שלום לך ארץ נהדרת!
-
תפזורת פראית
התאור מקסים ומשעשע ומאחר ואנחנו מתכוונים לנסוע עוד שנתיים (כן, זה כבר מתוכנן) למזרח, גם האינפורמציה עוזרת. היה כיף לקרוא ואני כל הזמן חושבת איך לשמור את זה (בכל זאת יש עוד שנתיים). טוב, אני לא ממש חושבת על זה, אני פשוט מעתיקה את זה כמו שזה לוורד....
-
סוזי,לא מתכנן לנסוע ליעדים הללו בקרוב ועל אורלנדו פשוט דילגנו באביב האחרון ובכל זאת הצצתי ונפגעתי!הכתיבה הקולחת והמשעשעת שבתה את ליבי,צחקתי,נהניתי והרגשתי שותף לך ולמשפחתך המקסימה.
מאחל לכם שהזכרונות שאצרתם,ישמשו אתכם שנים רבות. -
תודות לסוזיסוזי שלום
רציתי להודות לך מאד על הרצון והיכולת לחלוק איתנו את ים המידע שצברת לפני ובמהלך הטיול, המטובל בהתרשמות אישית, בתובנות מהשטח ובחן האופייני לסגנון כתיבתך. אני בטוחה שהוא יתרום רבות לאלו הנוסעים בקרוב כמו לאלו שרק מתחילים לתכנן את טיולם הבא.
אני רוצה להודות לך גם על התרומה "הניסתרת" שלך עבורי, בוויכוח העקרוני הניטש בין אלו הנוסעים ברוח "הדקה ה-90" במובן הכי רחב של המילה, לבין "המתכננים הכבדים" - עליהם גם אני נימנית. בין אלו הרואים בספונטאניות, בזרימה, בהפך המוחלט מחיי היומיום את לב ומהות החופש והטיול, לבין אלו השוקדים מראש במטרה לבחור את המתאים הספציפי מתוך השפע האדיר. קל לנגח אותנו, את המתכננים: על הזמן, על הטרחה, ("ירידה לרזולוציות" ... מושג שאהבתי) - על העדר הגמישות שהתכנון כופה, על אובדן הרפתקאות וחוויות וכו'. אבל מי שעקב אחר התכנון/השאלות/הלבטים שלך, אחר איסוף המידע ועבודת הנמלים (שמהם לבטח גם נהנית) - מבין שהם היוו את הבסיס שאיפשר לכם לשנות ולהתגמש בגלל שמזג אויר שמתפרע, דלקת אוזניים וכו' וכו'.
אני מאמינה שהבחירה בטיול "מתוכנן" או "בלתי מתוכנן" - היא בראש ובראשונה עניין של אופי ורק אח"כ פונקציה של זמן או עמדה נבחרת.
אבל בכל זאת - בתור אחת שכל פעם מתלבטת מחדש ...וכל פעם מתכננת מחדש - תודה!! תודה!!!
נגה
-
סוזי,תודה רבהאני כל כך אוהבת לקרוא סיפורי מסע עשירים. הכל קורם עור וגידים מול עיניי וזה תענוג גדול.
תודה שהתייחסת עבורי לעניין החנייה.
בדמיוני ראיתי את עצמי בכל אותם המקומות תוך כדי קריאה. ניישם כל מה שניתן בטיולנו הקרוב.
-
וואו!סוזי, איזו השקעה ...
אני בהחלט אשמור את כל השרשור הזה לקראת הטיולים הבאים שלי.
ברוכה השבה
עירית. -
סוזיהית צריכה להגיעה כדי לחולל פלאים, כל הכתבות שלך נפתחו, כאילו שהפורום בסדר, וכל השבוע שעברנו בלי יכולת לפתוח שירשורים, לעולם לא קרה.
יותר מכל ברוכה הבא, שהזיכרונות הנעימים ישמרו לעד.
הכי נשאר לי, את הבית שהיה לכם ליד האגם, לשם אגיעה, בטוח, לשבוע לפחות. -
תודה רבה מכל הלב, סוזי!נהניתי נורא לקרוא את הסיכומים, הטיפים והלקחים.
אין ספק שהם יעזרו לנו בעתיד, במיוחד בניו אינגלנד, אליה אנחנו מקווים לנסוע בקרוב.
שוב תודה וכל טוב!
תמנע -
תפזורת פראית
תענוג לקרוא את כל מה שעברתם בטיול
ממש הכנה לטיול שלנו בסוף ספטמבר
-
סוזי surpriseלסוזי שלום.
ברוכים השבים. שוב הצלחת להפתיע את אנשי הפורום.
כדאי להעביר ל1001 טיפים או סיפורי גולשים.
-
יקירת הפורוםנהדר -
המון כתוב ואף שניה לא משעמם.
תודה. -
סוזי, תודה שהעלית על הכתב את הזכרונות שלנוובקשר לאגמים הממוספרים באדירונדק -אנחנו הגענו בכוון ההפוך והתחלנו מהראשון. זה כל כך הצחיק אותנו שמרוב אגמים אין להם כבר שמות בשבילם וכל הדרך שרנו להם שירים לפי המנגינה של "הו כנרת שלי" ואמרנו כמה הם מסכנים, כמה שירים הם צריכים לחבר לכל כך הרבה אגמים
-
סוזי, תודה שהעלית על הכתב את הזכרונות שלנוהי סוזי ברוכה השבה,
איזה כיף לקרוא את החוויות הקולחות שלך, ממש חשתי שותפה לנסיעה שלכם, בתקוה שחזרתך תגרש את התקלות בפורום, וליבי אתך על היסורים שעברת להעלות על הכתב את הודעתך. -
התגעגעתי!הי סוזי,
ההשקעה!!! איזה כייף לקרוא את הדברים,
כמובן שלחלק ממסלול הטיול אנחנו שותפות, אך את מיטיבה לתאר ולפרט!
ברוכים השבים!
מג
-
שלום לך ארץ נהדרת!סוזי - יום של סיכום! אחרי שקראתי אותו באמת נהיה לי יום מלא חיוכים.
בעיקר אהבתי את דברייך על וורמונט. זה הזכיר לי שבטיול שלנו במדינת וושינגטון שאלנו איזה מקומית לגבי התחזית, אז היא ענתה לנו "תיירים אוהבים את יערות הגשם אבל לא אוהבים את הגשם". אכן היו לנו הרבה ימים גשומים ומעוננים אבל דווקא נהננו נורא. הכי יפה לראות את הנופים בסביבתם הטבעית. -
סוזי, סוזי - ברוכה הבאההיי סוזי
אין מה לאמר, הגעת אחריי ואת יותר זריזה וחרוצה ממני.
כנראה שבכל זאת ההסתגלות שלי איטית יותר.
חלק מהחוויות כבר פירסמתי ואת חלקן עוד אפרסם.
בינתיים תודה על הפירוט המקסים והעשיר של טיולכם
ומאחר ובעלי ואני כבר הסכמנו פה אחד שחוזרים לארה"ב
ניראה שטיולכם יהפוך לטיולינו בעתיד.
אז...
סוזי היקרה
להישתמע
שרית -
שלום לך סוזי הנהדרת!תודה, סוזי, על התיאורים המעניינים.
מבחינתי, את יכולה להתחיל לכתוב את מדריך הטיולים האולטימטיבי!
(אני צופה התנפלות על חנויות הספרים כמו בימי הארי פוטר הפרועים).
אז מה הפרוייקט הבא?!
-
סוזי, איזה יופי של סיכום מפורטהחזיר אותי כמה שנים אחורה, אל הטיולים שעשינו בחלק מהמקומות שציינת, ויכולתי ממש לדמיין את הדברים מול העיניים.
כשהזכרת את החנות של Limited Too בתור מקום אידאלי לנערות בתחילת גיל ההתבגרות, בכלל העלית חיוך על פני: בשנים שגרנו בארה"ב, כשהבנות שלנו היו בגיל הרלוונטי, הרשת הזו היתה בדיוק המקום המועדף עלינו כדי לקנות להן בגדים. המבחר מקסים, מחמיא ובמחירים סבירים (גם כשאין מבצעים). -
סוזי, איזה יופי של סיכום מפורטהי סוזי
ואחרי שהתאוששת צ'יפרת אותנו בתאור מפורט,מקסים ומשעשע. לכשיגע זמננולטיול משפחתי במזרח ארצות הברית וודאי נעזר בו רבות.
שמחה בשבילכם שכל כך נהנתם. -
תענוג! כל הכבוד ותודה ששיתפת אותנו -
על הכיפק סוזי....שמח שנהנית. אם יהיה לך עוד כח אולי תכניסי את עיקרי הדברים לסיפורי גולשים?