ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מתרגשים כל כך כי אנחנו....

פורום צפון אמריקה
    13
    25
    6171
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • אורלי1024
      אורלי1024 נערך לאחרונה על ידי

שיהיה אחלה טיול
      תודה רבה , עודד !
      לך יש בהחלט "מניות" בתוכנית הטיול שלנו.
      עזרת בעצות טובות שכיוונו אותי באזורים שכמעט לא מדברים עליהם (שננדואה והבלו רידג').
      אנחנו נהיה שם בדיוק בפיק של השלכת ולפי האתרים שלהם, מתוכננים שם המון דברים נהדרים, קונצרטים פתוחים בשטח, להקות קאנטרי מנגנות בין הערביים , סיורים מודרכים ועוד.
      אני יודעת שזו ערובה לכך שיהיה עמוס שם - אבל כנראה שיהיה גם יפה !
      להשתמע
      אורלי
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • אורלי1024
        אורלי1024 נערך לאחרונה על ידי

אורלי היקרה!
        ערבה נשמה !
        אכן , מה עוד נאמר שטרם נאמר ? אבל נראה לי שאין לשתינו בעיה לומר זאת שוב ושוב בשינוי המילים וליהנות מכל רגע.
        אנחנו מתכננים לבדוק את הספסל, דוכן הפופקורן וכו' שגם את וגם סוזי הנפלאה ביקרתן בהם והשארתן לנו דרישת שלום בהם
        נטעם, נריח, ננשום ונצלם (המון!!!)
        ושכל רגע יחלוף לאיטו כמה שרק אפשר
        אורלי
        • עודד
          עודד נערך לאחרונה על ידי

שיהיה אחלה טיול
          אולי יהיה עמוס באתרי הקונצרטים אבל בבלו רידג' עצמו אין מצב של עומס. הוא כל כך ארוך שיש מקום לכולם:) אני הייתי פעמיים ביולי ובאוגוסט והרבה פעמים אם את עוצרת לוקח איזה 20 דקות עד שמופיעה מכונית אחרת. אם אתם חובבי טבע והליכות יהיה לכם הרבה כיף ושלווה.
          • b_itamar
            b_itamar נערך לאחרונה על ידי

שיהיה אחלה טיול
            עודד,
            האם יומיים לעליה בבלו-רידג' מדרום לצפון זה "ריצה מטורפת" (בהנחה של מסלול קצר או שנים בהליכה תוך כדי)?
            אם זה לחוץ האם אתה מציע להתרכז יותר בחלק הדרומי (הגבוה יותר?) או דווקא בצפוני?
            אנחנו נהיה בדרך מאטלנטה דרך הסמוקי לוושינגטון בשבוע השלישי של אוקטובר.
            תודה מראש,
            איתמר
            • עודד
              עודד נערך לאחרונה על ידי

שיהיה אחלה טיול
              איתמר לנסוע את כל הבלו רידג' (והסקייליין) שזה מאות מיילים של כביש מתעקל ביומיים זה לא מעשי. היות והמראות מהכביש בהרבה מקומות די דומים ואתה מתכוון לעשות רק עד שתי הליכות קצרות הייתי מציע לך לנסוע חלק מהדרך בכביש מהיר ולעלות לבלו רידג' רק בקטעים נבחרים.
              לדעתי החלק היותר כדאי זה פארק שננדוא שבו עובר הסקייליין שהוא המשכו של הבלו רידג' היות ובו התרשמתי שיש משמעותית יותר wildlife (כמו במבים,דובים שחורים וכולי). אחרי זה הייתי הולך על קטע בצפון קרולינה. לדעתי אם יש לך קצת יותר מיומיים סע יום מצ'ירוקי עד לבלווינג רוק ואז רד לכביש מהיר וסע עד הכניסה לשננדוא ובלה שם עוד יום. כל זה כמובן בתנאי שאינך עושה הרבה הליכות כי אחרת זה יקח יותר זמן.
              • 1
              • 2
              • 2 / 2
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון