ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

רכבת ממילאנו לפירנצה

פורום אירופה
    3
    3
    10423
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • deganitl
      deganitl נערך לאחרונה על ידי

שלום, אנו נוחתים במילאנו (בשדה"ת) melfanesa ורוצים להגיע ברכבת לפירנצה. האם משדה"ת במילאנו יש רכבת לפירנצה או שצריכים להגיע למילאנו ומשם לפירנצה?

אודה על תשובתכם Smile
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • amnonbi
        amnonbi נערך לאחרונה על ידי

רכבת ממילאנו לפירנצה
        הרכבות לפירנצה יוצאות מתחנת הרכבת הראשית של מילאנו - MILANO CENTRALE. כדי להגיע משדה התעופה עד תחנה זו הכי מהר זה לקחת אוטובוס. לחילופין, יש משדה התעופה רכבת עד לתחנה אחרת במילאנו - CADORNA - ממנה ניתן להגיע לתחנה הראשית עם רכבת תחתית (אני חושב שזה יותר ארוך).
        • tsipii
          tsipii נערך לאחרונה על ידי

רכבת ממילאנו לפירנצה
          כפי שכתב קודמי, משדה התעופה יש אוטובוס מיוחד שמגיע לתחנה המרכזית במילאנו, זו של הרכבות. עולה 6 אירו, כדאי להכין כסף מראש. אם זכרוני אינו מטעה אותי, האוטובוס בצבע כחול, וכתוב עליו בגדול מילאנו כנצרלה, רק שבאיטלקית. או שכתוב עליו מלפנסה. אלו שאטלים שנוסעים הלוך וחזור. שווה כל גרוש. העניין עם הרכבת לפירנצה, שזו רכבת די מפוצצת וכדאי להזמין מראש מקום, אני למשל רציתי לנסוע ממילאנו לרומא והייתי צריכה לחכות 3 שעות לרכבת שהיה עליה מקום. מצרפת את האתר של הרכבות, תצייד עצמך בעותק של ההזמנה שהזמנת מהאינטרנט. החיסרון של הזמנה מהאינטרנט זה שיבושים בלוחות הזמנים ואולי לא כדאי.צריך לקחת בחשבון שלפעמים מרגע הנחיתה ועד לרגע היציאה מנמל התעופה - לי לקח שעתיים, יש להם קצב אחר. והאוטובוס יכול לנסוע גם שעה עד שמגיעים. וצריך לקחת זמן גם למצוא את הרכבת בתוך 24 הרציפים שיש בתחנה הזו. לשיקולכם
          תעשו חיים
          http://www.trenitalia.it/it/nazionali.shtml
          • 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון