מה עושים במיאמי ביומיים?
-
שלום לכולם,
יוצא לי לשהות במיאמי במלון bay breezer שבמיאמי ביץ' יום אחד מ- 20:00 עד למחרת ב- 14:00...
ויום אחר (לאחר שבוע) מ- 8:00 עד למחרת ב-14:00.
אנחנו שתי בנות בלי רכב.
אשמח לקבל המלצות מה יש לעשות..
תודה,
רוית.
-
מה עושים במיאמי ביומיים?מה שיש לעשות במיאמי ביץ' פחות או יותר זה להתמרח טוב טוב ואז שעה בטן, שעה גב, שעה בטן, שעה גב וחוזר חלילה ...
ואם תרצו להשתזף גם בלי חזיה אז בטוח לא תהיו היחידות בחוף שעושות את זה ...
באמת שבמיאמי ביץ' (במיוחד בלי רכב) אין יותר מדי מה לעשות חוץ מזה, מה גם שהים שם מהמם - צבע ירוק-טורקיז כמו בסרטים.
בשעה חופש מהים הייתי הולך לאנדרטת השואה - מזעזע במובן החיובי של המילה. -
מה עושים במיאמי ביומיים?למה בלי רכב?
עלות רכב שכור בפלורידה היא הנמוכה ביותר בארה"ב. אם תיקחו רכב בסיסי, הוא לא אמור לעלות לכם יותר מדי.
שווה לבדוק. תהיה לכם יותר גמישות. -
בטן גב?נראה לך שמזג האוויר יהיה מתאים?
למרות שנהיה אחרי קרוז מהקריביים אז לא נראה לי שתחסר לנו שמש ובטן גב.. -
שירליאת יודעת אולי אם יש חברת השכרת רכב בנמל של מיאמי?
אם נשכיר רכב...לאן את ממליצה לסוע?
האאוטלטים רחוקים? -
מה עושים במיאמי ביומיים?תשמעו, אני מבינה שיש לכן זמן קצר מאוד...
אז ככה...בתור מי שהייתה במיאמי ביץ' רק לפני שבוע.
במיאמי ביץ' לכו להסתובב במדרחוב לינקולן (רח' 16) יופי של מקום גם ביום וגם בלילה, כיפי עם הרבה בתי קפה! אנחנו אכלנו שם במסעדה שנקראת AURA - בן זוגי טעם שם דג מקומי נפלא שנקרא FLORIDA FISH, תנסו אם אתן אוהבות דגים. היחס מקסים, המחיר לא זול, אבל שווה כל דולר - לדעתנו הפרטית. חוץ מזה קנינו שם חולצות ממש יפות לכל האחיינים שלנו בחנות שנקראת WINGS.
חוץ מזה, לכו בלילה לשוטט ב - OCEAN DRIVE, שזה הרחוב הכי קרוב לים, עם מלונות בסגנון אר דקו שמוארים בלילה - ממש נחמד וגם שם יש בתי קפה, כמובן. אכלנו שם בננה ספליט בגלידריה קטנה, שמאוד נהנינו ממנה, עם שלושה טעמים של גלידה, דובדבנים, קצפת - יאמי!
ביום לכו לשוטט באיזור האר דקו - זה בערך בין הרחובות 5-13 (אל תתפסו אותי במילה אם לא דייקתי בפרט הזה) ומ - OCEAN DRIVE במזרח מערבה - לא זוכרת בדיוק איפה הגבול המערבי. כאן הדיעות חלוקות, שכן אני מאוד אהבתי לראות את הגוונים השונים של הבתים ולחפש אם יש בתים מעניינים לצילום, בן זוגי אהב זאת פחות, אבל גם לא סבל - כשראה איזה פנים שמחות יש לי עם המצלמה ביד.
אם נושא השואה חשוב לכן - לכו לאנדרטת השואה ברח' 19 פינת MERIDIEN - מרטיט לב ביותר כולל קירות הזיכרון, ההסבר וההנצחה. כניסה חינם, הדמעות כלולות - אני בכיתי ובכיתי, כבת לניצול שואה, שמצאה שם תמונה על יום השחרור של מחנה הריכוז בוכנוואלד, היכן שאבי היה ושם שהה באותו היום.
במידה ויש לכן תחבורה מקומית להגיע לקניון של המרינה, במיאמי שעל היבשת - לנו היה רכב - הקניון נקרא BAYSIDE, נעים ונחמד, במיוחד בערב כשהוא מואר. שם אפשר לקחת הפלגות של שעה וחצי לראות את האיים בהם חיים העשירים והמפורסמים. כדאי לקחת כזו בסביבות השעה 17:30 כפי שאנו עשינו וכך ראינו הכל גם ביום וגם בלילה, כשהחשיכה יורדת על העיר, מהמם!!
בקיצור, תלוי בזמנים שלכן, העיקר - תיהנו!! -
בטן גב? - אני קצת בספקאנחנו היינו לפני שבוע במיאמי ביץ'. והלכנו בבגדים ארוכים ונעליים, הסנדלים והמכנסים הקצרים שכבו מיותמים במזוודות.
בערב היה לנו קריר ואפילו רצנו לקנות לעצמנו מעילים עליונים קלים, כי הופתענו מהקרירות במדרחוב לינקולן... כך לפחות גם קנינו לעצמנו מזכרת נהדרת שתשמש אותנו גם בארץ.
תיהנו בכל מקרה, לירית. -
coconutgroveהייתי שם בערב, לפני מספר שנים. החנויות מה שנקרא upscale - אבל גם האוירה.. בתי הקפה, המסעדות ועוד שכיות חמדה. שווה ביקור.
-
בטן גב? - אני קצת בספקהטמפרטורות במיאמי בתקופה הזאת הם 20-23 מעלות ביום. זה לא חום יולי אוגוסט אבל בהחלט לא קר. -
מה עושים במיאמי ביומיים?באחד מהם הייתי פשוט מסתובב לאורך החוף במיאמי ביץ ובשני פארק התוכים. -
שירליאין השכרת רכב מהנמל, כולם מרוחקים כ 10 דקות במונית (15$) בתקופה
לא עמוסה ושדואגים לבקש מראש הם יבואו לאסוף אתכן
יש גם את עולם המים וחוות תנינים, ויש גם טיולים מאורגנים בני יום
שאוספים אתכן מהמלון
-
שירלימירי, את בטוחה? לפי מה שהבנתי, לפחות באתר של הרץ מופיע שיש תחנה בנמל של מיאמי?
האם ידוע לך משהו על האופציה שהוזכרה כאן באחד השרשורים, של שליחת המזוודות ישירות מהאוניה לשדה התעופה, כך שנוכל להיות משוחררים לטייל מעט במיאמי בזמן שנותר עד הטיסה ללא המזוודות ואף להגיע מאוחר יותר לשדה התעופה? -
מה עושים במיאמי ביומיים?במידה ותחליטו לשכור רכב חשוב שתזכרו שבארה"ב מתחת לגיל 25 משלמים תוספת לביטוח ואם לא עברה שנה מאז שהוצאתן את הרישיון שלכן לא ישכירו לכן רכב בשום מקום. מעבר לזה דרוש רישיון בינלאומי בנוסף לישראלי. במיאמי קל להתמצא כך שאין צורך ב-GPS - אני הסתדרתי עם מפה בלבד.
אם יש לכן את הזמן לנסוע קצת אז ליד מיאמי יש את Saw Grass Mills Outlet Mall שזה אאוטלט ענק עם מחירים טובים.
אם סתם בא לכן לטייל במרכז קניות אז לכו לאוונטורה שזה MALL קטן וחביב שיש בו כמעט הכל.
לא הייתי ממליצה כל כך על בייסייד כי היו בסביבתו מעשי שוד רבים בשנתיים האחרונות ואם אתן 2 בנות ועוד תיירות מיותר להזכיר לכן שאתן טרף קל.
בכל מקרה באוטו תדאגו תמיד לנעול דלתות ולסגור חלונות רק כדי להיות על הצד הבטוח של הדברים ותהנו ממיאמי כי זה סבבה של מקום. -
רויטלבדקתי עכשיו עם קרניבל,אין כזה שירות,אולי הכוונה היתה לזה שבערב לפני
אפשר להוציא את המזוודות מחוץ לחדר והם דואגים להוריד אותם כך שתקבלו
אותם למטה בסוף ליד ביקורת הדרכונים. גם לפני שאתם עולים לספינה מקובל לשלוח את המזוודות ואז תקבלו אותם בערב ליד החדר, זה המקום להמליץ לקחת תיק קטן ובו בגדי ים ובגדים לערב כי אם אתם רשומים לארוחה המוקדמת, בשש, יש סיכוי שעדיין לא תקבלו את המזוודות, תוכלו להיכנס לחדר בערך בשעה 2 ואפשר לעלות לספינה כבר בסביבות 11
נ.ב שירות החדרים חינם, הרבה לא יודעים זאת, יש שם תפריט שהרוב בחינם
מצ"ב מפה של הסוכנות של הרץ
http://maps.google.com/maps?f=d&hl=en&ie=UTF8&sa ddr=354+Southeast+1st+Street,Miami,USFL,33131
-
-
רויטלהיי מירי. תודה רבה!
מפליא אותי שאמרו לך שאין שירות כזה. גם כאן בפורום דווח על שירות כזה, וגם בפורומים של הקרוזים. העתקתי לכאן שני דיווחים כאלה:
The luggage/airport service was available for $20/person. This services transfers your bags to the airline directly from the ship without the need to carry it off or claim it at baggage claim off of the ship.
Disembarkation- Getting off of the ship was a breeze. The night before we signed up for the baggage express program. For a small fee, you set your bags out the night before, and won't see them again until you get back to your destination airport. You are also in the first 5 groups that disembark. We were off the ship by 9am, no waiting for luggage, immigration went smooth, and were at the airport by 10am.
תודה רבה על הטרחה עם המפה של הרץ, אך לא בדיוק הבנתי מה זה מראה? האם לפי זה יש/אין להם תחנה בנמל? -
רויטלזה רק אם גם אתם משתמשים בהסעה שלהם (17$ לאדם אני חושבת) לשדה התעופה, אז המזוודות באות אתכם, אני חשבתי שאת רוצה לטייל עוד במיאמי
באותו יום, לגבי המפה זה מראה לך את המרחק בין הסוכנות לבין מקום עגינת הספינה (7 דקות בנסיעה, 30 דקות ברגל) -
רויטלתודה מירי! אם כך שתי האופציות העיקריות שלנו הפכו לא רלוונטיות...
האם במקרה יש לך מושג מאיזו שעה ניתן להביא לשם את המזוודות לפני השייט והאם אפשר להשאירן שם, לטייל במיאמי ולחזור מאוחר יותר לעליה לאוניה (אולי לפחות בדרך זו נוכל לטייל מעט במיאמי לפני השייט)? -
רויטלהיכן אתם ישנים בלילה שלפני, באורלדו או מיאמי? איך חשבתם להגיע לנמל? באיזו שעה הטיסה חזרה ממיאמי?
הם אומרים שאפשר מ 12:30 ןלא יאוחר מ 2:30
אנחנו הגענו ב 11:30 והיו כבר אנשים שמסרו את המזוודות ואף ניכנסו כבר לביקורת דרכונים ולספינה, כשניכנסנו ב 12:30 היו אנשים שכבר כמעט סיימו לאכל צהריים... -
רויטלמירי, אנו מגיעים למיאמי ב- 9.30 בערב שלפני השייט. הזמנו חדר במלון הולידיי אין שצמוד לבייסייד מרקט (מספר דקות מהנמל), וחשבנו שאם יהיה לנו כוח, נעשה סיבוב ליילי קצר בבייסייד מרקט (לפי מה שהבנתי, אמורה להיות שם אוירה נחמדה, תזמורות חיות, בתי קפה ועוד).
למחרת - בבוקר השייט - רציתי בכל זאת לטייל מעט בסאות' ביץ' ברובע הארט דקו. כמובן שלא נוכל לטייל עם המזוודות וזה יהיה קצת מסורבל לחזור למלון לקחת המזוודות ואז להגיע לנמל (למרות שזה קרוב). לכן חשבתי שאולי יש אופציה למסור את המזוודות מוקדם, למשל בסביבות 9 בבוקר, לנסוע לטייל ואז לשוב ישירות לתור של הצ'ק אין. לכן שאלתי מתי הכי מוקדם שניתן למסור מזוודות.
אחת האופציות ששקלתי היתה לשכור רכב כשננחת בשדה התעופה של מיאמי, להגיע עמו למלון ואז בבוקר להעמיס המזוודות ברכב, לצאת לטייל ומשם ישירות להגיע לנמל. אני גם מניחה שמחיר ההשכרה לא יהיה גבוה יותר ממחיר מוניות משדה"ת למלון + לסאות' ביץ' וחזרה. הבעיה: א. אני לא יודעת אם כדאי להשאיר את כל המזוודות ברכב בעיר שידועה באחוז פשיעה גבוה ב. אני מבינה ממך שלמעשה תחנת ההשכרה שלדבריהם בנמל, למעשה די מרוחקת מהנמל.
אולי יש לך איזה רעיון?