ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

כבישים סביב אגם גארדה

פורום אירופה
    7
    7
    2413
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • grmkiter
      grmkiter נערך לאחרונה על ידי

בנסיעה לצפון איטליה כיצד כדאי לעקוף אגם גארדה ממזרח (כביש SS249) או מערב (כביש SS45bis)?
      מאיזה צד נופים יפים ויותר אטרקציות?
      כמו כן המלצות ללינה באזור יתקבלו בברכה. תודה
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • myny
        myny נערך לאחרונה על ידי

כבישים סביב אגם גארדה
        מומלץ להתחיל עם סירמיונה ולנסוע בצד המזרחי
        לגבי לינה- האזורים "מפוצצים" בבתי מלון שפנויים בתקופה זו של השנה
        מומלץ להגיע למרכז התיירות (שנמצא בכל עיירה) הכתובות מופיעים בכל מדריך טיולים ושם יתנו לכם מספר אופציות ללינה (יתקשרו ואפילו יתמקחו בשבילכם). או פשוט להכנס למלון הראשון שנראה לכם ולהזמין (מהנסיון המחיר זהה בכולם ורצוי להתמקח )
        • נירית
          נירית נערך לאחרונה על ידי

כבישים סביב אגם גארדה
          היי,
          כדאי גם לקרוא את "הדיון" שהיה כאן לא מזמן, באדיבות עודד.
          • איזה גדה של אגם גרדה עדיפה?
          • עודד
            עודד נערך לאחרונה על ידי

כבישים סביב אגם גארדה
            אכן כך. שאלתי את אותה שאלה לפני שנסעתי לא מזמן וקיבלתי רוב התשובות שהגדה המזרחית היא האטרקטיבית יותר. מאחר ונסענו רק בגדה המזרחית איננו יכולים להשוות. אני רק יכול להגיד שהומלץ לנו ע"י שני גולשים שאת התחלת הקטע הדרומי לעשות בצד המערבי ולעבור במעבורת לצד המזרחי בקטע הצר ביותר באגם. מאחר ולא עשינו את זה לא אוכל להביע דעתי אבל רק אגיד שהקטע הנ"ל מהצד המזרחי היה די משעמם ולכן אולי כדאי לך לחשוב על ההצעה שהוצעה לי ולא לקחתי.
            בכל אופן סיבה טובה לעשות לפחות את רוב הדרך בצד המזרחי זה הר באלדו אליו עולים ברכבל וממנו תוכל לקבל תצפית יפפיה על האגם וגם לראות גולשי רוח שממריאים ממנו ואם תרצה גם מסלולי הליכה. לדעתי ההר הזה הוא הדבר העיקרי באיזור האגם.
            ממליץ לך ללון בריבה דל גרדה אם מסתדר לך. עיירה מאוד נחמדה. המחיר המינימלי שמצאנו היה 70 יורו.
            • avigailru
              avigailru נערך לאחרונה על ידי

כבישים סביב אגם גארדה

נסענו גם וגם.. כשירדנו מהדולומיטים נסענו בכביש המערבי היורד מ"ריבה" עד "סאלו" ומשכנו מערבה. נהנינו מאוד מהכביש הז על שלל מנהרותיו והנוף המלהיב הנשקף מחלונות המנהרות וחולף במקטעים על פנינו.
              לא ניתן לעצור לתצפית במקומות אלו אך בין במנהרות במקומות יישוב קטנים ניתן לעצור לקפה מול הנוף. (אנו עצרנו גם ליום שוק בסאלו)
              לאחר מספר ימים כשחזרנו מזרחה לנו בסירמיונה 3 לילות אחרונים והעברנו את כל הטיול להילוך נמוך לקראת החזרה לארץ: יום אחד טיילנו לאורך הגדה המזרחית עד "באלדו" יום שלם כולל עצירות בדרך ומנוחה על שפת האגם. כשבחלקו העזנו וטיפסנו אל הגובה: פנינו שמאלה באזור BRENZONE : פגשנו בכפרים שנראה כי לא חצו את 1900 ויחד איתם בשכונות פאר בנויות אחוזות נוף עוצרות נשימה. ירדנו בחזרה באזור TORI וחזרנו למלון בסירמיונה. יום נוסף נסענו לוורונה באוטובוס עד שעות אחר הצהריים בשעות הערב המוקדמות נסענו למרכז קניות עצום וחדש הממוקם בDESZENZANO שנקרא LEONE- עם לוגו של ראש אריה גדול, השלמנו מתנות לילדים שבבית חוויה מסוג אחר אחרי נופים וטבע במשך שבועיים.
              --אני נסחפת בלהט הזכרונות וכל שרציתי לאמר-- על פי נטיות ליבכם- לא הייתי מוותרת על טעימה מכן ומכאן.
              • שולה
                שולה נערך לאחרונה על ידי

כבישים סביב אגם גארדה
                אני מאוהבי הצד המערבי.

אבל בכל מקרה גם אם נוסעים במזרחי ומגיעים עד ריבה, הייתי ממשיכה משם ללימונה (ברכב או בשייט קצר) בצפון מערב האגם. בעיני היא היפה מבין העיירות. בצד המזרחי אהבתי מאד גם את גרדה.
                • yosi555
                  yosi555 נערך לאחרונה על ידי

כבישים סביב אגם גארדה
                  שלום
                  לדעתי שלי שני הכבישים יפים ובשניהם ישנם עיירות יפות אני ירדתי מריבה דל גארדה דרך הצד המערבי עד גארדונה ריברה (לינה)ויום אחד חצינו עם מעבורת והרכב עליה (12-11- יורו לזוג +הרכב)לכיוון TORRI ואז צפונה מעט למלצ'ינסיה Confused ואז דרומה לגארדה, לאצ'זי, פיצ'רייה, סולו וחזרה לגארדונה ריברה וביום אחר עם מעבורת רגילה לסירמיונה לטיול של יום וחזרה
                  שוב לדעתי ב3-4 ימים אפשרי בנחת לעשות מסביב לאגם כולל הרכבל שהזכירו קודם
                  יוסי
                  הכביש המערבי המעבורת
                  הכביש המערבי(גודל:11.37KB)המעבורת(גודל:12.39KB)

הכביש המערביהמעבורת
                  • 1 / 1
                  • פוסט ראשון
                    פוסט אחרון