ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

האם מותר לעלות למטוס בקבוק שתיה

פורום טיולי משפחות
    14
    22
    68284
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • arik2005
      arik2005 נערך לאחרונה על ידי

עם כל סידורי הביטחון החדשים האם מותר לעלות למטוס עם בקבוק מים מינרליים. בצ'רטרים אין אוכל. האם מותר להביא בתיק סנדוויצ'ים?
      האם מותר לעלות עם משחת שיניים וכלי רחצה?
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • שירלי
        שירלי נערך לאחרונה על ידי

כאן בארץ נותנים לעלות עם בקבוק שתיה. תיק כלי רחצה הכנסנו למזוודה למטוס. בד"כ בחזרה לארץ לא נותנים לעלות עם בקבוק שתיה. כמעט תמיד לוקחים לנוסעים את הבקבוקים.
        • arik2005

מה לגבי דאודורנט או משחת שיניים?
          • אניגמה
            אניגמה נערך לאחרונה על ידי

דאודורנט תיקח מוצק, ומשחת שיניים??
            • arik2005

וסנדוויצ'ים או חטיפים מאפשרים להכניס למטוס (ביחוד בטיסות שכר שלא נותנים בהם כלום)?
              • אניגמה
                אניגמה נערך לאחרונה על ידי

לדעתי אם זה מוצק - כן
                • arik2005

מה אסור לקחת בטיסה לארצות או בתוכה
                  מצאתי את ההסברים בלינק הבא:
                  http://www.tsa.gov/travelers/airtravel/prohibited/permitted- prohibited-items.shtm
                  • דוקטור דו ליטל
                    דוקטור דו ליטל נערך לאחרונה על ידי

מאיזה שדה תעופה?
                    יש שוני בין מדינות.

כללית גם איפה ש"אסור" מותר לעבור את הבדיקה הבטחונית עם בקבוק ריק ולמלא אותו במים בטרמינל.

כל דבר שנמרח נחשב נוזל (גם משחת שיניים) והגללים לגבי נוזלים חלים גם עליו, כרגיל בתלות בשדה התעופה ממנו אתם ממריאים.

ההתייחסות הכללית ביותר היא שאסור מיכלים של מעל 100 מיליליטר.
                    • מאיר שפירא
                      מאיר שפירא נערך לאחרונה על ידי

ההוראה הכללית שאסור
                      ויש כל מיני סייגים מה כן ומה לא.

ככלל,
                      בארץ לא מקפידים על כך ביציאה, אבל אי אפשר לדעת אם לא ישנו להם את ההנחיה.

מה שאני נוהג לעשות בכל הטיסות גם בהלוך וגם בחזור:

לוקח איתי בקבוק ריק וכמובן כריכים (היום במטוס לכרתים תקבלו איזה מאפין ובקבוק מים), אחרי מעבר כל הבדיקות והביקורות נכנס לשירותים וממלא מים, וכך אני לא צריך טובות של אף אחד, ויש לי אוכל ושתיה.

הביקורת היא בנקודה בה מועבר התיק האישי שעולה איתך למטוס שיקוף ואתה עובר בשער האלקטרוני.

פשוט וקל.
                      אז אם הסיבה היא בטחונית כמו שאומרים, או כלכלים (שתקנה מים בחנויות שלהם) זה לא חשוב לי, יש לי פתרון והכל בסדר.
                      • nonss
                        nonss נערך לאחרונה על ידי

ההוראה הכללית שאסור
                        לפי סיפורים של חברים ומנסיון שלי, לוקחים כל בקבוק שהוא, ולא משנה מה הוא מכיל.
                        בשבוע שעבר ראיתי איך בחור ישראלי מבקש משוטר בלגי להחזיר לו בושם מאד יקר שנשאר בתיק היד שלו ולא עזרו הבקשות.
                        למזלו, יש איזשהו סידור שאם חוזרים לאותו שדה תוך חודש שומרים על המוצר והוא ינתן בחזרה.( הוא אמור לחזור)
                        אבל כמה כבר חוזרים כל כך מהר.
                        לי מצאו בתיק אחד( מתוך ארבעה) בקבוק קטנטן שבקושי נשאר לו סבון נוזלי ולקחו לי אותו אבל- בתיק הבא שלי שכחנו בקבוק בשם חדש ואת התיק הזה כנראה לא בדקו או שהבושם לא עבר בשיקוף.
                        גיליתי את זה רק בתוך המטוס כשחיפשתי משהו אחר.
                        לא ידעתי אם לצחוק או לבכות על "ההחרמה" הרצינית שעשו לי וההתעלמות מתיק אחר לגמרי.
                        מקווה שזה לא משקף את מצב הבידוק לפני העלייה .( טיסת אל על בשיתוף בריסל אייר) .
                        כמובן שאחרי הבידוק אפשר לקנות בדוכנים בשדה שתייה ואיתה כן אפשר לעלות!
                        באותו שדה קניתי טושים נוזליים במיוחד והמוכרת ארזה לי אותם בשקית אטומה לגמרי והסבירה שוב את העובדה שמדובר בנוזל.ולכן האריזה ההרמטית.
                        תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                        • arik2005

תודה לכל המגיבים
                          פטרתם לי את הבעייה:
                          סנדוויצים אפשר לעלות וגם רצוי (בטיסות שכר)
                          בקבוק מים - מביאים ריק וממלאים אחרי נקודת הביקורת או שקונים בחנויות שאחרי הביקורת.
                          תודה
                          • hאורי
                            hאורי נערך לאחרונה על ידי

ההוראה הכללית שאסור
                            יתכן שההוראה הכללית שאסור.בשתי נסיעותי האחרונות באפריל ולפני חודש
                            העלינו סנדויצ'ים,תפוחי עץ,כלי רחצה ובקבוק שתיה קטן בכל תיק יד.לא הורידו בלוד,ברומא וטיבליסי.אנחנו עושים זאת תמיד,שווה לנסות, זה בהחלט חוסך כסף וגם זמן התארגנות בהמשך היום הראשון. במקרה הגרוע,מקסימום תשפכו.
                            אורי
                            • ע ע
                              ע ע נערך לאחרונה על ידי

ההוראה הכללית שאסור
                              בטיסה שלנו, לפני כחודשיים, עם KLM להולנד בעלי שכח בכיס המכנסיים שלו קוצץ ציפורניים שמחובר אליו אולר קטן ואני שכחתי בתיק היד מצית - לא גילו לא את זה ולא את זה. או שגילו אך לא אמרו דבר.
                              בטיסה חזור היו לי 4 בקבוקי מים מינרליים שנקנו מחוץ לשדה התעופה- לא החרימו.
                              בשתי הטיסות היו לי חטיפים, סוכריות, מסטיקים - לא אמרו מילה.
                              נוסע אחר בטיסה חזור התבקש לחלוץ את נעליו. לך תדע מה השיקולים שלהם. כנראה שהכל עניין של מזל.

עפרה

• hאורי
                                hאורי נערך לאחרונה על ידי

ההוראה הכללית שאסור
                                היי עפרה
                                לא מדובר על מזל מדובר על סטיסטיקה.הבאתי רק שלוש דוגמיות אבל כל השאר
                                במתאם. Cool
                                לעניןדברים ממתכת:אולר,מספריים לציפורניים,פצירות שנשכחו בכלי הרחצה.
                                גם כאן,יש לי נתון סטיסטי:=נמצאו החרמו וסולקו. Crying or Very Sad ---אורי
                                • gilamoti
                                  gilamoti נערך לאחרונה על ידי

ההוראה הכללית שאסור
                                  היי !

מי אמר שבטיסות שכר אין אוכל. טסנו לפני חודש בטיסות שכר של ישראייר להולנד. הן בהלוך והן בחזור קיבלנו ארוחה, שתייה קרה כמה שרצינו ופעם אחת חמה. מי שביקש עוד חמה קיבל גם לא בזמן החלוקה.

ביציאה מהולנד החרימו לבתי תרסיס דיאודורנט שהיה בתיק צד, לא עזרו התחנונים. כל שאר הבשמים היו בתיק השני שעבר שיקוף ובו לא נגעו. בטיסה זו הוחרמו כל בקבוקי השתייה של הנוסעים (כולל של תינוק).

גילה
                                  • יולימה
                                    יולימה נערך לאחרונה על ידי

ההוראה הכללית שאסור
                                    אכן אסור ולא כדאי לנסות ולבדוק עד כמה מחמירים או מקפידים לבדוק.

אסור להעלות למטוס נוזלים (כולל משחת שיניים, קרם כלשהו, בושם וכו') בכמות שמעל 100 מ"ל.

בנסיעה האחרונה שלי לחו"ל היה לי בתיק בקבוק שתייה (בקושי רבע נישאר בו).. הבקבוק הוחרם.

כן.. אולי חסר היגיון, אבל זה החוק ולא כדאי לנסות לבדוק עד כמה ואם הוא גמיש.
                                    • brak
                                      brak נערך לאחרונה על ידי

ההוראה הכללית שאסור
                                      אנו חזרנו לפני כמה ימים מגרמניה בטיסה הלוך אין שום בעיה לעלות דברי שתיה ואוכל למטוב וזה לא רק בטיסה הזו אלא בכל טיסה שלקחנו (איטליה אמסטרדם ...) ולגבי החזור ממינכן הבידוק היה קפדני ביותר לגבי דברים נוזליים חטיפים וכריכים לא היתה בעיה , בקבוקים צריך לרוקן ולא רצוי לשין שום דבר נוזלי בתיק כי הוא ילקח אז חבל להתחכם ופשוט לשים במזודות את כל הבשמים והתמרוקים את בקבוקי השתיה אפשר למלא בשירותים המים שלהם נהדרים כך שאין בעיה

נסיעה טובה
                                      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                                      • דוקטור דו ליטל

ההוראה איננה אומרת רק מה אסור
                                        ההוראה אומרת גם מה ואיך מותר.

אני תמיד לוקח איתי את כל הציוד שאני צריך כדי לשרוד לפחות יום (למקרה שהמזוודה במטען החליטה לטייל למקום אחר).
                                        ציוד ההשרדות כולל תיק כלי רחצה עמוס כל טוב, ממשחת שיניים דרך שמפו ועד דיאודורנט (וכל מה שצריך).

אני לא נתקל בבעיות משום שאני מקפיד למלא את ההוראות באדיקות במקום לסמוך על המזל, מצד שני אני לא מוותר על זכויות שאני זכאי להם.

פשוט תהיו בסדר והכל יהיה בסדר.
                                        • דוניה1
                                          דוניה1 נערך לאחרונה על ידי

ההוראה איננה אומרת רק מה אסור
                                          בבלגיה החרימו לנו פחית קולה ובקבוק מים

ובנוסף לכך הבת שלי ציפצפה בגלל החגורה והם לא הסכימו שהיא תוריד את החגורה ותעבור שוב והתעקשו לעשות לה בדיקה אישית מדוקדקת יותר. אני לא הסכמתי ואחרי כמה דקות הגיעו שני שוטרים ושוטרת שהסבירה לי בחביבות שאין להם שום ברירה כי אלה הנהלים.
                                          • דוקטור דו ליטל

כי פחית קולה ובקבוק מים מכילים יותר מ100 מיליליטר
                                            ולכן הם אסורים.

לעומת זאת בקבוקון של שמפו או דיאודורנט המכילים פחות מ 100 מיליליטר (כל אחד) מותרים.

כמו במעבר רמזור.
                                            מותר לעבור, אבל רק כשירוק ומביטים יפה לצדדים.
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 1 / 2
                                            • פוסט ראשון
                                              פוסט אחרון