ממסי לאומי קארד?
-
יכול להיות שפיספסתי... האם הנושא עלה כאן? האם ההצעה אמינה והוגנת? סליחה אם פיספסתי אשמח לקישור. -
ממסי לאומי קארד?
הכוונה לעשות כרטיס ולקבל מנוי AAA חינם ?
אני אישית יש לי מספיק כרטיסי אשראי, ולא מפתה אותי לעשות עוד כרטיס בשביל לחסוך 115 ש"ח . -
ממסי לאומי קארד?היי,מה שלומך?
היה מבצע שלבעלי לאומי כרד המנוי לטריפל אי,חינם,לי אין לאומי כרד,אז לא יודעת אם עדיין קיים,תשאלי אותם,בכל אופן מאוד כדאי לעשות מנוי -
ממסי לאומי קארד?הי שושי, זהו, לא שזה "היה", זה עדיין. רציתי רק לשמוע מבעלי נסיון שהכל שם ישר תמים אמין וללא אותיות קטנות שמפגישות בבית משפט... -
ממסי לאומי קארד?לא מבינה על מה את מדברת,עושים מנוי בממסי,זה גם לארופה ,לקנדה ולארה"ב,אם יש לך כרטיס כזה זה חינם,אם לא זה עולה 115 ש"ח
מה קשור לבית המשפט? -
ממסי לאומי קארד?כמה עולה המנוי לממסי אם אין לי לאומי כרד(או שמסטרכרד זהב גם נחשב...) -
ממסי לאומי קארד?זה לא מנוי לממסי,עושים דרכם מנוי לAAA,ועולה 115 ש"ח כולל רשיון נהיגה בינלאומי -
אכן הצעה אמינה והוגנת, אבל עם CATCH קטן בצידה:אנחנו, כבעלי כרטיס לאומי כארד, עשינו לפני שנה מנוי AAA בחינם דרך ממסי. המנוי הוא מנוי רגיל, בלי בעיות מיוחדות. קבלנו איתו הנחות במלונות ובאטרקציות, הן בארה"ב והן בקנדה (למיטב זכרוני, המנוי אינו כולל שירותי דרך, אבל בכל מקרה אם מטיילים עם רכב שכור אין לזה שום רלוונטיות).
ה-CATCH הוא, שממש השבוע, בתום שנה, חייבו את כרטיס האשראי שלנו באופן אוטומאטי בסכום של 114 ש"ח עבור מנוי לשנה נוספת - בלי לשאול אותנו אם אנחנו מעוניינים להאריך את המנוי. כמובן שברגע שראינו את החיוב, צלצלנו לבטל את המנוי מאחר ואין לנו צורך בו כרגע, אבל חייבים להיות עם אצבע על הדופק ולעקוב בעוד שנה, על מנת להמנע מחיובים מיותרים. אם תשימי לעצמך תזכורת לעוד שנה כדי לבדוק כדאיות להמשך - את יכולה ללכת בשקט מלא על העסקה הזו. -
אכן הצעה אמינה והוגנת, אבל עם CATCH קטן בצידה:יש לי כרטיס לאומי קארד . עשיתי איתו מנוי בממסי לפני כחודש .
הבחור שטיפל בי ( סניף רעננה ) היה מספיק הוגן לומר לי שהמנוי מתחדש אוטומטית כעבור שנה והם לא מידעים . אם אני רוצה לבטל עלי לדאוג לכך מבעוד מועד .
הזמנתי 11 מלונות - ב9 ( למעט לאס וגאס)קיבלתי הנחה של 5-10% .
בנוסף - הייתי אצל יועץ טיולים בממסי אשר יעץ לי לגבי המסלול - ללא תשלום .
למי שאין לאומי קארד - לדעתי אין צורך להוציא במיוחד כדי לקבל את ההטבה בממסי . כרטיס אשראי נוסף בארנק שלא לצורך לטעמי מיותר. -
אכן הצעה אמינה והוגנת, אבל עם CATCH קטן בצידה:גם במנוי רגיל של AAA במחיר 115 ש"ח, ללא קשר לכרטיס של לאומי קרד, כתוב באותיות הקטנות שזה מתחדש אוטומטית, ויש להודיע באם רוצים לבטל (אני חושב שאפשר לבטל גם עד 3 חודשים לאחר החידוש האוטומטי). -
אכן הצעה אמינה והוגנת, אבל עם CATCH קטן בצידה:זהו, מזה חששתי... משהו מהמשפחה הזו של ההפתעות... אני האחרונה לזכור בעוד שנה לבטל... בכל מקרה, תודה על המידע החשוב. -
אכן הצעה אמינה והוגנת, אבל עם CATCH קטן בצידה:אז תבטלי לאחר החזרה מארה"ב וזהו.
או שימי התראה עתידית ב outlook או משהוא כזה. -
יש איזה חוק בדרך על זהאני זוכר שקראתי שהולכים לחוקק חוק נגד חידושים אוטומטיים בלי הודעה ללקוח. -
אשרי המאמין...קודם שיתנו כבר גושפנקא לחוק שקבע שאמורים להחזיר לי כסף אם החזרתי סחורה כלשהי לחנות. כבר שנים שקיים בסיס לחוק הזה, אבל עוד לא החליטו על איזה סחורות הוא יחול, והבלאגן חוגג. -
אכן הצעה אמינה והוגנת, אבל עם CATCH קטן בצידה:כן... זה אולי פיתרון... לבטל מייד. תודה לכל המגיבים. -
יש איזה חוק בדרך על זההחוק בנושא יצא לפועל....
ויש כבר חברות שמודיעות...הבעיה שיש חברות שלא עושות זאת..לך תתבע אותם... -
ממסי לאומי קארד?אנחנו מתלבטות כבר הרבה בזמן באותן התלבטויות...
מניסיוני בארה"ב בעבר ושוב לקראת הטיול המתקרב, ההנחה דרך טריפל A רלוונטית בעיקר לנוסעים מתניידים, שמגיעים למוטלים/מלונות וכו' תוך כדי הנסיעה, או לכאה שמטיילים במרחבי ארה"ב ויכולים להיעזר במפות המעולות שלהם בחינם.
במקרה שלנו, שהלינה והכל מוזמן מהארץ, ואתרי הביקור הם ניו יורק, למשל (ואצלנו גם ילוסטון) - ההנחה אינה מתממשת כמעט בשום מקום...
ביי
סמדר -
ממסי לאומי קארד?את הלינה המוזמנת מראש, אפשר לעשות עם ההנחה של AAA .... -
ממסי לאומי קארד?בהנחה שיש לך את הכרטיס חודשים רבים מראש, מועד ההזמנה של חלק מהלינות...
בשלב של לקראת הטיול, שבו בדרך כלל ההתלבטות הזו צצה, זה כבר מאוחר מדי בהרבה מקרים. -
ממסי לאומי קארד?את לא צריכה את הכרטיס של AAA,כדי להזמין בתי מלון,גם לי לא היה ,הם לא מבקשים כלום ברגע של ההזמנה,צריך את הכרטיס רק ברגע של צ'ק אין,מקבלים לרוב 10% הנחה,וזה הרבה מאוד כסף,צרי קשר עם המלונות שכבר הזמנת,ואם יש להם הנחה לכרטיס,תבקשי זאת,בטוחה שתקבלי,טיילנו בהרבה מקומות ,אבל צרכנות נבונה כמו שיש שם,עוד לא ראיתי