ביטוח ספורט אתגרי
-
מישהו מכיר חברה בה אפשר לבטח ספורט אתגרי בלבד? אני עושה ביטוח בכללית מושלם, והתוספת לספורט אתגרי דרכם יקרה מאוד- 15$ ל-30 יום ותוספת של 5$ לכל 15 יום נוספים, ואי אפשר לבטח רק תקופה מסויימת מיתוך הטיול. -מוגזם, לא? -
ביטוח ספורט אתגרי:Reאם אני זוכרת נכון בביטוח של חברת כלל היתה אפשרות כזאת. כדאי לברר. -
ביטוח ספורט אתגרי:Reהביטוח של חברת הראל שילוח ALL IN ONE מאפשר הוספת ספורט אתגרי בעלות הגיונית בכל מקרה לא הייתי מוותר על הביטוח אם קיימת כוונה לטיול שאינו כולל רק קניות בקניונים מאחר וביטוח רגיל אינו כולל טראקים , ספורט מים, רכיבה על אופנועים , בנגי , רפטינג וכל סוג של פעי -
טרקים, ספורט ימי...בכללית מושלם נאמר לי שטרקים זה לא ספורט אתגרי, ושאני מכוסה. מה זה ספורט ימי? -על זה עוד לא חשבתי... מה זה יכול לכלול? באופן כללי אני לא אמיצה במיוחד... אני לא רואה את עצמי עושה פעילויות אתגריות, אולי רפטינג, וגם זה בספק. אני לא בטוחה ששווה לי להוסיף כל- -
טרקים, ספורט ימי...:Reבתור עובדת לשעבר של כללית מושלם, טרקים חד משמעית נחשבים כספורט אתגרי. כך גם בשאר החברות. אני לא ממליצה לך לצאת לחו''ל בלי כיסוי לספורט אתגרי בכלל!! בנוסף כדאי להוסיף כיסוי לאיתור וחילוץ. קחי בחשבון שאם תפגעי באיזשהי צורה במהלך טרק/רפטינג וכו` לא יהיה לך -
ביטוח ספורט אתגרי:Reיש שתי חברות עם ביטוחים טובים שילוח עם ביטוח מראש לספורט אתגרי במחיר 2.5 $ ליום כולל אופנועים, ספורט ימי ללא צלילה וטרקים וגלישה וסקי מים וכו... ויש גם אררט 10 $ חד פעמי לכל התקופה תבדוק עם הסוכן נסיעות שלך ותרד מהכללית מיכל -
איך יודעים?גל, איך אוכל לדעת אם אני אכן מכוסה בטרקים כשבכללית אומרים לי שאני מכוסה? נאמר לי בטלפון שכל עוד לא מדובר בטיפוס הרים מקצועי (עם ציוד) וזו רק הליכה- אני מכוסה. איך אוכל לאמת את זה? -
איך יודעים?:Reתתקשרי לחברת כלל ישירות ותבררי מולם. לא דרך המוקד או המרפאה. -
ביטוח ספורט אתגרי:Reאם יש לך כרטיס אשראי בין לאומי אז יש לך ביטוח באופן אוטומטי.אני הרחבתי בעלות של 25$ לזוג