רוית היקרה - מזל טוב !!!
-
רוית היקרה - מזל טוב !!!רוית יקרה - ליבי ליבי איתך!!!
אך נראה שאתם בדרך הנכונה - אם זה מה שאת קונה לילד חולה, אז אין עליך!! אחלה אמא!!!
בטח שהוא יחלים עד הטיול. ואני הייתי בודקת משהו אחר - יכול להיות שבעלך לא ממש רוצה לטייל??? (אם התשובה היא כן אז רק צריך להדביק אותו בחיידק הטיולים, ואם את צריכה עזרה בעניין, אנחנו כאן! תיכף נשלח את ג'מוס)
החלמה מהירה!
רבקה -
רוית היקרה - מזל טוב !!!היי רוית
יש לי קצת נסיון עם "נאחס". הוא מגיע בד"כ במרוכז ואז עובר לבלי שוב.
מקווה שמעכשיו רק בשורות טובות והחלמה מהירה לבן
איריס -
רוית היקרה - מזל טוב !!!קודם כל הרבה בריאות לילד זה באמת הכי חשוב
האוטו
הנסיעה - כנראה ששנת 2008 היא לא משהוא בנושא חו"ל...........
ולסיכום : לא רק דברים טובים נגמרים מהר, גם דברים רעים נגמרים מהר
-
רוית היקרה - מזל טוב !!!רוית היקרה,
מקווה שהנורא כבר מאחורייך ועכשיו את במרץ מתכננת את הטיול לרומא.
כבר הוכחת לכולנו שקורצת מחומר ממנו עשויים גיבורים!!!
החלמה מהירה לשגיב (אני מקווה שלא טעיתי בשם). תמריץ של נסיעה לרומא בטח יזרז את ההחלמה.
עכשיו אני מרגישה נורא!
בתוך כל הבלאגן בעלי מטריד אותך במייל, ואת, נשמה טובה עוזבת הכל ומתיישבת לכתוב לי ברכה. אין כמוך!!
שיהיה לכם רק טוב ... והרבה!!!!!
עפרה
-
רוית היקרה - מזל טוב !!!היי רוית
מאור התאושש מהמחלה עצמה אחרי שבועיים ויומיים. מרגע שהיא הופיעה - 16 יום והוא כבר היה חזרה בגן.אחר כך היה לו חשד לתסמונת נפרוטית(בעיה בכליה) ושם ההתאוששות היתה קצת יותר ארוכה אבל לא כללה טיפול תרופתי אלא רק מזון נטול מלח.בדיעבד לא היה לו כלום - הכל מהנשיקה.
ככל שהוא גדול יותר בגיל החשש הוא לפגיעה בבלוטות כי הן עדיין נפוחות ורגישות (כליות,לבלב,כבד - בסיכון גבוה) אז אסור להתאמץ ובעיקר לא פעילות ספורטיבית.אני מקווה שחודש זה מספיק.
שבוע טוב
הג'מוס
-
שולחת לך פרסה של סוס (רחוצה וממורקת)ואעודד אותך במשפט האהוב עלי. אני תמיד מתחילה וכולם מסביב עונים ביחד.
איפה כל אבירי כשצריך אותם ???????????????
תמיד כשרע, צריך לזכור ........
(וכולם ביחד): שהיה יכול להיות הרבה יותר רע. -
רוית היקרה - מזל טוב !!!חמסה חמסה חמסה
שרק תהיו בריאים
יואל -
שולחת לך פרסה של סוס (רחוצה וממורקת)רוית יקרה,
יש איזה משהו באוויר, שחייב, חייב לעבור!
קצת חיוכים, קצת חיבוקים, לנוח הרבה (הקטן) להמשיך לחלום (את ובן הזוג) - ומעכשיו הכל חייב להיות טוב יותר... אמן!
נילי
-
אוי ואבוי !אם את עוד מסוגלת לחייך, אז זה כמעט מזכיר לי את השיר "...אך חוץ מזה, מרקיז הכל בסדר, אך חוץ מזה אין כל חדש !".
התקווה שבזה השלמת את מנת התקלות והצרות השנתית. בקיצור, החלמה מלאה לילד, לך ולמכונית. ופראג, היא תישאר פראג גם במועד אחר. -
אוי ואבוי !רוית, בוקר טוב.
אומרים שכשהצרות מגיעות לביקור, הן באות בצרורות...נראה לי שצריך לרמוז להן שהן התארחו יותר מדי זמן והגיע הזמן להתפנות..
אחרי שלל הברכות, האיחולים, החמסות והפרסות שהועלו כאן, אני בטוח שאפילו הצרות כי מעיקות הבינו כבר את הרמז והן תעזונה אתכם בהקדם האפשרי, רצוי עוד היום...
אז המון בריאות וסבלנות ותקופה רגועה שתגיע כבר!
אורן
-
אוי ואבוי !אתם מפתיעים ומרגשים כל פעם מחדש!
אורן - מסכימה עם כל מילה! במיוחד מפי מומחה...
צביקה - פראג תחכה! או כך אני לפחות מקווה.
נילי - חלומות זה תמיד טוב! אני בטוחה שלכולנו כאן יש רשימה אדירה...
יואל ואניגמה - אני מיד מפנה מקום לחמסה ולפרסה, ליד הנעליים ההולנדיות והפעמונים.
ג'מוס - ניקח הרבה אויר ונקווה שיתאושש מהר (וממש לא בגלל הטיול!).
עפרה - איך גילית שבעלך אחראי לברכות? הוא כ"כ רצה שזה יהיה סוד... אין כמוהו! כל הכבוד לו!
טריקו ואיריס - באמת מקווה שכל הנאחס מאחורינו!
איריס גם לך יש סיפורי "זוועות"? בעצם למי לא?!
רבקה - אני מודה שאני חוטאת במחשבה שמרוב שהוא כ"כ לא רוצה לנסוע הוא מושך כ"כ הרבה "אנטי" שמשהו קורה?! אבל זה לא יפה מצידי! קישטא למחשבות הללו! רק מחשבה חיובית!! נכון?! -
אוי ואבוי !רוית
לא יודעת אם את זוכרת , נדמה לי שסיפרתי כבר..
בחודש אוגוסט האחרון
שבוע וחצי לפני שנסענו, הקטנה שלי חטפה דלקת ריאות כך פתאום באמצע הקיץ.
יום וחצי לפני הנסיעה הייתי מעורבת בתאונת דרכים. את 36 השעות שנותרו לטיסה העברנו בין מיון, משטרה וטלפונים לביטוח.
בהמהלך השהות בחו"ל התקלקלו המקרר ומכונת כביסה. הכלב שיצא לטיול עם אבי וריחרח שכנה היסטרית מקרוב (באמת ריחרח ולא יותר) הוכנס להסגר (לא ידענו , הוא בילה שם 10 ימים).
אז חזרנו לתוך כאוס שהתחיל עוד קודם לנסיעה - אבל איך אומרים" כמו שבא כך הלך".
טפו טפו - חמסה חמסה שלא אפתח פה..
תתעודדי ,חייב להיות טוב וצריך לזכור שתמיד יש צרות גדולות יותר.
איריס
-
אוי ואבוי !היי רוית
קראתי כבר לפני יומיים אבל רק עכשיו אני מסוגלת להגיב, אז שתדעי שאצלנו ידוע שהצרות באות בשלשות, כך שנראה שאת המכסה סיימת לתקופה הקרובה ופרעת את חובך לעין הרע...
אז אושר ובריאות ! ( וכמובן לא יזיק גם פראג ורומא בתוספת...)
נורית
-
אוי ואבוי !
אני בעד הוספת חמסה גדולה בכניסה לפורום, מעל הדלת... פיזור שיני שום למזל טוב בין האשכולות כאן וקיבוע ההודעות המוקפצות באמצעות פרסה למסך...
טפו, טפו, טפו..חמסה, חמסה. רגע, אני מחפש עץ לדפוק עליו.
מה שבטוח, בטוח (שיט, ירקתי על המסך כי עבר חתול Pop Up שחור עליו..
).
ומי שחושס שאני צוחק, שיחשוב.. אני לא...
לילה טוב, בטוח ונטול צרות לכולם!!!
אורן