כף חשמלית בארה"ב
-
על פי הבנתי עם כף חשמלית המשמשת כאן בארץ ב- 220 וולט אי אפשר להשתמש בארה"ב.
האם ניתן לרכוש כאן בארץ כף חשמלית של 110 וולט והיכן או לחילופין האם בארה"ב ניתן לרכוש את הפריט וכמובן איכן?
תודה מראש על תשובתכם
-
כף חשמלית בארה"בבדיוטי פרי בארץ ניתן לקנות קומקום חשמלי בנפח קטן מאד (משהו כמו ליטר או פחות) עם חשמל אוניברסלי. -
כף חשמלית בארה"בברוב המלונות והמוטלים יש קומקום בחדרים. -
לא זכור לי שראיתי פה אי פעםקומקום בחדר. בסוויטות שכוללות מטבחון יש בדרך כלל קומקום לא חשמלי שיושב על המבער. מה שיש כמעט בכל מקום זה מכונה להכנת קפה פילטר. פעם השתמשנו בזה על תקן קומקום כשהפעלנו אותה בלי להכניס את הקפה אבל זה לא זה כי המים לא מספיק חמים, הוא לא ממש מרתיח את המים. בסוף אני התרגלתי לטעם של הקפה האמריקאי שיוצא מהמכונה. -
לא זכור לי שראיתי פה אי פעםככה זה כשכל מי שהיה בשני מוטלים בחייו חושב שהוא יודע מה יש בכל מוטל בארה"ב. גם אני לא חושב שברוב המוטלים יש קומקום בחדר - אולי במוטלים שקוראים להם הילטון ... -
לא זכור לי שראיתי פה אי פעםלפחות מהנסיון שלי עם מוטלים ומלונות במערב ארה"ב - יש תמיד מכונת קפה פילטר.
אני בניגוד לתמי לא התרגלתי לקפה של האמריקאים (טוב אני רק 3 שנים בארה"ב, גם אני אשבר בסוף
). מה שאני מציע זה לקנות ב-10-15$ קומקום פשוט בוולמרט או בסופר אחר. אנחנו קנינו כזה והוא משמש אותנו בטיולים לקפה, מרקים, מנות חמות וכו'. -
לא זכור לי שראיתי פה אי פעםעבדתי פעם עם מישהי שניסתה לבשל מרק במכונת קפה ... כמעט זרקו אותה מהמלון על התעלול הזה ...
-
אופיר- אמנם אתה יודע הרבה,אבל קצת ענווה לא תזיק.
סליחה על הטעות - יש מכשיר קפה בכל מוטל, לא קומקום.
אבל להגיד "ככה זה כשכל מי שהיה בשני מוטלים בחייו חושב שהוא יודע מה יש בכל מוטל בארה"ב" זה לזלזל בחברי פורום אחרים, שאתה לא מכיר מיהם ומה נסיונם. אני לא מכירה אותך ולא יודעת מי אתה וכמה פעמים אתה טיילת בארצות הברית, אבל יכולה להגיד לך שבעשרים וחמש השנים האחרונות הייתי בעשרות מלונות ומוטלים ברחבי היבשת, מכל מיני רמות, וברוב הפעמים לא היתה לי בעיה בהכנת קפה בחדר. אפשר להתווכח על טיב הקפה אבל לא על העובדה שיש קפה.
-
ניסית פעם להכין תה במכונת קפה?השאלה הייתה על כף חשמלית המשמשת להרתיח מים. עם מים רותחים אפשר לעשות הרבה מאד דברים חוץ מלהכין קפה.
משפט כמו "ברוב המלונות והמוטלים יש קומקום בחדרים" הוא בפירוש לא נכון. תגידי - "מנסיוני, ברוב המלונות והמוטלים ששהיתי בם היה קומקום בחדרים" ויש לנו דעה. אני הראשון שיודה פה בטעות אבל אם יש משהו שמרתיח אותי זה שאנשים באמת קובעים עובדות לא נכונות על סמך נסיון דל או על סמך אי הבנת הנקרא. סליחה אם פגעתי, באמת לא התכוונתי.
-
כף חשמלית בארה"ב-קומקוםיש בארץ קומקומים קטנים של שתי כוסות-לא תופסים הרבה מקום במזוודה,
ומתאים לחשמל שלנו או של ארה"ב. כמובן כדאי גם שיהיה מתאמים לשקעים השונים. רק כדאי לדעת שבמתח של ארה"ב הרתיחה לוקחת יותר זמן.ולמלא מים בדיוק עד הסימן שיש בקומקום בפנים וכתוב MAX.
לנו יש קומקום של "מרפי ריצ'ארד". -
ניסית פעם להכין תה במכונת קפה? כןוגם מרק נמס בכוס וגם דייסה לתינוק
צדקה ריקי יש מכונות קפה -זה היה ברור לחלוטין שלזה התכוונה (ותקיפתה לא הייתה במקום או אולי משהו מרגיש מאויים????
וזה מנסיון של עשרות מוטלים בארהב -מזרח מערב דרום ומרכז
-
כף חשמלית בארה"ב-קומקוםכזה בדיוק יש לנו-ומאד מרוצים.
-
ניסית פעם להכין תה במכונת קפה? כןגם אנחנו השתמשנו במכונת הקפה לכל מיני צרכים.
ותודה על התמיכה (לא רואה את עצמי חסרת נסיון, להפך, וגם אין לי בעיות בהבנת הנקרא), מקסימום כותבת קומקום (שגם הוא קיים לפעמים) במקום מכונת קפה. חוץ מזה שבשנים האחרונות מתרבים המקומות שיש להם ארוחת בוקר כל שהיא (מה שהיה נדיר בעבר) וכן מכונות קפה זמינות לאורך כל היום.
-
סליחה ושוב שליחהלא רוצה לפתוח פה מלחמת עולם. שמחתי ללמוד שקומקום הוא הוא מכונת קפה ושניתן לבשל מרק במכונת הקפה. אני לא הייתי רוצה להיות זה שיכין קפה במכונה זאת יום אחרי שבישלו בו מרק אבל זו דעתי האישית. -
מכריזה בזאת על הפסקת אש/רגיעה(ולא, לא מבשלים מרק במכונת קפה. רק משתמשים בה לחימום המים) -
ברור ...כמובן שברור שקומקום זה מכונת קפה. איך לא הבנתי את זה ...
ברור גם שבכל חדר בכל מוטל מעופש תמצא גם מסך LCD 42" (אני לא מבין איך לא הבנת מפה שאתה עלול לקבל טלביזיה 12" משנת 1970).
בכל מוטל יתנו לך שמפו של לוריאל-פאריז (כמובן שיכול להיות שתקבל משהו שאם תנסה להשתמש בו ינשרו לך כל השערות - איך הבנת את זה אחרת).
תמיד איש שרות יחנה לך את הרכב בסמוך לחדר וישרת אותך בכל מה שתרצה (איך לא הבנת מפה שיהיו מקרים בהם תסחוב את המזוודות 3 קומות בלי מעלית?).
כנראה שאני לוקה בהבנת הנקרא אחרי הכל ...
-
אופיר - הגזמת ... -
זה היה בצחוק אם לא שמת לב -
זה היה בצחוק אם לא שמת לבממש הגזמתם !!בסך הכל שאלתי על כף חשמלית ונראה לי שפתחתי פה מלחמת עולם, מה יהיה שאשאל שאלות קצת יותר מורכבות?! אני כבר מפחדת לשאול !! -
המלחמה נגמרה ... אין נפגעים לכוחותינוובכל זאת, אי אפשר לצחוק קצת?