תאריכי בגרויות קיץ 2012
-
שלום רב לכולם ובעיקר למורות
מניסיון העבר בגרות אחרונה של מועד ב' במתמטיקה נקבעת לתאריך 14 יולי,השנה תאריך זה ייצא בשבת.
האם למישהוא יש מידע האם היא תוקדם ל-12 יולי, כלומר ליום חמישי
או תדחה ליום ראשון?
אני מניחה שלחלקכם השאלה נשמעת קטנונית, ולכן אסביר.
הבכור מסיים יב' ואני מנסה להצליח לדחוף עוד טיול משפחתי גם בקיץ זה,למרות תאריך הגיוס, שאמור להיות בקיץ, אבל טרם נקבע.לכן כול יום לכאן או לכאן משמעותי עבורי.
אשמח לשמוע,אם מישהוא יודע.
תודה
סמדר
-
תאריכי בגרויות קיץ 2012בדיקה מעלה כי בפעם האחרונה שה 14 ליולי נפל בשבת (2007)- מועד ב' במטמטיקה התקיים ב 16.7
http://yoram.walla.co.il/files/files/f_260.pdf
אני מאוד מזדהה עם הרצון לצאת לעוד טיול משפחתי לפני גיוס הבכור (לנו בסוף זה לא התאפשר
), אבל נראה שיהיה מסוכן להסתמך דווקא על הקדמת הבחינה. -
תאריכי בגרויות קיץ 2012על פי לוח מבחנים פנימי של הבן שלי ( לוח של בית ספר לא חוזר רשמי)
בגרות מועד ב' אנגלית 9/7
מועד ב' מתמטיקה 12/7 יום חמישי.
לא יודעת מאיפה הם יודעים. כך פרסמו..
איריס -
תאריכי בגרויות קיץ 2012ממליצה להמתין עד לפרסום הרשמי באתר משרד החינוך.
בדרך כלל נשלח לוח טיוטה לתיכונים. לעיתים חלים שינויים לאור הערות הנהלות התיכונים, ורק אז מתפרסם הלוח הסופי.
נילי -
תאריכי בגרויות קיץ 2012יש לקחת בחשבון שגם תאריך הגיוס יכול להיות מוקדם יותר ממה שאתם מצפים. (לעיתים משנים את התאריך)
השנה מבחן הבגרות במתמטיקה היה ב- 14/7 ותאריך הגיוס של ביתי הוקדם ל- 20/7.
הצלחנו "לדחוף" טיול של שבוע בין הבגרוית של מועד א' ו- ב', זה היה הכי בטוח...
עדיין לא ראיתי בבה"ס לוח בגרויות - כדאי לחכות. -
תאריכי בגרויות קיץ 2012תודה על כול התשובות והתגובות!
ממש מבאס אותי שצריך לחכות עם סימן שאלה עד לאמצע יולי.
הבן מסיים רבות מהבחינות כבר במועד החורף, כך שנשארות לו לקיץ כול כך מעט בחינות...יחסית כמובן...אבל בכול זאת עם מתמטיקה אי אפשר לשחק ואני חייבת לקחת גם את מועד ב' בחשבון, בעיקר כי זה עוד מקצוע מוגבר וחבל על הציון.
אני מבינה שגם תאריך הגיוס מטייל הלוך ושוב, גם שם עוד אין כלום סופי, כי הוא במיונים.
שוב תודה לכול המשיבים.
סמדר -
תאריכי בגרויות קיץ 2012מועדי בחינות הבגרות לקיץ מתפרסמים רק בסביבות חודש פברואר פלוס מינוס, די מעצבן שאי אפשר לתכנן כלום וצריך להיות תלויים ביום אחד לכאן או לכאן. -
תאריכי בגרויות קיץ 2012כמובן שבצבא הכל יכול להשתנות ותאריך הגיוס תמיד נתון לשינוי עד הרגע האחרון, אבל מצאתי כמה רשימות של תאריכי גיוס משנים קודמות שאולי יכולות לתת אינדיקציה. -
תאריכי בגרויות קיץ 2012תודה רבה! -
תאריכי בגרויות קיץ 2012לא רוצה להתחייב , אבל בבית הספר של הבן בד"כ לא מפספסים.
חושבת שאפשר לראות בתאריכים עובדה ( כמעט) מוגמרת. -
תאריכי בגרויות קיץ 2012הי איריס
אני מניחה שאם אכן פרסמו מישהוא אצלכם כנראה יודע משהוא
אחרת לא היו מפרסמים.
האמת, מתאים לי מאד התאריך שנתת כי אז אנחנו יכולים להמריא כבר בשבת
שזה היום המועדף עלי לטיסות.
דרך אגב הסיכום שלך על מערב ארה"ב הינו האורים והתומים שלי,
זו הזדמנות להודות לך באופן אישי!
אלה שאני מתכננת לטוס לסאן פרנסיסקו , משם ליוסמיטי ואז דרך מונטריי עד לוס אנגלס, משם לוגאס ואת 4 הפרקים, גרנד, פייג', ברייס וציון וחזרה מוגאס, אולי דרך ניו יורק. אני שוקלת להתחיל להזמין לינות בעקבות ההמלצות שלך. טיסות אני אשאיר לרגע האחרון, בגלל תאריך הגיוס, ואז נצטרך להתפשר על מה שיהיה פנוי, דרך אירופה מן הסתם.
המון תודה!
סמדר -
תאריכי בגרויות קיץ 2012איזה כייף לשמוע על הטיולים שנרקמים, שלך ושל חברים נוספים כאן
לגבי הטיסות ליעד שלכם- אנו טסנו עם "דלתא" דרך פילדלפיה לסן פרנסיסקו ובחזור באותה דרך מלאס ווגאס. -
תאריכי בגרויות קיץ 2012הי ברנדי
עם דלתא טסנו בשנה שעברה לניו יורק
קצת התאכזבנו שבטיסה לא היו מסכים אישיים
לניו יורק זו היתה טיסת לילה כך שאת רוב הזמן הילדים ישנו.
הפעם חשבתי אולי לחשוב על לופטהנזה דרך פרנקפורט...אבל זה ממש גישושים ראשוניים, אני לא בטוחה בכלל שעם חברה ארופאית אפשר לתפור את החזרה מניו יורק.
לילה טוב
סמדר
-
תאריכי בגרויות קיץ 2012שמחה שהייתי לעזר.
כמו שכתבת מלונות עם אפפשרות לשינוי בהחלט אפשר להזמין. עם הטיסות הייתי מחכה קצת..
איריס -
תאריכי בגרויות קיץ 2012כל החברות האירופאיות טסות גם מניו יורק ואין בעיה עם הלוך ליעד אחד וחזור מיעד אחר בארצות הברית. תבדקי גם את איירפראנס וסוויס.
-
תאריכי בגרויות קיץ 2012תודה איריס, בהחלט היית לעזר וודאי עוד אעזר בך בעתיד.
תודה ריקי על המידע שנתת, חיזקת אותי שאכן כדאי לחכות עם הטיסות ולקוות שכשנדע סופית את תאריך הגיוס- אמצא טיסות
סמדר -
תאריכי בגרויות קיץ 2012שלום לכל המורות ובעלות הנסיון בנושא,
הבת שלי רק מתחילה את הבגרויות השנה (כיתה י'), ואני ממש בור בנושא
מתוך הדברים שנכתבו מצטייר שמבחן המתמטיקה הינו אחרון המבחנים. האם כך? כלומר, אני יכולה להניח שאם יש לי תאריך למבחן מתמטיקה, לא יהיו מבחנים לאחר מכן? אנחנו בדר"כ מעדיפים לנסוע ביולי, לפני העומס הגדול של אוגוסט, ומכאן הרצון/ההתעקשות על יולי.
הרבה תודה
מיכל -
תאריכי בגרויות קיץ 2012
אני מציעה שאולי אחד מכם (שרוצים לצאת)ינסה לכתוב מייל למשרד החינוך, ואולי אפילו יפתיעו ויתנו תשובה... -
תאריכי בגרויות קיץ 2012מיכל שלום,
שתי בחינות הבגרות האחרונות מידי שנה הן בחינות הבגרות באנגלית ובמתמטיקה במועד ב'. מועד א' של בחינות אלו חל במאי. כיון שאין לתלמידים מה להפסיד, שכן הציון הגבוה הוא המיון שנלקח בחשבון, רובם נרשמים למועד ב', ואף נבחנים בו, למעט אלו שקיבלו 100 או ציון קרוב אליו.
את יכולה לתכנן טיול, שחל במחצית השנייה של חודש יולי.
בסביבות פברואר, לאחר מועדי החורף, מגיעה טיוטת מועדי בגרויות הקיץ לתיכונים.
נילי -
תאריכי בגרויות קיץ 2012תודה רבה! אכן נראה לי שנתכנן על אמצע יולי ואילך.
עם משרד החינוך דיברתי, אך הם לא מתחייבים, לא על תאריכים (שעדיין אין להם עבור מבחני הקיץ) ולא על סדר המבחנים. טוב, לפחות ענו לי בצד השני של הקו:)