דוח מהירות ממשטרת שוויץ
-
שלום לכולם
בקיץ טיילנו באוסטריה ובשוויץ עם רכב שלקחנו ממינכן. לפני שבועים הגיע דואר מחברת BUDGET שעשיתי עברת מהירות בשוויץ ליד ציריך, הדוח מהמשטרה כנראה (של שוויץ) וחברת BUDGER חייבו אותי 25 יורו דמי טיפול ושלחו לי את הדוח. פניתי לחברת אופרן עם כל הפרטים ולאחר בירור חזרו אלי אתמול במייל עם תשובה שעלי ליצור קשר עם טלפון בשוויץ לשלם. אז התקשרתי הבוקר ובקושי מצאו דובר אנגלית אחד. רציתי לשלם עבור הדוח בכרטיס אשראי אולם הוא אמר שזה לא ניתן אלא רק דרל EBAN ואין לי מושג מה זה וגם הוא לא ידע להסביר לי.
שלחתי שוב מכתב לאופרן ואני מתין לתשובתם.
האם מישהו יודע או נתקל במקרה דומה? הבנתי שבכל מקרה עדיף לשלם אבל איך???? למה חברת ההשכרה שחייבה אותי 25 יורו דמי טיפול לא טיפלה בזה?
מי יכול לעזור או ליעץ?
אשמח לכל תגובה -
דוח מהירות ממשטרת שוויץאנחנו קיבלנו דו"ח מהמשטרה על מהירות בשוויץ. שילמתי עם מספר כרטיס אשראי, לפי הכתובת של המשטרה שהייתה על הדו"ח. חוייבתי רק על סכום הדו"ח. -
דוח מהירות ממשטרת שוויץהיי,
בפורום טיולי משפחות השכן, יונית המליצה לשלם בשגרירות שוויץ בארץ, והכתובת באדיבות טריקו: הירקון 228.
http://forum.lametayel.co.il/forum_msg/th-1027002/start-0/
-
דוח מהירות ממשטרת שוויץאיך בדיוק שילמתם על הדוח?
סתם שלחתם פרטי כרטיס אשראי בדואר? או בפקס? או האם יצרתם קשר איתם?
לי בטלפון אמר ,זה שענה ממשטרת ציריך שלא ניתן לשלם בכרטיס אשראי. למרות שזה נראה לי מוזר
אם תוכלו לפרט יותר אודה מאוד -
שווה לך לבדוק גם בשגרירות שווץ.הטלפון -
דוח מהירות ממשטרת שוויץבדו"ח היה קטע שבו הייתה אפשרות לרשום את מספר כרטיס האשראי.
הסכום היה משהו בסביבות 400 ש"ח ומשהו, אז לקחנו סיכון וזה פשוט הצליח. בדף של חברת האשראי ראינו שזה בסכום שנגבה מאיתנו ע"י משטרת ציריך.
שלחתי להם בדואר רשום, ליתר ביטחון. -
דוח מהירות ממשטרת שוויץל"נוסעת" ולנירית
תודה רבה רבה על התגובה המהירה והענינית
חבל שלא פניתי קודם לפורום וסתם התקשקשתי עם חברת אופרן במשך שבועיים.
אני אנסה ביום ראשון להתקשר קודם לשגרירת שוויץ ולראות אולי אפשר טלפונית או דרך פקס ואם לא אז אנסה את האופציה השניה
תודה שוב -
דוח מהירות ממשטרת שוויץצירפתי את הלינק של האשכול שעוסק בדיוק באותו דבר בפורם המשפחות, לפיו יש כנראה אפשרות פשוטה יותר באמצעות סניף הדואר. בהצלחה.
http://forum.lametayel.co.il/forum_msg/th-1027002/start-0/ -
דוח מהירות ממשטרת שוויץEban משמעו-חשבון בנק/או חשבון בנק הדואר .
החשבון מתנהל בשוויץ כמובן.
וזה שחברת ההשכרה חייבה אותך ב"דמי טיפול" לא מין הראוי שהיא גם "תתן את התמורה" עבורה שילמת?
לא ברור.
-
דוח מהירות ממשטרת שוויץזה בדיוק מה שחשבתי? אחרת על מה דמי הטיפול? על שליחת דוח בדואר? -
דוח מהירות ממשטרת שוויץהאם למישהו היה נסיון כזה עם חברת אופרן?
לפי מה שנראה בדוח (שכתוב בגרמנית) יש רק מקום לשלם בהעברה לחשבון כלשהוא.
האם יש טעם ללחוץ על אופרן כי אחרי 10 ימי ברור הם הפנו אותי להתקשר למשטרה בציריך ולהסדיר התשלום. ובעצם BUDGET גרמניה הם אלה שכנראה גבו את דמי הטיפול בסך 25 יורו.
למישהו היה כזה סיפור?
אבא שלי סיפר לי שפעם היתה לו עברת תנועה בארופה והוא חוייב ישירות בכרטיס שמסר לחברת ההשכרה ובכלל לא היה צריך להתעסק עם כל הבלבול מוח הזה.
נראה לי מוזר שסומכים על הלקוח שיצור קשר וישלם בעצמו -
דוח מהירות ממשטרת שוויץהם לא כ"כ סומכים עליך אבל נדמה לי שהחוק מחייב אותם להודיע לך ולתת לך אפשרות לשלם ואולי אף לערער, במידה והדוח לא ישולם תחוייב חב' ההשכרה וזו תחייב את כרטיס האשראי שלך. אם אין פרטים על הדוח כדאי שתרשום פקס לבדג'ט בגרמניה, יתכן שאצלם תוכל לשלם באשראי או ע"י העברה בנקאית. -
דוח מהירות ממשטרת שוויץשלחתי מייל ל BUDGET גרמניה לפני מספר שעות עם הפרטים ואני ממתין לתשובה -
דוח מהירות ממשטרת שוויץלפני 3 שנים קיבלתי דוח מהירות ביציאה משדה תעופה בצירך על סך 20 פרנק שווצרי על חריגה של 3 קמ"ש , הבנתי שאין עם מי לדבר ולכן שילמתי בדואר -
דוח מהירות ממשטרת שוויץשלום,
גם לנו הייתה בעיה דומה בשוויץ. בשגרירות שוויץ לא היו יכולים לעזור לנו. לקח לנו זמן ממושך עד שקיבלנו את ה-eban שילמנו דרך בנק הפועלים והתפללנו לטוב.