סקויה פארק
-
שאלתי שאלה זו בעבר ולא קיבלתי תשובה, ולכן אני שואלת שוב אולי יש אנשים חדשים בפורום
אנחנו נהיה באיזור ביולי משפחה עם 2 ילדים מתבגרים
נגיע לסקויה פארק מלוס אנג'לס בערך בשעות הצהרים ונעזוב אותה למחרת גם בשעות הצהרים
שאלתי מה הכי מומלץ במסגרת 26-27 שעות שנהיה שם?
האם מערת הקריסטל היא באמת אטרקטיבית? או שאפשר לוותר עליה?
התכנית שלי כרגע היא
יום ראשון - שביל הקונגרס ואם יהיה זמן את מערת הקריסטל
יום שני - הדרך לסלע מורו ולמישור קרנסט, לאחר מכן מעבר לקינגרס קניון לאזור חורשת גרנט, תצפית על הרי הסיירה מ"נקודת פנורמה" סיום באגם הום לפיקניק והתרעננות באגם.
תודה למשיבים -
סקויה פארקשלום.
צר לי אך במערת הקריסטל לא היינו.הביקור שלנו של לפנות ערב של היום הראשון שבו היינו במרכז המבקרים לקבל אינפורמציה על המסלולים והאטרקציות שיש בפארק.וטיילנו באיזור של שבט ה KAWAH מסלול קצר לנחל שזורם שם להתרעננות לאחר מכן מסלול של שעה עם אחד הריינג'רס שהסביר על החיים של האינדיאנים.
ביום השני עשינו מספר מסלולים קצרים סלע מורו (להכין את הרגלים הרבה מדרגות) נוף מרהיב.משם לבקתה של THURP שבנויה בתוך גזע עץ שנפל הדרך עוברת דרך שדות המרעה .
מסלול שלישי לעץ גנרל שרמן העץ הגדול בעולם שנמצא בחורשת העצים הענקיים.כשהיינו ביולי לא נתנו להחנות בחניה הקרובה(נתנו רק לנכים) ירידה קצת תלולה.
סיימנו בסביבות 15:00 ונסענו דרך KINGS CANYON למריפוזה.
-
סקויה פארקמערת הקריסטל היא מערה מעניינת (עם פתח מיוחד בצורת קורי עכביש). היא לא אטרקציית מאסט אם אין מספיק זמן, בפרט אם כבר בקרתם במערות נטיפים אחרות בעולם.
מכיוון שיש לכם יום נטו לטיול גם בסקויה וגם בקינגס שני פארקים אטרקטיביים המחוברים יחדיו, נראה לי שתאלצו לוותר עליה.