תרופות למלריה אחת ולתמיד
-
עוד 5 ימים אני נוסע לדרום אמריקה ובמסגרת הטיול אני מתכוון לשהות לא מעט במקומות שנחשבים לאיזורים מלריים
עד כמה הכרחיים התרופות האלה למלריה?
מצד אחד האחות בלשכת הבריאות הפחידה אותי שחייבם את הכדורים האלה..
מצד שני כל מי שחזר מדרום אמריקה אומר לי שלא לקח את הכדורים האלה או שלקח ולא השתמש בהם, ושתופעות הלוואי של הכדורים כל כך קשות שלא שווה לקחת אותם, מה גם שזה כדורים לא זולים בכלל
אז..לקנות או לקנות? -
תרופות למלריה אחת ולתמידאלו החיים שלך.
מלריה זו מחלה שמתים ממנה, ובאחוזים גבוהים! מה זה המחיר של הכדורים מול הסיכון למות?
אם אתה נכנס לשטחים שידועים בכך שיש בהם סכנת הדבקות, חד וחלק תקנה.
לא תשתמש, אז הלכו 400 שקל. במידה וכן תזדקק להם - עבורך הם יהיו שווים הרבה יותר מ400 שקל...
עניין התופעות לוואי שונה מאדם לאדם, וגם לא לכל סוגי הכדורים יש אותן תופעות לוואי.
פרט לזה יש כדורים שהם לא כדורים מונעים, אלא כאלו שנוטלים במידה ויש חשש להדבקות. -
תרופות למלריה אחת ולתמידובשורה התחתונה המלצה שלכם
לקנות או לקנות? -
תרופות למלריה אחת ולתמידלקנות,
החיים שלך שוים יותר מ-400 שקל.
תרופת לריאם-טיפול מונע למלריה
תרופת מלרון-טיפול במקרה של הדבקות במחלה -
תרופות למלריה אחת ולתמידאני חושב שמלרון היא גם תרופה מניעתית אלא שתופעות הלוואי שלה פחותות וגם אין צורך להתחיל ליטול אותה מספר ימים קודם לכניסה לאזור נגועה. כמובן שהיא עולה יותר.
אם אתה נכנס לאזור עם רמת סיכון אז תיקח ועוד איך...אבל תבדוק שאכן אתה אמור להיכנס לאזור כזה... לא כל מקום בבוליביה וכו'... הנו עם חשש להידבקות במלריה -
תרופות למלריה אחת ולתמידלמיטב ידיעתי מלרון היא טיפול מונע למלריה.
בפעם האחרונה שהייתי בדרום אמריקה, נטלתי את התרופה במשך שבועיים, ולא היו תופעות לוואי בכלל.
כמובן שהדבר אינדיבידואלי, אבל זו תרופה שידועה בתופעות לוואי מינימליות, לכן מחירה יקר יותר.
כמובן שהבריאות שווה כל מחיר. המלצתי היא לקנות וגם ליטול אם נכנסים לאיזורים בסיכון גבוה למלריה.
המחיר להדבקות חלילה במלריה הוא גבוה הרבה הרבה יותר.