המלצה לדרך מלאס וגאס ליוסמיטי דרך פארק סקויה
-
שלום לכולם,
אנחנו יוצאים מלאס וגאס ופעמינו ליוסמיטי היינו רוצים לעבור דרך פארק הסקויה ולא עמק המוות, השאלה היא איך לתכנן את הנסיעה הזו מבחינת מקומות לינה ו לא יותר מ3-4 שעות נהיגה ביום
תודה לכל העונים
-
המלצה לדרך מלאס וגאס ליוסמיטי דרך פארק סקויהשולחת קישור למסלול נסיעה, חושבת שעצירה אחד לשינה מספיקה.
מה שאני מכירה ויודעת שיש לראות בדרך, זאת קליקו, עיירה משוחזרת שנשארה מזמן בהלת הזהב, היא ליד barstow, בעיר זאת יש אוטלט גדול, זה לא אזור שצריך להזמין מראש, כמו האזורים ליד השמורות, מוטלים יש לרוב בכל ארה"ב, פשוט היתי עוצרת, מתי שעייפים או מרגישים ש "מספיק להיום", ברסטואו, יכול להיות מקום טוב לעצירה.
http://www.mapquest.com/maps?1c=Las+Vegas&1s=NV&1y=U S&1l=36.174999&1g=-115.136398&1v=CITY&2c=Thr ee+Rivers&2s=CA&2y=US&2l=36.4389&2g=-118.903 603&2v=CITY&r=s
-
המלצה לדרך מלאס וגאס ליוסמיטי דרך פארק סקויהנעמה שלום.
נסיעה מוגאס לסקויה לוקחת כ 6 שעות ולא הייתי מחלק אותם אלא אם יוצאים מוגאס מאוחר ומגיעים ל BARSTOW ללינה.אין בדרך הרבה מה לעשות ובכל טיול יש איזה יום של נהיגה ארוכה.
לינה יש בעיירות הקרובות לפארק אנחנו היינו ב EXETER כשעה מהפארק.
-
המלצה לדרך מלאס וגאס ליוסמיטי דרך פארק סקויהתודה לעונים,
מבחינת נופים ודרך יפה, האם כדאי לנסוע מלאס וגאס ליוסמטי דרך פארק סקויה והעיירות או פשוט לעלות דרך כביש 395?
-
המלצה לדרך מלאס וגאס ליוסמיטי דרך פארק סקויהלא בטוחה שתמצאי אנשים שנסעו בשתי הדרכים כדי להשוות, אני נסעתי דרך עמק המוות, אם לא תירצי יש דרך חלופית.
הנסיעה עצמה ברובה אין כלום, היא קצת יותר קצרה , אבל הסיבה שבחרנו לנסוע משם היא כדי להכנס ליוסמיטי דרך הכניסה המזרחית, טיוגה פס, וזה היה אחד הדרכים היפות שעשינו בכל הטיול
http://www.mapquest.com/maps?1c=Las+Vegas&1s=NV&2c=L ee+Vining&2s=CA
-
המלצה לדרך מלאס וגאס ליוסמיטי דרך פארק סקויהתודה התמונות בהחלט עזרו להחליט, לדעתי מצאתי את הטוב משתי העולמות, לאחר לינה ב EXETER ניסע כ 350 קמ ללינה בלי וינג ולמחרת נטייל ביוסמיטי כך נהנה גם מהנופים של דרך טיוגה -
המלצה לדרך מלאס וגאס ליוסמיטי דרך פארק סקויהטיילנו 4 שעות עד לואלי, זה רק 100 קילומטר, כולו טבע יפיפה.
ושאלה, exeter, מה או איפה זה?, לא שמעתי על זה . -
המלצה לדרך מלאס וגאס ליוסמיטי דרך פארק סקויהלא כל כך ברור המסלול אותו הצעת :לאחר לינה ב EXETER ניסע כ 350 קמ ללינה בלי וינג אל לי וניניג - הכניסה המזרחית דרך טיוגנ ניתן להגיע מווגאס ב2 דרכים - הראשונה כביש 395 עמק המוות והשניה כביש 95 ואחכ כביש 120 - מזרחית לעמק המוות
מהסקויה ומאיזור EXETER ניתן להגיע רק לכניסה הדרומית של היוסמיטי דרך OAKHARST
-
המלצה לדרך מלאס וגאס ליוסמיטי דרך פארק סקויהשלום.
הכניסה דרך טיוגה היא הכניסה המזרחית ליוסמיטי.אם רוצים לנסוע דרכה מוותרים על סקויה פארק.
-
המלצה לדרך מלאס וגאס ליוסמיטי דרך פארק סקויהאין מעבר מסקוויה פארק לצידו המזרחית -
המלצה לדרך מלאס וגאס ליוסמיטי דרך פארק סקויהבאחד התגובות בפורום בנושא מישהו נסע דרך EXETER ושרד לספר על זה
זה המסלול שהתכוונתי , הכוונה לנסוע דרך יוסמיטי ולישון בלי וינינג ולמחרת לטייל ביוסמטי, לפי המפות של גוגל יש כניסה ויציאה מהסקויה פארק
-
המלצה לדרך מלאס וגאס ליוסמיטי דרך פארק סקויהאבל אין קשר עם הכביש 395, את נוסעת לסקוויה, נכנסת מהכניסה הדרומית ליוסמיתי, ויוצאת מהכניסה המזרחית, לא ברור כשאת אומרת שתשני בלי וינינג ואחר כך תטיילי ביוסמיטי, לפי התוכנית שלך, תחצי את כל יוסמיטי כדי להגיעה ללי וינינג, ומשם, לאן את ממשיכה? -
המלצה לדרך מלאס וגאס ליוסמיטי דרך פארק סקויהנעמה שלום גם אנחנו נוסעים מלאס וגאס ליוסמיטי והחלטנו לנסוע ביום אחד ולהכנס ליוסמיטי דרך טיוגה פארק , יש צורך להתעדכן האם המעבר פתוח, כיוון שאם רדת השלגים הראשונים הוא נסגר לכן החלטנו להתעדכן בלאס וגאס והלחליט במקום באיזו דרך לנסוע -
המלצה לדרך מלאס וגאס ליוסמיטי דרך פארק סקויההמעבר נסגר בנובמבר-דצמבר, אבל לפי מה שאני מבינה התוכנית של נעמה הוא שונה, לפי המפה היא נוסעת דרך סקויה פארק, ולאחר מכן היא תחצה את יוסמיטי.
הטיול לאורך הכביש הזה תמיד כדאי, כל היערות והאגמים, חלום של מקום. -
המלצה לדרך מלאס וגאס ליוסמיטי דרך פארק סקויהנראה שניסע בסוף על כביש 395 אני מבין שהדרך הזו יותר יפה גם אם זה על חשבון פארק סקויה
יום 1 לאס וגאס
יום 2 ברסטו
יום 3 ביג פיין
יום 4 לי ויוינג
תודה לכל העוזרים -
המלצה לדרך מלאס וגאס ליוסמיטי דרך פארק סקויהממה שאני מבין אתם מתכוונים להכנס ליוסמיטי בסביבות ה-15/10. בתאריך זה ב-99% שהמעבר יהיה פתוח. מה שאתם צריכים לברר יום קודם בוגאס זה לא רק אם המעבר פתוח, אלא תחזית - כי בסתיו יש לעתים סופות שלג מוקדמות שלא חוסמות כבישים, ובכל זאת מנסיוני זה לא סימפטי לנהוג בכבישים הרריים בתנאים כאלה, שלא לדבר על זה שליהנות מהנוף יהיה קשה. -
המלצה לדרך מלאס וגאס ליוסמיטי דרך פארק סקויהשלום.
הדרך היפה היא מעבר הטיוגה (לא נסעתי) אני לא בטוח שעד שם הדרך יפה במיוחד.צריך גם לקחת בחשבון שהתקופה ששושי היתה זה מיד כשהמעבר נפתח ושלג אני לא בטוח שתראו אלא אם יתחיל לרדת. -
המלצה לדרך מלאס וגאס ליוסמיטי דרך פארק סקויהhttp://www.mapquest.com/maps?1c=Las+Vegas&1s=NV&2c=L ee+Vining&2s=CA
בדרך זו, ולא דרך ברסטו, היא 100מייל יותר קצר, אם רוצים להכנס מלי וינינג, אין טעם לנסוע דרך ברטו ולאריך כך את הנסיעה