הצעת נישואין
-
היי אני בבנגקוק כרגע בקשר
אני מתכנן להציע נישואין בתאילנד לחברתי.
קניתי אתמול טבעת אנחנו בדרך לקופיפי קרבי פוקט וקוסמוי
איפה יש מקום רומנטי לבד בלי אנשים להצעת נישואין ?
-
הצעת נישואיןקודם כל מזל טוב ובהצלחה.
יש בקופיפי את ה-point view- מגיעים אחרי טיפוס קשה של 40 דקות,
זו נקודת תציפת יפיפייה בשקיעה... -
תשובהמזל טוב!!
לדעתי הרעיון של לסחוב אותה את כל הטיפוס למעלה הוא גרוע
מזיעים וכו' ותמיד יש עוד אנשים /תיירים במקום.
במקום זה - קח סירה קטנה (לונג בוט) או ספיד בוט ותבקש להגיע לאיים רומנטיים.. יש המון מסביב..אולי עדיף קצת לפני שעת השקיעה, פחות אנשים מטיילים כי לקראת ערב, שים לב למזג האוויר וגם לעובדה שאל תצאו מאוחר מידי..כי חושך..
חשוב מאוד שתמצא בעל סירה תאילנדי חביב וסימפטי שיבין אותך ושיהיה לכם תקשורת טובה.(אם תבחר אנטיפט הוא סתם לא יהיה סבלני...כמובן שתכין לבחור שתיקח טיפ יפה..)
בקיצר - נסיעה לאי קטן מסביב..אולילאי של הסרט "החוף".. שקיעה.. תכין איזה סלסלה חמודה, שוקולדים ופרחים,אני הייתי שם את הטבעת באיזה קופסא של שוקולד ואז זו באמת תהיה הפתעה.. תאמין לי שאם תגיע לפיפי ותיגש לאחת החנויות הבנות התאילנדיות מאוד יעזרו לך לסדר משהו יפה כולל פרחים!
אם ממש נלך רחוק- תבקש מהתאילנדי לצלם אותכם..
בהצלחה!!!!!!! -
תשובהכשאתה אומר קרבי זה גם האו ננג, ליד ריילי ביץ?
בשעות של בין ערביים, יש מסעדות ליד הים, עדיין אין אנשים לארוחות ערב, לבד, שייק אננס, השמש שנכנסת לאט לתוך הים, במצב כזה, אני לפחות היתי אומרת כן , לכל שאלה -
מסכים עם כל מילה בתגובה מס.3הייתי מדגיש גם את האותיות בנוגע לבעל הסירה והתקשורת איתו כי תאילנדים הם או האנשים הכי נחמדים בעולם, או הכי לא ... -
מסכים עם כל מילה בתגובה מס.3מזל טוב!
אולי באיזה בר טוב על הים בשעות הערב המוקדמות כאשר יש עוד מעט אור וספק חושך.
תן את הטבעת למלצר, בקש ממנו להגיש אותה עם האוכל/משקה ושיתן אותה לגברת. משם אתה כבר תקח פיקוד..
-
1973פשוט גדול...אחלה רעיון
בהצלחה בחור...
-
אלוויס ,כל הכבוד על הצילום! -
תודה איתן. -
תשובהאני מציע לא לתכנן יותר מדי
תקח את הטבעת איתך ואתה כבר תמצא את הרגע המתאים
הצעת נישואין צריכה להיות ברגע המתאים, המיקום זה בונוס
נב מזל טוב