אגם גוזאו- אוסטריה
-
לאחר בירור קצר הפארק הפרהיסטורי ליד אגם גוזאו סגור החל מאוקטובר.
מה ניתן לעשות ליד האגם- האם יש משהו חלופי שאתם מכירים? -
אגם גוזאו- אוסטריהאפשר לעלות עם הרכבל לתצפית נוף. אפשר לטייל בנחת סביב האגם. זהו בערך..לא זוכרת אטרקציות מיוחדות לילדים באזור פרט לנוף..
אני לא שותפה להתפעלות הרווחת בפורום מגוזאו. קצת "שלוליתי" בעיני.
לדעתי יש אגמים ונופים יפים יותר באיזור. הלשטט וסנט וולפגנג למשל.
מצרפת לך תמונות להתרשמות
-
אגם גוזאו- אוסטריהשיט נחמד באגם של כחצי שעה נחמד מאוד לילדים. כ- 5 - 6 אירו.
אנחנו נהנו מאוד
מסכים גם שקיימים אגמים יפים יותר. ולכן ויתרנו על העליה ברכבל שאותה שמרנו לסט. וולפנג. -
אגם גוזאו- אוסטריהתודה על התשובות
באותו היום אנחנו נהיה בהאלשטט ולכן נראה לי שרק נחלוף בגוזאו ונשמור את השיט לסנט וולפגנג. -
מסכימה!!אף פעם לא נעים לי לכתוב זאת. אבל עם הד כל כך מוחלט, גם אני אגיד:
לוותר.
כשהגעתי לשם, לא הבנתי על מה כל המהומה. ישנם אגמים יפהפיים בסביבה.
וולפגנג משגע. הלשטאט מטריף. אין צורך לנסוע את הדרך לגוזאו. אפשר לוותר עם אין זמן. הדרך נחמדה ומתפתלת, אבל לא יותר מכך.
הרכבל בסט גילגן שווה פי מליון.
מירבי,
צר לי. אני משוחדת לגבי וולפגנג
.
יש אגם נחמד נוסף, לא רחוק מוולפגנג (לכיוון צפון-מזרח): האגם השחור. זהו אגם לא גדול, שניתן לערוך סביבו טיול מעגלי ממקום מאד גבוה - ישירות לאגם.
אנחנו נהנינו ממנו מאד.
-
מסכימה!!חג שמח לכולם ותודה שוב על המענה.
ענתי-
אני קצת מתלבטת לגבי הרכבל בסנט גיליגן בגלל הקטנה נראה לי שהיא תעשה קצת בעיות- כמה זמן לוקחת נסיעה ברכבל? (זה נכון לגבי ה- 15 דקות) האם יש עוד דברים חוויתיים לעשות באזור? מסעדות מועדפות??
-
מסכימה!!בערך כ- 20 דקות. המראה כל כך יפה, שחבל לפספס. אבל אם יש חשש לבעיות עם הקטנה - וותרו. יש מספיק נופים יפים בדרך.
אל תפספסו את ההפלגה לסט גילגן. הנוף מהמם.
גם מרכבת השיניים נשקף נוף נפלא.
בכל מקרה, אל תצטערי על שום דבר שלא תספיקו. גם כך יש לכם שבוע ימים. תעשו מה שנראה לכם נכון באותו הרגע.
הכל תלוי גם במזג האוויר.
בכל מקרה, תמיד תוכלי להשאיר משהו לפעם הבאה
.
אם רק אוכל - אחזור לשם גם בפעם העשירית!!!
-
אגם גוזאו- אוסטריההי מרב
אני לא הייתי מגדירה את גוזאו כשלוליתי, יש לו את היופי והיחודיות שלו אבל בהחלט ניתן לוותר עליו בעבור אגמים אחרים. אנו נסענו באחד הימים מגולינג למערת הקרח בדכשטיין, בחזרה שחינו באגם הלשטאט הקפוא, סיירנו בעיר עצמה ובדרך חזרה לגולינג הצצנו על גוזאו.
לגבי הרכבל בגיליגן המסע אכן אורך בין 15 ל 20 דקות אבל הנוף מדהים ועוצר נשימה, אולי ניתן "לשחד" את הילדה ובכל זאת לעלות למעלה.
נורית
-
אגם גוזאו- אוסטריההיי נורית
אנחנו ננסה לשחד את הקטנה ונראה מה יהיה למרות שלפני קצת יותר משנה היינו בצוק מנרה ועלינו עם הרכבל והצעקות והבכי נשמעו עד למרחוק
היא כבר הודיע שהיא לא רוצה לטוס במטוס הגדול והיא לא רוצה שהמטוס יהיה בשמיים (אני בונה על זה שהטיסה בשעה 12:00 בלילה וכל היום היא תהיה ערה כך שהיא תרדם ולא תרגיש את העליה למטוס.
משהו יודע אם ניתן להעלות את הבוסטרים למטוס? -
אגם גוזאו- אוסטריהמרב
את הבוסטר הפשוט שהוא רק מושב הגבהה העלנו למטוס איתנו ביד כמו תיק קטן, לגבי בוסטרים יותר משוכללים וגדולים - אינני יודעת.
נורית
-
היי מרב:יש לי רעיון "מבריק" לענין הבוסטר.בתור סבא מקצועי,אני יכול להבטיח לך, שאם תשאירו לסבא, גם את הבוסטר וגם את הקטנה,כולם יהיו מאושרים ובלי טראומות. -
היי מרב:יש לי רעיון "מבריק" לענין הבוסטר.היי אורי
אני בטוחה שסבא וסבתא משני הצדדים יהנו עם הקטנה אבל........ זאת כבר בעיה של אמא "קרציה" . -
ערכת הרגעהלי תמיד בתיק הצמוד יש ערכת הרגעה, לרגעים קשים.
מפלסטר עם חיוכים, וסוכריות מעניינות כאלה ואחרות, טאקי - תמיד, ופלסטלינה (אצלנו זה עובד) תחשבי, מה את יכולה להחזיק איתך, אגב גם השש בש כיכב במטוס, בדיוטי בהמתנה חזרה בשדה התעופה במינכן, כל דבר שיוריד אותם ממך לחצי השעה הקרובה.
אה וכמובן בתיק הצמוד הספר המצויין שלקחת איתך, שלא יהיה רגע דל.... -
ערכת הרגעהכבר לקחתי את זה בחשבון- טאקי כבר ברשימה כל אחת תארוז לה בקלמר טושים וצבעים ואני הכנתי מספר לא מבוטל של דפי צביעה.
חוץ מזה לקטנה יש "פקק" הוא תמיד מציל בשעת הצורך גם לכל אחת יהיה MP3 עם שירים שהיא אוהבת ועוד מספר משחקים כמו דמקה ודומינו שנכנסים לתיק בקלותוכמובן ספר בשבילי (שלא בטוח שאספיק לקרוא בו) וזהו עוד כמעט שבוע אנחנו על המטוס ואנחנו מקווים שהכל יעבור בשלום וללא עיכובים (טסים עם צ'רטר של איסתא) אחותי בריצ'רדסון אז מבחינת תורים לקניות אנחנו מכוסים. בן הדודה שלי עובד כסלקטור אז גם את הפינה הזו סגרנו
-
בדרך לאגמים...לא רחוק מגולינג יש את לאמרקלאם. אם תיראו שאתם לא מגיעים לליכטנשטיינקלאם אז זה שווה עצירה. אנחנו עשינו את המסלול הקצר של מס' דקות לנקודת התצפית הכי יפה בקניון והסתפקנו בכך.
התצפית בסט גילגן מדהימה, אבל מודה שהרכבל היה הראשון בטיולנו והכי פחות חדיש... מתאים ל-4 איש ולוקח אכן כרבע שעה. -
ערכת הרגעהואניגמה היא הטייסת וסגרתם גם את הפינה הזו.
-
ערכת הרגעההי מרב
אם את מבקרת את חמותך בגבעת טל את מוזמנת אלי לטיפים וסיכומים אחרונים, אפשר גם עם תמונות אם תרצי.
נורית
-
ערכת הרגעההיי נורית
בסופו של דבר יתברר שאנחנו מכירות
לימדתי שלוש שנים בבגין.
תודה רבה על הנכונות לעזור אבל הסופ"ש הזה הוא של הצד שלי (פתח תקווה)
-
ערכת הרגעהאם כך- נצטרך להמתין למפגש ולגלות אם אנו מכירות, אם כי אני לא מניחה שמבגין, כי רק השנה יש לי שם נציגה.
בכל מקרה- הכי חשוב שתתרכזי בהכנות לטיול ותהנו- זה בטוח!
נורית