בואנוס איירס- מה כדאי?
-
היי,
קראתי ושמעתי מה יש לעשות בעיר.חייב לציין שמעולם לא נתקלתי בעיר שכל כך מהוללת ומקבלת שבחים מכולם אבל בשורה התחתונה אני לא מוצא בה דברים שהם must כמו בכל עיר אירופאית אחרת.
אשמח לשמוע המלצות על מה לראות ומה לעשות,גם אם אלה הדברים הפחות בנאליים שכולם מכירים..
תודה! -
בואנוס איירס- מה כדאי?מסיבות ובחורות - זה הכי פחות בנאלי
כל השאר...בנאלי (או שיש בכל עיר אירופאית אחרת)
איתן
הוסטל ריוונדל,
מיראפלורס לימה פרו -
בואנוס איירס- מה כדאי?ביום ראשון יש את השוק הגדול בסן מרטין. רחוב אחד ענק מפוצץ בדוכנים ובכניסה לסמטאות ופסאז'ים מלאים בחנויות של הכל מהכל.
שכונת לה בוקה ורחוב הקאמיניטו. אפשר להעביר שם בכיף כמה שעות של רחוב מלא בטנגו ומורשת של בוקה ג'וניורס. שווה להגיע ביום של משחק ולהמשיך מהרחוב לאצטדיון שנמצא 5 דקות הליכה מהאזור המתוייר.
כל אזור המיקרו-סנטרו. יש את כיכר הפרלמנט ומשם פשוט הולכים על שדרת מאי (Avenida de Mayo) עד ל'בית הורוד' - בית הנשיאה. בדרך השדרה חוצה את שדרת Avenida de Julio ואפשר להגיע לאובליסק המפורסם של בואנוס איירס. בדרך גם יש את המדרחוב של רחוב פלורידה שהוא עוד אזור מלא בדוכנים וחנויות.
אזור הנמל - פוארטו מאדרו. סתם הליכה כיפית בטיילת....מפוצץ בדוכנים של "על האש".
אם אתם אוהבים קצת היסטוריה אז תסעו לשכונת ריקולטה (בתכלס אפשר גם ברגל מאזור המרכז....גג 50 דקות בהליכה רגועה). יש שם את בית הקברות של לא מעט אישים מפורסמים מארגנטינה. בדרך לבית הקברות או בחזרה יש גם את שכונת אונסה היהודית...אפשר קצת להסתובב בה.
-------------------------
נראה לי שמילאתי לך פה כמה ימים בכיף של הסתובבות בעיר. אפשר גם לנסוע לשכונת פלרמו שיש בה גן חיות ואת הגנים היפניים, בנוסף למלא מדשאות ופארקים.
תעשה חיים (ותחפש עוד פרטים בחיפוש של הפורום ובטיפים...על הכל רשום המון).
-
בואנוס איירס- מה כדאי?טיול של יום מלא ונעים, תגיעו ל: Tigre, בשבתות יש שוק שווה של דברים יפים, משם קחו הפלגה, מלא איים, אזור מיוחד שלא ראיתי כמותו במקום אחר, כי לראות בנות יפות, לבטח בהוליווד יש יותר
היערות של פלרמו, אזור ענק, מאוד יפה, אם לא ראיתי פעם מירוץ סוסים, זה המקום והרגע, הכניסה חינם.
יוצא מהמרכז אוטובוס קומתיים שעובר בכל הפינות השוות של העיר, קונים כרטיס, מקבלים חוברת שמסביר מה יש לראות בכל עצירה, יורדים, מטיילים, עולים לאוטובוס הבאה שעובר..
שוק :San telmo, בימי ראשון, אווירה מיוחדת, רקדני טנגו בפינות רחוב.
ולבילוי בערבים, שכונת פלרמו, בוהמי, צעיר וכייפי. -
בואנוס איירס- מה כדאי?שכונת בוקה היא האזור היחודי בבואנוס. את כל שאר הדברים ניתן לראות ברמה כזאת או אחרת בערים אירופאיות אחרות. -
בואנוס איירס- מה כדאי?ראיתי אזור מאוד דומה ללה בוקה באי בורנו בוונציה, והגיוני, היו הרבה מהגרים מאיטליה בארגנטינה.
גם לא מבינה למה צריך לחפש מקום ייחודו, התושבים בכל ארץ, המאכלים, התרבות, זה מה שעושה אותו ייחודו..
מיוחד גם, לעמוד ליד ה: obelisco, ולראות את השדרה 9 ליולי, רחבה כל כך, עם 16 "ידיים",נתיבים, 8 לכל צד, 120 מטר רוחב, מה שהופך אותה לשדרה הכי רחבה בעולם, מספיק ייחודי?
-
בואנוס איירס- מה כדאי?תודה עזרתם לי מאוד! את האובליסק אני בטח שאראה, ההוסטל שלי ממש לידו.