צפון איטליה - מתי כדאי?
-
יותר נכון לא מתי כדאי כי את המתי אני יודעת - תחילת אפריל. מבחינת מזג האויר, האם זה זמן סביר לטיול? (אני לא אומרת טוב, כי אני יודעת שזה לא הזמן הכי טוב). -
צפון איטליה - מתי כדאי?אופטימאלי בהתעלם מדרישות משרד החינוך
יוני או ספטמבר.
עוד אופציה מקסימה -מאי,אם כי אפשר להתקל בחמסינים.
בשני האפרילים האחרונים שהייתי באיטליה היה מאד חם (צפון ודרום)למעט בערבים.
אבל איטליה היא גדולה,ואין מזג האוויר בדולמיטים זהה למזג האוויר בסורנטו. לאן באיטליה?
-
צפון איטליה - מתי כדאי?תודה יונית. אני מתכוונת בעיקר לאזור אגם גארדה. מניחה שתהיה גיחה לדולמיטים, אולי גם לאזור טוסקנה. -
צפון איטליה - מתי כדאי?כעת זוהי העונה הבוערת תרתי משמה חום ועמוס מםפטמבר ועד אמצע אוקטובר נהדר ואז שוב לקראת הפסחא מאי יוני -
צפון איטליה - מתי כדאי?ספטמבר אוקטובר, מאי יוני הם חודשים טובים לאזור גארדה,טוסקנה
לגבי הדולמיטים- מאי עלול להיות מוקדם מדי(תלוי בשלג,בעונה וכו..ויש להם קסם מיוחד גם בעיתוי זה)
וכנ"ל אוקטובר
קשה לדעתי למצות את מיטבם חוץ מיוני-ספטמבר.
אבל אם מדובר על גיחה של יום- זה לא מאד משמעותי.
לקראת פסחא ממש לא ממליצה, במיוחד שזה יוצא בתחילת אפריל,מוקדם מדי מבחינת הפתיחה של אתרי התיירות (שנוטים להפתח בפסחא) ובעיקר מוקדם מדי מבחינת השמש שלא תמיד מבינה שאפריל זהו חודש האביב.
-
איטליה כדאי תמידבפועל הייתי מחליטה לפי המחיר, לא בעונה יכול לצאת חצי מאשר המחיר בעונה! ואז גם המזג אויר נעים יותר (בדרך כלל), והמקומות והדרכים פחות מלאים מה שגם נעים יותר. -
איטליה כדאי תמידתודה לכולם