איזה אזור בלוס אנג'לס עדיף?
-
ואיזה אזור להתרחק? אני מדבר כמובן על מקומות לינה -
איזה אזור בלוס אנג'לס עדיף?המלון שלנו היה במרכז הוליווד, והיה מיקום מצויין, ליד שדרת הכוכבים, קניון מאוד גדול, מסעדות, מלא אנשים, נעים ובטוח
http://www.orchidsuites.com/ -
איזה אזור בלוס אנג'לס עדיף?איך נקרא האיזור? אני רואה שיש דאוןטאון,לונג ביצ', וכו' -
איזה אזור בלוס אנג'לס עדיף?---להתרחק--- מ- Down town LA.
נחמד בסנטה מוניקה.
LA ענקית. השאלה היא איפה אתם מתכננים לבקר. לא כדאי לישון בצד אחד של העיר, אם למחרת היום אתם מתכננים לבקר בצד השני, כי רק ההגעה עלולה לקחת לכם שעה וחצי.
אני בעד לישון בסביבת האיזור בו מבקרים למחרת היום.
אם אתה מתכנן לבקר בדיסני - חפש מלון באנהיים (המלונות במחירים סבירים הרבה יותר מאשר ב- LA). אם ביוניברסל - אז ליד הסטודיו סיטי, וכדומה...
אני באופן אישי מאד לא אוהבת את איזור Hollywood Boulevard. הוא מלוכלך ולא נעים לטעמי. -
איזה אזור בלוס אנג'לס עדיף?דאוון טאוון הוא אזור מסוכן, לונג ביץ זה חוף די רחוק מהעיר,חפש ב:west hollywood, או הסביבה, גם בטוח וגם יהיה לך לאן לצאת בערב, האזור שהינו הוא קרוב לתאטרון הסיני, ואיפה שנותנים את האוסקר, אהבתי כי ממש מרגישים שם שאתה בהוליווד -
איזה אזור בלוס אנג'לס עדיף?אם אני עם רכב ומתכנן לטייל בכל לוס אנג'לס, את ממליצה לשנות מלונות? לקחת אחד בצד הזה ואחר בשני? -
איזה אזור בלוס אנג'לס עדיף?תעזרי לי בקשה לסדר את הדברים.. אנחנורוצים להיות יום אחד בדיסני, יום אחד ביוניברסל, יום אחד צ'יינה טאון,מלרוז,בברלי,אולברה, ויום אחד בשדרות הוליווד, סאנסט בולבארד והאזור. מה נמצא איפה? לפי סדר כרטנולוגי מהצפון לדרום. אודה מאוד למי שיכול לסדר לי את הבלאגן שלי בלוס טנג'לס -
איזה אזור בלוס אנג'לס עדיף?מושיקו שלום.
לא הייתי משנה מקום לינה גם אם צריך קצת לנסוע.
ולגבי לינה נתתי לך B&B באל.אי אחלה מיקום חניה היתה חינם מנוהל ע"י איטלקיה שנשואה לישראלי. כ 15 דקות מיוניברסל. -
איזה אזור בלוס אנג'לס עדיף?מושיקו שלום.
אנחנו היינו יומיים באל.אי יום אחד למקומות העקריים שדרת הכוכבים תצפית על השלט של הוליווד וסיבוב בבוורלי הילס שוק האיכרים(מעט שוק והרבה מקומות אוכל נחמד) אחה"צ מדרחוב בסנטה מוניקה.
ביום השני ביוניברסל מ 10:00 בערך עד 18:00 הזמן טס.
אם רוצים גם דיסני הייתי עושה את זה ביום העזיבה את אל.אי.
לנו הספיקו יומיים. -
איזה אזור בלוס אנג'לס עדיף?אני יודע שסנטה מוניקה היא הכי צפונית, ודיסנילנד יחסית בדרום העיר. איפה ממוקמים היוניברסל ושדרת הכוכבים? -
איזה אזור בלוס אנג'לס עדיף?היי מושיקו, אם תלון במלון שהיה אלון או שאני היתי, תיהיה קרוב, לאוניברסל, בברלי הילס, רודאו דרייב, וגישה נוחה גם לחופים של סנטה מוניקה, מליבו ווניס, בכ40 דקות נסיעה מדיסני, אתה צריך לקנות מפה, אבל חוץ מדסני כל המקומות אחרים קרובים, בגלל זה גם אני חושבת עדיף ליהיהות במלון אחד.
זה שונה אם לוקחים מלון קרוב לדיסניי, כי אז רחוקים מהכול.
לא הינו בצ'ינה טאון, אבל אם תיהיה בסן פרנסיסקו, תבקר שם, השכונה שם היא ענקית -
איזה אזור בלוס אנג'לס עדיף?אם יש לך תקציב, לך למלון הזה, שלי היה רחוב מאחורה, אבל שולחת מפה של המלון שקצת תראה את האזור
http://maps.google.com/maps?sourceid=navclient&hl=es& ;ie=UTF-8&rlz=1T4GGIH_esIL243IL243&um=1&q=renais sance+hotel+hollywood&fb=1&cid=0,0,12012689996603968 862&sa=X&oi=local_result&resnum=1&ct=image -
איזה אזור בלוס אנג'לס עדיף?מושיקו,
כמו שאתה רואה, לכל אחד יש דיעה אחרת.
הכבישים ב- LA מאד עמוסים. מאד. אני ממש סובלת מעמידה בפקקים, במיוחד בחופשה, ולכן מעדיפה להחליף בתי מלון, ולא לבלות שעות בדרכים.
בתי המלון באנהיים, לידי דיסני, זולים משמעותית מבתי המלון בעיר.
אני הייתי מסדרת את זה ככה:
יום 1 דיסני (לינה באנהיים)
יום 2 - לכל הסיבובים שציינת ב- LA . לא צריך עבורם יותר מיום אחד לדעתי. לינה ב-LA . ע"פ ההמלצות של אלון ושושי.
יום 3 - יוניברסל סטודיוז. אתה מסיים את היום הזה ב- 6 בערב בערך, והשאלה היא אם יש לך ענין להשאר ב- LA ללילה נוסף. אם כן, אז באותו מלון.
כמו שכתבתי כבר, אני ממש לא אוהבת את LA ולכן מחפשת תמיד איך לקצר את השהות שלי בה. אבל זה ענין של טעם...
-
איזה אזור בלוס אנג'לס עדיף?
לא יכולה לסדר לך את הבאלאגן, רק להביע דיעה אחת:
בטיול, אני מעדיפה לא לעשות עסקים עם ישראלים, אלא אם אין לי ברירה.. זאת הכללה, אבל עד היום, הסתדרתי איתה לא רע בכלל..
-
ל agatha1אם הכוונה לB&B שנתתי אני יכול לומר שהגעתי אליו לגמרי במקרה תוך חיפוש מקום לינה כמו כל המקומות האחרים. ועד שהגענו לשם ואמרנו לבעלת המקום שאנחנו מישראל לא ידענו שבעלה ישראלי.