מוצרי חשמל בניו יורק
-
מישהו זוכר איך קוראים לחנות של החרדים במנהטן ? עדין מומלץ לקנות שם? אנו מעוניינים לקנות לפטופ -
מוצרי חשמל בניו יורקהחנות נקראת B& H.
אין לי דעה לגבי כדאיות, מומלץ לעשות סקר שוק -
מוצרי חשמל בניו יורק -
זאת חנות צילוםB&H היא חנות צילום ואודיו בעיקרה. זה לא המקום הכי טוב לקניית לפטופ.
בקניית לפטופ חשוב לבדוק שיש לו אחריות גלובלית ותמיכה בחשמל 220V. בהרבה מאד מקרים המחירים בארץ תחרותיים מאד לאלה בארה"ב ונושא האחריות והשירות הוא קריטי. -
מוצרי חשמל בניו יורקהחנות היא בעיקרה צילום אך יש לה מחלקה גדולה של מחשבים.לא בטוח שאצלם הכי זול צריך לעשות סקר שוק כולל בארץ.
לגבי המתח היום הספקים הם מ 100V-240V כך שמבחינה זו אין בעיה בכל העולם.
לגבי ביטוח בחנות הזאת לגבי המוצרים שלהם ניתנת אחריות בארץ.לגבי חברות אחרות יש אחריות עולמית וצריך לשים לב שהאחריות היא לא רק לארה"ב.מחברים שהיו לם בעיות בלפטופ גם החליפו לוח אם. -
מוצרי חשמל בניו יורקממליצה לבדוק ב-J&R ליד בנין העיריה - חנות מדהימה - מחירים נוחים ביותר. אבל הכי הכי חשוב - אחריות כמו שאמרו לכם והתאמת המתח 220..אחרת תשתמשו בלפטופ רק בטיול הבא שלכם לארה"ב..
וכן תבדקו ב-COMPUSA - יש להם חנויות במרכז מנהטן .
אופיס דיפו גם שווה ביקור. -
מוצרי חשמל בניו יורק
הערה:J&R זה קומפלקס חנויות - זו לי זו - שתופס את כל הרחוב.די עמוס שם, ומחכים בתור להגיע לשיחת היכרות עם איש המכירות. אבל אין ברירה. כן, תבדקו טוב טוב את מדיניות ההחלפה - החזרה.!!
בהצלחה.
-
B & H כמה דברים על החנותכפי שכבר כתבתי לא פעם בפורום:
למי שלא יודע - B & H - אלה ראשי תיבות של Bעזרת Hשם.
אני מאוד התאכזבתי מהחנות הזאת.
קודם כל, המחירים שם ממש לא משהו. תמיד ניתן להשיג ביותר זול ואכן בסופו של דבר לא קניתי שם כלום.
איתי אף אחד לא דיבר עברית אף פעם, והייתי שם כמה וכמה פעמים.
במקרה הכי טוב - אני שאלתי משהו בעברית והם ענו לי באנגלית.
אני חושב שרוב העובדים שם בכלל נטורי קרתא - עוכרי ישראל.
בינם לבין עצמם על פי רוב תשמע שהם מדברים אידיש.
השיא היה כשבזמן ביקור שלי שם, היה פיגוע בארץ והיו ידיעות על כמה הרוגים - המוכר שמע את החדשות בדיוק באותו זמן, והוא לא התבייש להטיף לי דברים כגון - מה יש לכם לעשות שם, כולכם צריכים לבוא לכאן ולחיות כאן. מדינת ישראל היא לא בשבילכם וכו' וכו'.
זה לא הפורום המתאים להתדיינות בנושא,
אבל עקב זה החלטתי שאני אישית , אין לי מה לחפש בחנות הזאת.
שווה לבקר בחנות, רק כדי להתרשם מגודלה וממבחר הפריטים שניתן למצוא בה.
בכל מקרה כדאי מאוד לעשות סקר שווקים לפני שקונים שם משהו.
חנות מוצרי החשמל והאלקטרוניקה המועדפת עלי היא
Sunny Electronics - תקבל יחס חם, גם בעברית, מחירים הכי זולים שניתן למצוא. זול בהרבה מ B&H.
זו החנות שבה קונים צוותי האויר של אל על את כל המוצרים החשמליים.
כתובת:
300West 49th street
בין השדרה ה 8 ל 9.
טל: 212-333-3150
-
תיקון - B&H זה לא בעזרת השם אלא "ברוך והירשל" -
B & H כמה דברים על החנותדודו - זה שהמוכרים שם יהודים לא אומר שהם ציונים או אוהדי ישראל גדולים. מצד שני, הם גם לא עוכרי ישראל. הם פשוט חרדים מברוקלין. יש מספיק חרדים בבני ברק וירושלים שיגידו את אותם הדברים שאמרו לך שם והם לא נתורי קרתא. את זה שהם לא מתלהבים לדבר בעברית למרות שרובם יודעים את השפה זה לא חדש וזה מקובל מאד בקהילות חרדיות - עברית זה שפת הקודש ושפת היומיום היא יידיש.
B&H היא החנות העצמאית (שאינה רשת) הכי גדולה בעולם לצרכי צילום. בנוסף לחנות הרגילה בקומה הראשונה, יש שם עוד כמה קומות ובין השאר יש להם מה שנקרא "שוק אפור" - יבוא אישי שלהם העוקף את היבואן הרשמי ומציע מחירים זולים יותר משאר ארה"ב. את זה הם עושים לציוד צילום יקר ולא למצלמות שאני ואתה נכנסים לשם כדי לקנות.
הם לא הכי זולים שיש, אבל הם הכי מקצועיים ולרוב הכי אמינים. שוב, לאזרח הפשוט שרוצה מצלמה שפוטה זה פחות משנה אבל לזה שמחפש עדשות וציוד אחר זה משנה מאד. -
למה לא בדואר ?מי שיודע מה הוא רוצה, שפשוט יזמין מאתר כמו אמזון ודומיו.
ואז גם לא משלמים מיסים .