סן דייגו - איפה כדאי לישון?
-
אני מתכננת לשהות שם בין שניים לשלושה לילות, לבקר בעולם המים ובגן החיות וכמובן באולדטאון.
אני יודעת שזו עיר חוף ושיש להם כמה מלונות די מוצלחים שיושבים עליו (כולל ההילטון) אבל בהתחשב בעובדה שאני רוצה להסתובב דווקא יותר בעיר, עדיף לקחת פשוט מלון איפשהו במרכז?
וכמובן שאלת ההמלצה - יש למישהו מכם איזה מלון שהוא יכול להמליץ עליו, שהוא לא יותר מדי יקר אבל נוח ונעים?
המון תודה
-
סן דייגו - איפה כדאי לישון?אני היתי במלון ששולחת לך קישור, רואה שעכשיו די יקר, אני הזמנתי להתחלת יוני השנה, שלושה חודשים מראש ושימתי 116$ ליום עם ההנחה של טריפל איי, הוא במרחק הליכה מהשכונה העתיקה, וליד כביש 5 מימנו מגיעים לכל מקום.
רובם כאן מזמינים באזור של circle, מכירה את האזור, גם שם מצויין, עם גישה טובה לכל מקום
http://www.lq.com/lq/properties/propertyProfile.do?ident=LQ6 11&propId=611 -
תודה רבה - ורק שכחתי להוסיףאני מגיעה לא ברכב (אני נוסעת לשם לבד) אלא ברכבת.. יש לך אולי מושג אם הרכבת שם קרובה למרכז? אני מניחה שאין בעיה לקחת מונית מהרכבת למלון אבל בכל רצוי שהוא לא יהיה מרוחק מדי נראה לי...
שוב תודה על הקישור אני בהחלט אבדוק. -
תודה רבה - ורק שכחתי להוסיףלא יודעת כלום על רכבות, וגם איך תטיילי ללא רכב, בתוך העיר העתיקה ראיתי אוטובוסים תיירים, אבל לא יודעת מעבר לזה.
מה שכן מכיוון שתיהיה ללא רכב המקום מצויין לבלות בערבים, הינו הולכים כל ערב, שלושה,לעיר עתיקה, היא כייפית מלאת חיים ואנשים, מסעדות ושווקים קטנים, בעיני גם אם לא המלון הזה, טוב האזור הזה למי שנמצא בלי רכב