שאלה כללית- כרטיסי טיסה
-
אם עשיתי הזמנה, אבל עדיין לא עשיתי כרטוס, אני עדיין יכולה לבטל??? (נתתי אשראי...) -
היי נעמהנדמה לי שתצטרכי לשלם סכום מסויים (עבור הזמנת הכרטיס) אבל אני לא בטוחה.אני מכירה מישהי שעשתה את זה באיסתא והשאירה אשראי.גבו ממנה 400 ש''ח.כנראה שזה הנוהל.בכל אופן,כדאי שתעשי את זה כמה שיותר מהר. -
שאלה כללית- כרטיסי טיסה:Reמהרגע ששלמת לחברת נסיעות שלך את המקדמה להזמנת הכרטיס הם רשאים לא להחזיר לך את המקמה הזאת. במקרה של איסתא - 100$. תבטלי אז לא תקבלי את ה-100$ שלך בחזרה. -
נכוןמקדמה.מקדמה זו המילה שחיפשתי. זו שכתבתי עליה קודם,היא שילמה מקדמה. -
שאלה כללית- כרטיסי טיסה:Reאבל הם לא אמרו לי שאני משלמת איזשהי מקדמה, לקחו אשראי כי הם אומרים שבלי אשראי ההזמנה מתבטלת. יש מצב שאני לא אשלם כלום??? -
שאלה כללית- כרטיסי טיסה:Reאני לא יוגע מה תנאי ההסכם שלך איתם. אם הם חייבו לך כבר 100$ בכרטיס ? יכול להיות שאם הם לא כרטסו אז אין בעיה... תשאלי אותם הכי טוב, אם זה איסתא הם לא ינסו לסדר אותך. -
תשובה כללית על כרטיסי טיסהתלוי בהרבה גורמים ... עוד כמה זמן הטיסה ? כורטס כרטיס או לא ? כעיקרון במידה ולא כורטס כרטיס את רשאית לבטל ולקבל את כספך חזרה כולל המקדמה שאולי שילמת,למעט דמי טיפול של החברה שנקראים בעגה המקצועית של סוכני הנסיעות ''דמי פתיחת דוקט'' בדרך כלל פתיחת -
למה לבטל????אם הכרטיס במחיר סביר (והוא כן) אז תטוסי כבר!!!