שבועות והם אמרו שגם בבנגקוק אני יכול להוציא וויזה לחצי שנה -
כמה זמן אפשר להיות בהודו?אה יופי איזה מזל.. תודה.. -
בטוח בטוח בטוח ל-3 חודשים בלבדOphiri שלום,
בעלי דרכון ישראלי מקבלים בבנגקוק ויזה להודו לשלושה חודשים בלבד ולכניסה חד פעמית (מזה למעלה משנה).
בשגרירות הודו מסרו לך מידע מוטעה.
טיול מהנה,
מרטין - סוכן נסיעות בבנגקוק -
בטוח בטוח בטוח ל-3 חודשים בלבדאהלן מרטין, תודה.
תגיד ישראלים מקבלים ויזה ל3 חודשים להודו בכל מקום חוץ מישראל?
בעלי דרכון זר מקבלים ל6 חודשים?
והאם לאחר תום הויזה אפשר לקבל ויזת מעבר, בזמן תקופת הצינון? -
בעלי דרכון ישראלי אכן מקבלים ויזה להודו ל-3 חודשים בלבד לעומת בעלי דרכון זר (מערבי) שמקבלים ויזה להודו לחצי שנה.
בכל מקום פרט לישראל? אני לא יכול להתחייב על כל הגלובוס, אבל באסיה, דרום מזרח אסיה, אוסטרליה וניו זילנד ישראלים מקבלים ויזה ל-3 חודשים.
מתשובותיהם של גולשים אחרים (כמו פנינה מרקו) הבנתי שניתן לקבל ויזת מעבר ל-72 שעות להודו בשגרירות הודו בנפאל אם יש לך טיסה מהודו (וצריך להוציא את הויזה מראש) וצריך להציג בשגרירות את כרטיס הטיסה מהודו החוצה.
טיול מהנה,
מרטין - סוכן נסיעות בבנגקוק
-
בטוח בטוח בטוח ל-3 חודשים בלבדאין אפשרות לאחר תום הוזיה של ה3 חודשים לבקש לעוד 3 חודשים?
אתה אומר שצריך להזמין מראש את הוויזה.. כלומר יקח שבוע-שבועיים עד שיסיימו עם הבירוקטייה ואני אקבל את הוויזה? -
אין אפשרות לאחר תום הויזה של ה-3 חודשים לבקש עוד ויזה ל-3 חודשים ויש צורך בתקופת צינון של חצי שנה עד לכניסה הבאה להודו (לבעלי דרכונים ישראלים בלבד).
בבנגקוק לוקח 5 ימי עבודה של השגרירות להוציא ויזה (שבת וראשון אינם ימי עבודה של השגרירות ואינם נכללים בספירת הימים). אין לי מושג האם לוקח פחות ימים להוציא ויזת מעבר בשגרירות הודו בנפאל.
טיול מהנה,
-
בטוח בטוח בטוח ל-3 חודשים בלבדאיזה מבאסים תקעו לי את הטיול
יש אפשרות לעשות כמה טרנזיטים?
כלומר מנפאל דרך הודו לבורמה פעם אחת ומבורמה לתוך הודו לטיסה הביתה פעם אחרת?
-
אין לי מושג אם ניתן לעשות כמה טרנזיטים דרך הודו באמצעות ויזת מעבר.
כמו כן שים לב שטיסות ישירות מהודו לבורמה יש רק מכלכתה (ורק בימי שני יש טיסה ישירה ובימי שישי טיסה לא ישירה) והיות ואני לגמרי לא מבין בהודו, כדאי לברר האם ניתן להגיע ממעבר הגבול בנפאל לכלכתה תוך 72 שעות (אם אתה לא עושה את הדרך בטיסות).
צריך לעשות חישוב מסובך של מה משתלם יותר:
טיסה מישראל להודו + מעבר לנפאל + ויזת מעבר להודו + מעבר לכלכתה + טיסה לבורמה + ויזת מעבר להודו + טיסה חזרה לכלכתה + מעבר לבומביי בשביל הטיסה חזרה לישראל.
או
טיסה מישראל להודו + מעבר לנפאל + טיסה לכיוון אחד מנפאל לתאילנד + טיסה זולה באייר אסיה הלוך ושוב מבנגקוק לבורמה וחזרה + טיסה מבנגקוק חזרה לישראל.
ולי אין כוח לעשות את החישוב הזה...
אז תשאל סוכן נסיעות בארץ, תשאל עלויות בפורום ותגיע להחלטה.
טיול מהנה,
-
בטוח בטוח בטוח ל-3 חודשים בלבדהודו אתה לא מבין, אז אשאל אותך על תאילנד
מה סביבות המחירים לטיסה לבורמה מבנגקוק, ומה יש לעשות בכלל בבורמה? -
קטעים....
Ophiri שלום,
במקום לעבור את התהליך הידוע של 'חשיבה-->תיכנון-->ביצוע', אתה מבצע את התהליך הישראלי הידוע של 'ביצוע-->חשיבה-->תיכנון מחדש'...
קודם החלטת לטוס לבורמה, רק אח"כ אתה מברר עלויות טיסה לבורמה ורק בסוף אתה נזכר לשאול מה יש בכלל לעשות בבורמה... 
אולי כדאי לקרוא קצת על בורמה בטיפים ובאינטרנט, לשאול שאלות בפורום ולהתרשם האם ברומה 'מדברת אלייך' בכלל ורק אז להתחיל לתכנן את ההגעה לשם...
לשאלתך,
חברת התעופה הזולה שטסה מבנגקוק לבורמה נקראת אייר אסיה.
המיוחד באייר אסיה הוא שככל שהמטוס הולך ומתמלא, כך מחיר הטיסה עולה, ולכן כדי לדעת מחיר מדוייק צריך להכניס את תאריכי הטיסה בהם אתה מעוניין לטוס לבורמה וכמובן ניתן לבדוק מספר תאריכים כדי לראות מתי יש טיסה בעלויות זולות יותר.
את כרטיסי הטיסה ניתן לרכוש באתר האינטרנט של חברת התעופה באמצעות כרטיס אשראי בינלאומי.
חברת אייר אסיה נחשבת לחברות תעופה זולה וטובה.
יחד עם זאת כדאי לדעת כמה דברים לפני שקונים כרטיס טיסה אצלם. אייר אסיה עובדת על קונספט שבו ככל שהמטוס מתמלא כך המחיר עולה ולכן ככל שמזמינים טיסה מוקדם יותר, כך המחיר של הטיסה יהיה נמוך יותר.
לפיכך, מחיר הטיסה של מחר לכל יעד שהוא יהיה הרבה יותר יקר מכרטיס טיסה לאותו יעד בעוד חודש לדוגמא כי הטיסה של מחר תהיה מלאה יותר מהטיסה בעוד חודש.
לאחר שרכשת כרטיס, לא ניתן לבטל אותו ולקבל את הכסף חזרה. כל שינוי בכרטיס כרוך בתשלום של 500 באט לפחות וההפרש בין המחיר בו קנית את הכרטיס לבין מועד השינוי.
לדוגמא, אם רכשת את כרטיס הטיסה ב-2000 באט ואז רצית לשנות את מועד הטיסה ומחיר הכרטיס הוא 3000 באט אז מחיר השינוי יהיה 1500 באט.
אם פיספסת את הטיסה שלך - אז הלך הכסף....
זאת חברת תעופה מצויינת לאלה שיודעים מתי הם טסים בדיוק וקונים כרטיס טיסה זמן רב מראש. מניסיוני, ישראלים רבים אוהבים להתלבט ולחשוב עד הרגע האחרון ואז לשנות את דעתם (הם קוראים לזה `לזרום`),
אייר אסיה לא תתאים לאלה שמחליטים בדקה ה-90 אלא יותר לאלה שיש להם תאריכים מדוייקים לטיסה.
טיול מהנה,
-
קטעים....
תודה על המידע מרטין
ולא אחי, לא החלטתי כלום עדיין.
אני בודק מה אני יכול לעשות כדי להשתמש בויזה להודו בצורה הכי אופטימלית, לא החלטתי לסוע לבורמה ורציתי לנצל את הידע של סוכן נסיעות מתאילנד בנוגע לעלויות כרטיסים לבורמה למקרה ואחשוב להגיע לשם
בכל מקרה בשביל 'ביצוע-->חשיבה-->תיכנון מחדש' אני צריך להיות במקום ולבצע, לא?