המלצה לטיול קליל בארץ :-)
-
אז אחרי שאני נהנת לראות לאן צמח שרשור שוויץ..
המלצה קטנה אולי נדושה אבל נחמדה
ברמת הנדיב חנכו מרכז מבקרים חדש. הפתיחה הייתה אאל"ט בחודש אוגוסט
מבנה המרכז זכה לתקן בנייה ירוקה של המשרד לאיכות הסביבה . אגב זה המנה הראשון בארץ שזוכה לתקן כזה (לפי המידע שביידי).
אז מה יש לעשות שם?
1. להתרשם מהמבנה המקסים
2. סרט על מפעליה של משפחת רוטשילד - מעניין מאד גם לילדים.
3. גן שעשועים חביב ביותר (מתקנים מעץ מזכיר גני שעשועים בחו"ל)
4. גני הברון - גנים מקסימים בסגנון צרפתי + מערת הקבר. אומנם להיות שם כשבועיים אחריי מיינאו זה מוזר אבל אפילו בסטנדרטים הללו יפה...
5. מסלולי הליכה מגווניםברמות קושי שונות, לעין צור, מנצור אל עקב וכ"ו
6. אזור פקניקים נחמד
ועוד...
טיפ: תגיעו מוקדם. אתמול בצהרים היה כ"כ מלא עם פקקים בכניסה ולא נתנו לאנשים להיכנס.
חג שמח
שירה
-
המלצה לטיול קליל בארץ
היי שירה,
תודה על הרעיון והשיתוף.
גם אני מאד אוהבת את רמת הנדיב,
בייחוד באביב...
המשך יום נעים וחג שמח! -
המלצה לטיול קליל בארץ
מקום אחלה - רמת הנדיב.
אם אין מקום בחורשה הקטנה שליד החניה תמיד אפשר לרדת לשוני שנמצאת למטה במדרון בכניסה לבנימינה.
http://www.kkl.org.il/kkl/hebrew/nosim_ikaryim/yeharot/parki mveyearot/center/suni.x
הג'מוס -
המלצה לטיול קליל בארץ
אז זהו - החורשה כבר לא קטנה...
שוני גם ניפלא. אבל הכי מסתורי זו החורשה שליד עין צור.
אחפש אח"כ הוראות הגעה... -
המלצה לטיול קליל בארץ
ואם כבר ממליצים על מקומות בארץ אז למרות שאני לא מגלה כאן מקום טיולים חדש בכל זאת תמיד כיף להיות שם- נחל שניר בצפון.
מסלול נעים בתוך מים, כיף לגדולים ולקטנים רק לא לשכוח לקחת בגדים ונעליים להחלפה.
-
המלצה לטיול קליל בארץ
וגם אני בודאי לא מחדשת לאף אחד - אבל בכל זאת - להרפתקנים "לייט", נחל אוג. מסלול קצר וכיפי, עם שלושה מפלים (נטולי מיים) וסולמות לירידה. -
המלצה לטיול קליל בארץ :-)סנובים, בעמק חפר הייתם?:)הכי לא הרפתקני, הכי "שגרתי",הכי קרוב לכל מקום,אפילו אלי הביתה.
אבל מומלץ מאוד.
-
המלצה לטיול קליל בארץ :-)סנובים, בעמק חפר הייתם?:)תודה לכל הממליצים.
אוהבת את ההמסורת שמתפתחת כאן, להמליץ גם על טיולים בארץ!
-
המלצה לטיול קליל בארץ :-)סנובים, בעמק חפר הייתם?:)חבל שאין ערוץ מיוחד לטיולים בארץ לכל מיני פינות חמד ויש כאן כאלה!
לא מזמן היה שרשור על חולון עם המלצה למשל לגני סיפור( אם אני מצטטת נכון )גנים שהמתקנים שלהם מפוסלים בעקבות סיפורי ילדים ועוד על סיפריה מיוחדת בעיר נחמד וכיף לדעת! -
ממליצה גם על טיול לבית גובריןכשמזג האויר נעים. הפארק מסודר ומרשים, והסיור במערות השונות - מתאים ומהנה לכל המשפחה. -
פורום טיולי משפחותהיי עופרה.
מתחיל להיות כאן מסובך כמו פעם - יש שתי עופרה..
בקיצור, הפורום הזה משמש לטיולי משפחות.אין זה משנה איפה מטיילת המשפחה.כך אני רואה את הדברים ומי שגולש כאן באופן קבוע מקבל המון הצעות לטיולים עם המשפחה.גם מי שאין לו ילדים קטנים ממש מוזמן להצטרף.בעצם כוונת השם של הפורום היא בכלל שהפורום הזה הוא משפחה אחת גדולה...והרבה יותר נעים כאן מאשר בפורום אירופה בו את עוזרת רבות...
הג'מוס -
פורום טיולי משפחות
תודה רבה לכל הממליצים.
במרכז המבקרים החדש בגני הנדיב, הבת שלי ביקרה בלעדי. לשמחתי היא נמצאת במסגרת שמטיילת מפעם לפעם. את אחד המסלולים שיוצא משם עשינו בעבר - מסלול יפהפה של טבע ושרידי מערכת מים עתיקה ועוד. סיכמנו לחזור בעתיד למסלול נוסף.
תמי, למה את חושבת שאת לא מחדשת. זה אולי מוכר ונדוש למי שגר באזור.
שירה, אכן האשכול שפתחת על שוויץ גדל לתפארת
. -
היי ג'מוסהתפרצתי לדלת פתוחה קפצתי לכאן מהפורום השכן פורום אירופה(משם אגב אני מכירה את פועלך)
ג'מוס -לא מסובך -שמתי לב שיש שתי עופרה אני עם ו והעופרה האחרת בלי.... זה המבדיל בינינו...
האמת כמו שאתה מתאר אכן הרגשתי את המשפחתיות הקיימת כאן מקריאה של כמה שירשורים בפורום הזה. שישאר כך לעולם
-
היי עופרהמצחיק, בדיוק 3 דקות לפנייך רשמתי את אותה התשובה לג'מוס לגבי שתי עופרה וההבדל ביניהן ... (ה-ו')
עפרה -
היי עופרהאז נעים מאוד עפרה השכנה החדשה שלי...
חג שמח לך ולכולם -
היי עופרהזאת הו' של הוינקה?
חג שמח
הג'מוס -
היי עופרהג'מוס לא הבנתי מה זה וינקה הסבר בבקשה -
היי עופרההפרח שמופיע בתמונת הפרופיל ליד השם שלך ... שמו וינקה. -
היי עופרהתודה עפרה - את פרח אמיתי.
הג'מוס -
היי ג'מוס