שלום לך ארץ נהדרת!
-
חופשת הקיץ בארה"בלידיעתי אין תאריך אחיד ליציאה לחופשת הקיץ, נכדי שלומדים שם יצאו בשנה שעברה לחופשת קיץ,אחד ב - 20.6 השני כ- שבוע מאוחר יותר, בכל מקרה עד תחילת יולי כולם בחופשה. -
חופשת הקיץ בארה"בהי lahuva ורותי,
1) הילדים שלי בני 6, 12 ו-14
2) אנחנו החלטנו להתחיל עם אורלנדו משתי סיבות:
בדקתי את התאריכים בהם היו הוריקנים באזור בשנים האחרונות וראיתי שיש יתר באוגוסט מאשר ביולי.
החלטנו לא "למתוח" את הילדים כל הטיול ולהתחיל בפארקים.
נראה לי בסדר גמור גם הכיוון השני, כי אתם יוצאים בסוף יוני, ותגיעו לאורלנדו בסוף יולי (בדיוק בתאריכים שלנו).
כמו שאמרה רותי, בתחילת יולי בד"כ הרוב כבר בחופשה.
לגבי 4.7 אינני יודעת. תוכלו להחליט שזהו יום החופשה שלכם ולא ללכת לפארקים, אבל נראה לי שאורלנדו חוגגת בגדול!
http://orlando.about.com/od/seasonalevents/a/July4th.htm
אני מציעה לך לשאול שאלה נפרדת בעניין זה.
ערב נעים,
סוזי.
-
חופשת הקיץ בארה"בהי סוזי,
את ממש משקיענית. אני מנסה לבנות את הטיול שלנו פחות או יותר על המסלול שלכם. יש לך אולי קובץ מצומצם של המסלול (בלי פירוט החוויות - למרות שאני נהנית מאוד לקרוא), אני רוצה לבדוק איך לשבץ אתרים מסויימים לפי ימים. זה קצת מבלבל כי אני עושה מסלול הפוך משלכם.
אהובה -
חופשת הקיץ בארה"בהי אהובה,
כמובן שיש לי קובץ!
שלחי לי מייל עם כתובת המייל שלך ואשלח לך אותו בחפץ-לב.
ערב טוב,
סוזי. -
חופשת הקיץ בארה"בשלחתי לך למייל את כתובת המייל שלי, מקווה שקיבלת -
חופשת הקיץ בארה"בהי אהובה,
קיבלתי וכבר שלחתי לך את הקובץ.
להתראות,
סוזי. -
לאהובה!בתחילת יוני, השנה, יצאנו לטיול במזרח ארה"ב, שהתחיל באורלנדו ונגמר בניו-יורק (כולל איזור וושינגטון, ניאגרה ובוסטון). התחלנו ב- 10 ימים באורלנדו(3-12 ביוני), משיקולי מזג-אוויר ותורים. אני יכולה לספר לך שהיה מאוד חם ולח, ושהיו תורים ארוכים. יש כאלה שחופשתם מתחילה כבר בתחילת יוני...
תוכלי להתרשם מסיפור הטיול שלנו (עם שלוש בנות 5, 9, 13), כפי שפורסם בכמה חלקים כאן בפורום.
אשמח לעזור בשאלות נוספות,
ערבה. -
לאהובה!הי ערבה,
התחלתי לקרוא גם את סיפור המסע שלך. אני מניחה שגם לך אני "אציק" עוד. אני עוד קצת בהלם מהאירגון והסדר שלכן. אני חייבת להודות שעדיין לא נתקלתי בכזה תכנון של טיול לחו"ל. אני מניחה שזה נובע בעיקר מאופיו של הטיול (מרחקים עצומים, ילדים) ואורכו.
אנחנו די מוגבלים מבחינת תאריכי נסיעה. אפשר להגיד שהחודש הזה הוא בערך הזמן היחיד שבו אנחנו יכולים לנסוע. אני מקווה שכולנו נחזור עם טעם של עוד ונחזור לטיול נוסף בחוף המערבי.
טוב, אני מניחה שעוד נדבר. כל עזרה תתקבל בשמחה. -
סוזי זה היה מסע מרתק!!!!תודה -
לערבה,סוזי, מוני, אורי ואחרים חביבים גםאני מאוד נהנית לקרוא על הטיולים שלכם ועל ההמלצות, אני שומרת את
כל הדפים שלכם במועדפים ומחכה לקיץ (עבר) והמצפן מראה צפונה ממני,
אך שמתקרב הקיץ ועברה שנה מאז שפגשתי את המשפחה ואת ארץ זבת חלב ודבש, ומצבר הגעגועים מתרוקן ומגיע לקו האדום משהו משתבש במצפן והוא מצביע מזרחה לישראל, ואני מוצאת את עצמי "מטיילת" בישראל
כמו שאמרתי לרוויטל הסנדלר הולך יחף. זה לא כמו שזה ניראה
אני לא מתלוננת אנחנו מטיילים הרבה אך קצר
השנה החלטנו שנישארים כאן ומטיילים ואז התבשרנו שיש חתונה..... -
סיפור טיול נהדרמותר לשאול כמה עלה כל העניין בגדול? -
סיפור טיול נהדרהי דני,
אני מקווה שלא תיבהל, אבל אנחנו היינו די בזבזניים ולכן ההוצאות יחסית גבוהות.
רמת המלונאות הייתה טובה מאד, המסעדות שאכלנו בהן היו ברמת מחירים בינונית ומעלה.
טיסות (ישראל-ניו-יורק-אורלנדו, אורלנדו-בוסטון, ניו-יורק-ישראל): 8880 $
לינה (17 ימים בבתי מלון, השאר אצל משפחה): 4320 $
רכב: 2000 $
אטרקציות: 1430 $
דלק: 300 $
טלפון: 100 $
שונות (מזון + קניות + מזכרות + מתנות ועוד...): כמעט 9000 $
סה"כ: בערך 26,000 $
כמובן שאפשר לחסוך במספר סעיפים כמו טיסות, לינה והכי הכי בסעיף "שונות"!
טיול נעים לכם,
סוזי.