שנאי ממיר מתח 110- v220
-
איפה להשיג בארץ שיתאים ל-USA? אומרים שיש בדיוטי-פרי? כמה עולה? או לקנות כבר בארצות הברית? תודה!!!!!!!! -
שנאי ממיר מתח 110-220v לאיזה מכשירים -
שנאי ממיר מתח 110- v220למצלמת וידאו, לפטופ, פלאפון. -
שנאי ממיר מתח 110- v220למצלמת וידאו ולפלאפון, לא צריך, תבדוק ותראה שכתוב:
imput110,הם עובדים גם על חשמל שם, לפטופ אני לא יודעת, חושבת שגם, אבל הבעיה עם לפטופ שצריך מתאם מיוחד, וזה לא קל למצוא -
שנאי ממיר מתח 110- v220שושי תודה! גם על לפטופ כתוב מ-110 עד 240V. אבל בכול מקרה לכל המכשירים הללו צריך מעבר מיוחד משקע אמריקאי? -
שנאי ממיר מתח 110- v220כאמור לא צריך שנאי, כי כל המכשירים שלכם עובדים ב-100 עד 240 וולט.
צריך מתאם פשוט שעולה כמה שקלים, אפשר לקנות בכל חנות חשמל מצוייה. אפשר להפעיל את הלפטופ עם אותו מתאם (מנסיון). -
שנאי ממיר מתח 110- v220קנה מתאם משקע אמריקאי לישראלי וקח רב שקע עם 6 שקעים ופתרת את כל הבעיות. הדבר היחיד שצריך לקנות בדיוטי פרי הוא מטען סוללות שמתאים ל-110-220 (כמובן אם אתה משתמש בסוללות נטענות ולא רגילות) -
שנאי ממיר מתח 110- v220שלום
לא צריך לקנות מטען בדיוטיפרי גם רוב המטענים לסוללות מתאימים ל100V-240V. -
מנסיון שלי -לאו דוקא. אבל מצריך בדיקה (בנגוד למצלמות ולפלאפונים שהם בודאות מתאימים) -
לריקי - לגבי הבדיקה תמיד נכון -
אלוןבקשר לפטופ, דיברו כאן ארוכות, שזה מסוכן להשתמש עם מתאם רגיל, אז שורה תחתונה, לא כל כך משנה? -
אלוןאני השתמשתי בלי הארקה ולא קרה כלום. -
אלוןאני שתמשתי במתאם של שניים וההארקה נשארה בחוץ. אני לא אהבתי את זה, אבל האמת היא שאין ברירה כי לא הצלחתי למצוא מתאם אמריקאני עם הארקה.
היום גם המטען שלי ללפ טופ הוא ללא ההארקה (איבדתי את המטען הקודם בארה"ב). -
חבר'ה, בואו נכנס רגע לפרופורציות:לא זוכרת מי זה היה שכתב כאן על נושא ההארקה ללפטופ, ואני גם לא יודעת על מה ביסס את טענתו.
עובדתית, לפטופים נמכרים כבר שנים ארוכות בארה"ב - תמיד ללא הארקה. כמו שאני מכירה את האמריקאים, אם היה איזה שהוא ביסוס לטענה שזה עלול לשרוף את הלפטופ או, חלילה, לגרום לשריפה בבית, הם כבר מזמן היו משנים את התקע.
לי עצמי יש לפטופ שקניתי בארה"ב לפני 3.5 שנים, ומעולם לא היתה שום בעיה בתפקוד שלו (וגם כאן בארץ, כמובן, הוא מחובר ללא הארקה).