ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

קצת עדכונים ותמונות מצפון מזרח יוון...

פורום אירופה
    11
    66
    22617
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • עודד
      עודד נערך לאחרונה על ידי

ובנוסף להזכירך...
      זה במרחק שעתיים טיסה ולניו יורק זה 12:)
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • agatha1
        agatha1 נערך לאחרונה על ידי

ובנוסף להזכירך...
        ניסיתי לשכוח עובדה זאת בזמן הביקור פה...אבל הצלחת להחזיר אותי לקרקע המציאות או יותר נכון לטיסת המציאות.. Sad

לא נורא, העיקר שיהיה כיף לטייל בכל מקום "והחויות נשארות לנצח" Smile
        • מאיר שפירא
          מאיר שפירא נערך לאחרונה על ידי

כרתים בקיץ
          במקרה נכנסתי להודעה הזו ורציתי לתקן את נושא מזג האויר.

אמנם אינני יכול להשוות בין קורפו לכרתים כיוון שאינני מכיר את קורפו אני רק יודע שגודלה של קורפו בערך שמינית מגודלה של כרתים (כמדומני שקורפו 60x30 ק"מ וכרתים 260x70 ק"מ), "מגאלוניסוס" (האי הגדול)שיש בו מגוון של אפשרויות עם טבע ונוף והיסטוריה וארכיאולוגיה ותיירות וכו.
          ולא לשכוח שבכרתים צמחה והחלה התרבות האירופאית ולא ביוון, מה גם שכרתים קרובה מאוד (יש אליה דילים בעונה כמה פעמים בשבוע) והיא המקום הזול ביותר באירופה הקלאסית.

מזג האויר בכרתים מאוד נח.
          נכון שעל שפת הים מי ששורץ על החול בשמש (ב-"סטקיה"...) אז חם לו ולח לו מעט (כלל לא כמו בתל אביב), אבל מספיק להתרחק מהחוף מעט ומזג האויר מצויין, ולא זכור לי פעמים רבות שהזעתי שם ב-18 שנה האחרונות.
          כרתים הררית מאוד ורצועת החוף יחסית צרה, כך שההרים והעמקים תופסים את מרבית שיטחה, יש בה הרים בגבהים של מעל 2500 מטר, כ-10.000 ק"מ כבישים, 1050 ק"מ חוף ים תיירות ענפה אבל גם איזורים רבים מבודדים, 1582 ישובים שבהם 6 ערים שתחילתן עיר ונציאנית והיתר כפרים ועיירות, מגוון נופים ופעילויות, ויש המון מה לעשות ולחוות בכרתים שהיא הבית השני שלי אחרי שטיילתי קצת בעולם והחלטתי שזה המקום, בו שקט ושלווה (אין אף מקומי חולה לב בכרתים. לפני שנתיים התגלו 2 חולות לב ואז הסתבר שהן לא ילידות האי אלא נשואות למקומיים), הבטחון האישי הוא מוחלט כי אין עבריינים באי שבו העבריינות שואפת לאפס.
          • hאורי
            hאורי נערך לאחרונה על ידי

כרתים בקיץ-מול קורפו.
            האמת שהייתי בקורפו(לא בקייץ) ואני יכול להשוות.קורפו זה סתם נחמד, עם שם ידוע,שהיה פעם אופנתי מאוד, מפני שקידמו לשם נופשונים כמו נניח לסלובניה שהיא אוסטריה סוג ב'.כך גם הפך לאגו ד'גארדה שהוא מאג'רורה או קומו סוג ב' לאין.רק בגלל השם הגעתי אליו ולא מצאתי שם שום דבר מיוחד הראוי לאיזכור חוץ מעצי האורן שנדמה לי שנשרפו מאז ושזה אי.
            כרתים זה בכלל ליגה אחרת בכל תחום.להתמקם לנופשון של שבוע בחניה או באיוס ניקולאוס ,לטייל שם ומשם(ולא דיברנו עוד על כל מה שבאמצע בצד השני ובהרים).כל פינה כזו זה כמו שלושה קורפואים,במוקדי הענין והיופי ולהגיע- קצר ונגיש.אפילו רודוס מכניסה את קורפו לכיסה האחורי.---אורי
            • שירלי
              שירלי נערך לאחרונה על ידי

כרתים בקיץ-מול קורפו.
              תודה לאורי, עודד ומאיר שפירא. הדילים לכרתים גם יותר זולים, ומדבריכם התרשמתי שיש יותר מה לעשות ולראות בכרתים ועם ילדים. ביררתי על מלון כרתה מאריס שממוקם על הטיילת. מחירים סבירים מאוד לתחילת יולי.
              • עודד
                עודד נערך לאחרונה על ידי

כרתים בקיץ-מול קורפו.
                ברודוס דווקא כן הייתי (אומנם די מזמן) ואני יכול להשוות לקורפו. אני חושב שזה תלוי מה מחפשים. ברודוס יש הרבה יותר Action מאשר בקורפו. לעומת זאת קורפו יפה יותר ומתאים יותר לחופשה שלווה.
                • הוזכר על-ידי  עודד עודד 
                • 1
                • 2
                • 3
                • 4
                • 4 / 4
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון