נסיעה לשדה תעופה מינכן
-
שלום לכולם!
כמה זמן לפני ההמראה צריך להגיע לשדה במינכן - טיסת אל על.
ושאלה נוספת: כמה זמן לוקחת נסיעה מאיזור WERFEN או FLACHAU
לשדה במינכן. מדובר על יום שישי וטיסה בערך ב 13.00
לפי מישלן זה שעה וחצי אבל הבנתי מהכותובות הקודמות שאסור לאמין למישלן.
תודה רבה מראש -
נסיעה לשדה תעופה מינכןשלום
לדעתי צריך להגיע לשדה 3 שעות לפני ההמראה וקח בחשבון החזרת רכב עוד כחצי שעה זמן הנסיעה יכול להשתנות הכל תלוי במצב התנועה אבל להערכתי מזאלסבורג נסיעה של שעה וחצי עד שעתיים תוסיף בערך עוד 40 דקות נסיעה דרומה על A10 ס"ה בין 5-6 שעות כלומר צריך להתחיל לזוז בסביבות 07:00-6:00 בבוקר לכיוון שדה התעופה אבל בכל מקרה קחו מקדם ביטחון כי יתכנו פקקים ולא נעים להלחץ בדרך.
בהצלחה
יוסי -
נסיעה לשדה תעופה מינכןתודה
חשבתי שצריך לצאת בסביבות 5.30 -
נסיעה לשדה תעופה מינכןאל תיקח את השעה 06:00-07:00 כקבוע יכול להיות מספר משתנים בדרך (עצירה לכוס קפה , פקקים וכו' )אם לא קשה לכם צאו מתי שתכננת כך בטח לא תלחצו -
נסיעה לשדה תעופה מינכןאם זה אפשרי הייתי ממליץ על לינה סמוך לשדה התעופה.
אפשר להגיע לקראת הערב
כך לא צריך לקום מוקדם או להלחץ.
באופן כללי אנחנו תמיד מעדיפים ללון קרוב ביום לפני, לכל מקרה של תקלה ברכב או פקקים יוצאי דופן.
בכל מקרה
נסיעה טובה -
נסיעה לשדה תעופה מינכןאם לא סגרתם עדין את הלינות, משום מה השבוע שואלים פה שאלות, אחרי שהרבה דברים סגורים(טיסות לינות) וקשה לשנות, אז אם לא סגרתם ממליצה על לינה בארדינג, גם יש שם פיצריה end of the rode,
וגם שקט נפשי שלא יסולא.
אם סגרתם 0 צאו ב-5:30 כמו שתכננתם -
נסיעה לשדה תעופה מינכןכפי שנאמר צריך לקחת כ-6 שעות לפני הטיסה.
החזרת רכב זה ענין של 10 דקות ולא יותר.הם מאד יעילים.... -
נסיעה לשדה תעופה מינכןתודה רבה לכולם
בעלי לא רוצה לצאת יום קודם וללון בקרבת שדה - לכן באמת נצא מוקדם ונקווה שלא יהיו פקקים
למנהלי הפורום-
מוזר לי שאני לא קיבלתי הודעות למייל אל זה שאנשים ענו לי. בפעמיים קודמות הייתי מקבלת. בדקתי נתונים אישיים ולא מצאתי איפו צריך לשנות משהו.
פשות זה נראה לא יפה, שאנשים כותבים ואני לא מגיבה. איך אפשר לתקן?