סופרמרקטים באוסטריה
-
עד איזו שעה בערב פתוחים הסופרים ומרכזי הקניות באוסטריה? מה שמות הרשתות הנפוצות שם?
תודה -
סופרמרקטים באוסטריהישנן כמה רשתות. המובילות: Billa ו- Spar.
שעות הסגירה תלויות בעיירה. בעיירה קטנה בדרך כלל 18:00. בעיירה גדולה יתכן שעה מאוחר יותר. לא זכור לי שממש פתוח מאוחר.
- מ.א. -
סופרמרקטים באוסטריהב- 6-7 בערב הסופרמרקטים עדיין פתוחים (אני לא יודע באיזו שעה סוגרים).
באוסטריה יש כמה רשתות סופרמרקטים ובכל אזור רשת אחרת נפוצה יותר .
אנו היינו הכי מרוצים מרשת BILLA , אבל האמת שזה בכלל לא משנה לך בתור תייר .
בהצלחה -
סופרמרקטים באוסטריה6-7? דיכאון! חשבתי שלפחות בעיירות המשמימות האלה בערב, נוכל לבלות בקניות.
אם כבר הזכרנו את הערב, איפה אפשר לבלות בערבים באזור צל אם זי. מקומות לטיול רגלי, פנורמות נוף ליליות, וכו'.
אתגרתי אתכם? -
סופרמרקטים באוסטריהנוני שלום
לפי השאלות שלך אני מבין שאתם לנים בזיל אם סיי
ובכן לדעתי יש בערב מדרחוב יפה עם בתי קפה גם בחלק שליד האגם וגם במפלס העליון יותר לא יודע עד מתי פתוח שם אבל בגלל התיירות לא סוגרים מוקדם
לגבי סופר יש אחרי ציל אם סיי לכיוון bruck סופר ענק אבל ממש ענק אפשר לקנות שם אוכל כל הסוגים שתיה ,בגדים ,נעלים,צעצועים,מוצרי חשמל שונים מוצרי גינון ועוד כולל מין מסעדה קטנה בתוכה השם שלה
maxi markt והיא בכיכר לפני הפניה לברוק יש לידה עוד קניון קטן לרהיטים מנורות ועוד לא זוכר בדיוק אני ההיתי שם בשנה שעברה במקרה תידלקתי שם ואז ראיתי את הסופר הענק הזה.
מצרף תמונות אולי זה יעזור
יוסי
-
העיר זל אם סייהעיר זל אם סיי היא עיר גדולה יחסית ויש כמה מסעדות פתוחות בערבים .
אפשר לטייל בערב ברחובות , אבל בשום פנים ואופן אל תבני על קניות בערבים .
אפשר לעלות לראש ההר בזל אם סיי לתצפית . אנו לא עשינו את זה לכן אני לא יודע עם זה שווה את זמן הנסיעה .
האמת היא שזל אם סיי היא עיר די סתמית . אין לי מושג למה כל כך הרבה ישראלים נוהרים אלייה .
אנחנו פשוט מאוד הגענו אלייה בשעות אחה"צ , אז נשארנו ללון לילה אחד .
בעירות הקטנות הכל סגור בערבים . היינו בעירה Strobl (בקצה אגם וולפגנג סיי) ורצינו לאכול במסעדה בשעה 20:00 . הכל היה סגור ולא מצאנו אפילו מסעדה אחת פתוחה בשעה זו !!!!!!!!
לפני שבועיים היינו בפראג ובשעה 20:00 כחצי מהחנויות בקניונים כבר היו סגורות (היינו בכמה וכמה קניונים שחלקם ענקיים והרבה יותר גדולים מהקנונים בישראל) .
טיול מהנה
-
העיר זל אם סייתודה לכולם, ותודה מיוחדת ליוסי על ההשקעה. אני לא בצל אם זי אלא בעיירה נידחת ליד...
איך זלצבורג בלילה? שווה טיול נפרד? -
סופרמרקטים באוסטריההיי נוני
בפאתי כל עיירה קטנה תוכלו למצוא סופר אחד או שניים.רובם נסגרים ב 18:00 ובימי חמישי שעה אחרי לרוב.בשבת - שעה קודם ובראשון סגורים.
לגבי מרכזי קניות - היורופארק הוא מרכז קניות חדש יחסית בפאתי זלצבורג - ביציאה של איצטדיון הכדורגל מהצד השני של האוטוסטרדה - ליד איקאה אותה רואים למרחוק.
ב 19.30 כאילו מישהו שרק באויר ותוך דקותיים הקניון היה נטוש!!! רק אנחנו והזבובים.
וזה עוד נחשב מאוחר באירופה.חוץ ממסעדות בעיירות הגדולות והערים הראשיות הכל נסגר בשש.אני מזכיר לך שיש עונות שהשעה שש היא אמצע הלילה בחלק מהמדינות.....
תהנו
הג'מוס -
סופרמרקטים באוסטריהזה רק מזכיר לנו כמה אנחנו שונים מהם...
ג'מוס, אתה ישן גם לפעמים?...