נורבגיה סוף אפריל
-
בוקר טוב וחג שמח לכולם
בסוף אפריל תחילת מאי יש לי נסיעת עסקים לאוסלו.
זו הפעם הראשונה שלי בנורבגיה ואני מאוד מעוניין לנצל את ההזדמנות ולטייל באזור.
רציתי לברר האם אפשר לתכנן טיול של שבוע ימים בתקופה זו של העונה ?
תודה
-
נורבגיה סוף אפרילהיי
אפשר וגם מדהים, בפסח שנה שעברה נסענו 2 זוגות באמצע אפריל ל-10 ימים לנורווגיה. מזג האויר היה מדהים, מלבד יום אחד של גשם כל הימים היו בהירים אך קרירים, שלג היה במקומות רבים, אך הוא החל להפשיר, יכולת לראות אגמים קפואים שכל יום מפשירים קמעה.כל הדרכים היו נגישים מלבד דרך הטרולים , אך הצלחנו להגיע לכל יעד שתוכנן מראש. אמנם לא ניתן היה לקחת שיט בגרנגיר פיורד, אך נסענו וטיילנו באיזור. קח את הצ'אנס שניתן לך בשתי ידיים ובלי חשש. מצ"ב תמונות להמחשה
-
נורבגיה סוף אפריל
תודה רבה על המידע.
זהו. גרמת לי להחליט סופית ולהישאר שם עוד שבוע לטיול.
האם פרסמתם באתר את המסלול שעשיתם אז ?
-
נורבגיה סוף אפרילהיי
אני שמחה שהחלטתך חיובית. לא פירסמתי את המסלול שעשינו, קטונתי מול כל ידעני נורווגיה הותיקים, שביקרו שם מספר פעמים.
אם תרצה אוכל לשלוח לך במייל. אני חייבת לומר שאנחנו לא פוחדים מנסיעות ארוכות ורוב הימים עברנו קילומטרז' מטורף.
כיוון שהיינו 2 זוגות, שכרנו לשבוע בית מדהים על שפת אגם בנורדפיורד, אבל ביום הראשון לנו בבית מלון בעיר ג'זוביק(לא רחוק מלילהאמר), בתוך השבוע של שכירת הוילה נסענו פעם צפונה לקריסטיאנסונד ושם לנו ופעם דרומה לברגן ושם לנו. את הלילה האחרון עשינו במלון באוסלו. אם תרצה אוכל לצרף גם את פירוט בתי המלון. אני מניחה שאם אתה נוסע לבד לא תשכור בית. -
נורבגיה סוף אפריל
היי,
אני לא אהיה לבד בטיול . אשתי מצטרפת אלי .
גם אנחנו לא מפחדים לנסוע ולנהוג שעות ארוכות.
אשמח מאוד אם תוכלי לשלוח לנו את המסלול שעשיתם ושמות בתי מלון והדירה ששכרתם .
עוד שאלה :
האם בתקופה שביקרתם בנורבגיה הכל היה ירוק והתחילה עונת הפריחה ?
תודה רבה . -
נורבגיה סוף אפרילהיי
שלח לי את האי-מייל שלך בהודעה אישית -
נורבגיה סוף אפריל
היי
נורבגיה מדהימה ביופיה.
ממליץ להמריא חזרה לארץ מברגן.
תהנו.
-
נורבגיה סוף אפרילשלום,
הייתי בנורבגיה רק בקיץ.
מקצת קריאה הבנתי שבאפריל כבר מתחילה הפריחה האביבית, בייחוד בחלקים הנמוכים. המקומות ההרריים עדיין מושלגים. מזג האוויר מאד הפכפך באפריל.לצד ימים יפים ושמשיים עלולים להיות ימים חורפיים ואפילו מושלגים, וצריך מזל.
אישית, חושבת שכדאי להתמקד, ולהמעיט בנסיעות ארוכות מדי.
הייתי מתמקדת באזור בין אוסלו לברגן, כולל שיט בנרופיורד. נדמה לי שיש שיט כזה כל השנה.