ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מכרות המלח באוסטריה.

פורום טיולי משפחות
    4
    7
    12121
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • nailicq
      nailicq נערך לאחרונה על ידי

הסיור במכרה המלח באלהין, נחשב ע"י רבים פה בפורום לטוב יותר מאשר זה בהלשטאט. האם מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל?
      בנוסף, איכן יש הכי פחות תורים בעונת השיא בהלשטאט, באלהין או בצד הגרמני?
      כיצד הם מוודאים שהילד בן 4? אני אהיה עם ילד שיהיה חודשיים לפני גיל 4. האם יתנו לו להיכנס?
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • yosi555
        yosi555 נערך לאחרונה על ידי

מכרות המלח באוסטריה.
        שלום צריך לעשות סדר במערות O.K Sad
        1. מערת מלח יש רק באיזור הדרומי של זאלסבורג כלומר אותה המערה יש שני כניסות אחת בבד דורנברג שזה מעל העיירה היילין והכניסה מהצד האוסטרי שהוא בדרך כלל עמוס יותר בקיץ , הכניסה השניה היא מהצד הגרמני ומגיעים לאותו אגם תת קרקעי והוא בדרך כלל לא עמוס בכניסה.
        2. מערת קרחישנם 2 מערות עליהם מדובר בפורום : הראשונה דרומחת לעיירה גולינג באיזור העיירה WERFEN לא רחוק מאזור מופע הבזים, מערת הקרח הנ"ל קצת קשה לביקור בגלל ההליכה לכיוונה וכולל 700 דרגות עליה ואותם מדרגות ירידה יש הטוענים שזה לא קשה כל אחד לעצמו
        מערת הקרח השניה נמצאת ליד HALLSTATT שזה באיזור האגמים ועליה נאמר שהיא יותר קלה לביקור (אישית לא ביקרתי בה אלא בראשונה)
        מקווה שעשינו סדר במערות ובמיקומם.
        יוסי
        • אניגמה
          אניגמה נערך לאחרונה על ידי

מכרות המלח באוסטריה - יופי של תשובה
          עכשיו רק נותר לבדוק האם ולאיזה מערה יש כניסה דרך כרטיס הזלצבורגלנד כארד (נדמה לי למערת הקרח ב-וורפן)
          • yosi555

מכרות המלח באוסטריה - יופי של תשובה
            היי
            אישית בכל הפעמים שביקרתי באוסטריה לא רכשתי את הכרטיס כי :
            א. לדעתי וחישבתי לזוג לא כדאי מבחינה כספית ההנחה לא מגיעה למחיר .
            ב. אישית אני לא מנצל את כל האטרקציות המקבלות הנחה בכרטיס.
            כך שלא כל כך משתלם ,אבל למשפחה לפי מה שקראתי בפורום מאד משתלם
            יום טוב
            יוסי
            • nailicq
              nailicq נערך לאחרונה על ידי

מכרות המלח באוסטריה.
              ליוסי. קודם כל תודה רבה על התשובה.
              אני מתעניינת כרגע רק במכרות מלח מכיוון, שבמערות קרח איינו מתכוונים לבקר (מסיבות של בעיות כושר וילד קטן).
              שנית רציתי להעמיד אותך על טעותך, מכיוון שיש ועוד איך מכרה מלח גם בהלשטאט ולכן אני מתלבטת איכן לבקר. היו פה דיונים רבים על 2 המכרות (או אפשר להגיד 3), אך לא הצלחתי להבין מה ההבדל בין אלה שבהלאין/הצד הגרמני לבין המכרה שבהלשטאט. בנוסף רציתי להבין איך הם מודאים שהילד אכן בן 4, בכדי לתת לו להיכנס, מכיוון שבני יהיה אז חודשיים לפני 4 ולא הייתי רוצה שהוא יחמיץ.
              צירפתי אחד מהקישורים שמצאתי על מכרה המלח בהלשטאט כדי שתראה על מה אני מדברת.
              • מכרה מלח בהלשטאט
              • נירית
                נירית נערך לאחרונה על ידי

מכרות המלח באוסטריה.
                היי,
                מצרפת לך קודם כל את האתר על שלוש מכרות המלח המפורסמות באוסטריה. אולי הידוע ביותר לתיירים ישראלים הוא המכרה בהליין, אבל יש עוד 2 לפחות .

http://www.salzwelten.at/cont/salzwelten/en_salzwelten_tarif e_salzburg.aspx

לפי התיאור באתר המכרות נראים דומים מאד (מגלשות, בגדים מיוחדים וכו'). מה שקראתי באחד המקומות, שמכרה המלח ליד הליין מועדף\ כי הוא "עשוי יותר טוב" והוא יותר מרשים, גם זול יותר (לא בדקתי את ההנחות בכרטיס זלצבורגרלנד), ולמי שבא בתחבורה ציבורית יותר קל להגיע מזלצבורג. ספר מישלין לעומת זאת, לא נותן עדיפות לאף אחד ממכרי המלח, ומתאר דווקא ביתר הרחבה את זה שבהלשטאט, שמתיימר להיות העתיק בעולם.

אם מישהו היה בשני המכרות (או יותר), אשמח מאד לקרוא השוואה ביניהם.

בכל אופן, גם אנחנו היינו במכרה בהליין, והיה מצויין, מעניין ומהנה.
                • yosi555

מכרות המלח באוסטריה.
                  היי
                  נכון לפי התשובה שלך ושל נירית גיליתי שיש עוד מערת מלח ליד הלשטט .
                  תמיד טוב ללמוד , תודה
                  יוסי
                  • מערת מלח בהלשטט
                  • 1 / 1
                  • פוסט ראשון
                    פוסט אחרון