ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מוטל סופר 8 בניו ג'רסי

פורום צפון אמריקה
    4
    10
    3493
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • nsgeva
      nsgeva נערך לאחרונה על ידי

שלום רב,
      מבקשת לברר מגולשים ששהו לאחרונה במוטל - Super 8 Motel North Bergen בניו ג'רזי:
      א. האם המקום מתאים ללינה של משפחה עם ילדים? (נאמר לי כי כיום לנים שם בעיקר עובדים זרים וטיפוסים מפוקפקים...)- האמנם?
      ב.האם השאטל למנהטן אכן עובד? יש מגבלה של שעות?
      פשוט על פניו - הפיתוי להתגורר שם גדול, הפרשי הכסף משלמים את "מלך האריות"...

תודה
      נגה
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ilanwei
        ilanwei נערך לאחרונה על ידי

מוטל סופר 8 בניו ג'רסי
        נגה שלום,

הלינק המצורף מדבר על המלון.

חפשי עוד בחיפוש מתקדם תחת הכותרת "super 8"

טיול מהנה.

מג
        • מלון סופר 8 בניו ג'רזי
        • nsgeva

מוטל סופר 8 בניו ג'רסי
          מג
          תודה רבה. (השתמשתי במילות מפתח אחרות, ובעברית - אז לא הגעתי ליעד המבוקש).

נגה
          • shirleyh
            shirleyh נערך לאחרונה על ידי

תסתכלו גם כאן...
            תסתכלו גם בלינק המצ"ב מ- Tripadvisor.
            יש שם חוות דעת של נוסעים מכל העולם.
            • shirleyh
              shirleyh נערך לאחרונה על ידי

תסתכלו גם כאן...
              http://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g46679-d123789-Revie ws-Super_8_North_Bergen-North_Bergen_New_Jersey.html

• Tripadvisor - Super 8 Jersey
              • nsgeva

תסתכלו גם כאן...
                שירלי תודה רבה. האמריקאים יותר ביקורתיים לגבי המקום.
                נגה
                • YAARA B
                  YAARA B נערך לאחרונה על ידי

תסתכלו גם כאן...

שלום נגה

הנה כמה תגובות שהיו כאן בפורום לגבי סופר 8 בברגן.
                  קראתי חלק מהתגובות בטריפאדוויזר, חלקן טובות וחלקן פחות, אני לא מכירה את האנשים האלו, אבל את אלו שכותבים בפורום הספקתי קצת להכיר, אמנם רק וירטואלית, ולא קראתי אף תגובה שלילית מהישראלים ששהו שם (ומשתתפים בפורום)

http://forum.lametayel.co.il/forum_msg/goto-2646510/srch-SUPER +8#msg_2646510

http://forum.lametayel.co.il/forum_msg/goto-2650154/srch-SUPER +8#msg_2650154

http://forum.lametayel.co.il/forum_msg/goto-2617692/srch-SUPER +8#msg_2617692

http://forum.lametayel.co.il/forum_msg/goto-2596590/srch-SUPER +8#msg_2596590

נ.ב. אני הזמנתי לשם 4 לילות בספטמבר הקרוב. אנחנו 6 אנשים ואנחנו צריכים 2 חדרים שעליהם נשלם 910$.
                  גם אני מעדיפה את הכסף להשקיע ב"מלך האריות" ולא במלון שנמצא בדיוק במרכז.
                  לפני שנה וחצי כשהיינו שבוע (ללא הילדים) בניו יורק, חרשנו את העיר ולא חזרנו אפילו פעם אחת למלון (Comfort Inn Midtown) באמצע היום, כך שאני לא "קונה" את התירוץ של "לבוא למלון באמצע היום לנוח ולכן חשוב שהוא יהיה קרוב".

יערה

• nsgeva

תסתכלו גם כאן...
                    ערב טוב יערה
                    אני קוראת "ועוקבת" אחר הדברים שאת כותבת - מזה זמן. אז כיף להפגש!!
                    גם אני חושבת לדבוק בדיווחים המקומיים ולהתעלם מהזרים. לפני שנה וחצי היינו במנהטן (בלי הילדים) 10 ימים, התגוררנו בדירות הנהדרות של ענת ודני סתיו, ולמרות מיקומן המרכזי, בדיוק כפי שאת כותבת, לא התפננו ולו פעם אחת לקפוץ/לנוח באמצע היום. חבל על הזמן!!!
                    אבל מאחר והפעם אנו עם הטף (18 ו 14) - הרגישים יותר - גם לסביבה וגם לצעידה - אני קצת חוששת. אנו מעדיפים בכל מקום בעולם דירות על פני מלונות - אז בכלל קשה לנו. אבל מאחר והדירות של מש' סתיו תפוסות (סוכות!!!) - אז נצטרך להמר. אנו אמורים ללון שם 4 לילות באמצע אוקטובר, אז אם תקדימו אותנו- נשמח לשמוע (נקווה שהמלצות).
                    תודה רבה
                    נגה
                    • YAARA B
                      YAARA B נערך לאחרונה על ידי

תסתכלו גם כאן...
                      ערב טוב נגה

אני לא חושבת שצריך להתעלם מהדיווחים הזרים (הטובים והרעים) אבל צריך לקחת אותם בערבון מוגבל. ובעצם צריך לקחת גם את הדיווחים המקומיים בערבון מוגבל, ואם את כבר קוראת בפורום זמן מה, את בטח יכולה לקלוט את האופי של האנשים שמגיבים כאן, את אלו שמדברים מתוך נסיון ואת אלו שקראו/שמעו ממקור כלשהו, ואת יכולה לבחור את התגובות שיותר מדברות אליך. לכל אחד יש את הדרישות והציפיות שלו מהיחס, מהניקיון, מהשירות, מהאוכל, מהסביבה, מהמתקנים הנוספים שיש במלון, ונראה לי שאם אין לך דרישות מאוד גבוהות מעבר לנקיון ושירות סבירים, קשה יהיה לך להתאכזב.

אנחנו אמורים להגיע לשם ב-8 לספטמבר ולשהות 4 לילות, גם אנחנו נהיה עם הילדים (15,12,9,6). אלו 4 לילות ראשונים מתוך 260 (!!!) שאת רובם נבלה בקראוון.

אני מאוד מקווה שאצליח להתפנות להיכנס לפורום במהלך הטיול, אבל קשה לי להבטיח זאת. אבל אם תשלחי לי תזכורת למייל הפרטי באמצע ספטמבר, אני מניחה שאענה לך.

יערה
                      • nsgeva

תסתכלו גם כאן...
                        יערה בוקר טוב
                        תודה על ההצעה, אבל ניתן לכם להנות ולא נפריע באמצע. (ההימור אינו כל כך עקרוני).
                        תודה רבה
                        נגה
                        • 1 / 1
                        • פוסט ראשון
                          פוסט אחרון