מחפש אתר סקי קרוב לבריסל
-
מישו יכול להמליץ על אתר קרוב לבריסל?
גרמניה לא רחוקה אבל אני לא מכיר אתרים שם...
מחפש משהו ליומיים שלושה: יום סקי יום סנובורד -רצוי אתר גדול - לא אוהב לחזור על אותם מסלולים למרות שביומיים אם זה לא החרמון כנראה שלא תהיה בעיה
כמה שיותר פרטים מנסיון יותר טוב
תודה -
קצת אחרתמן הסתם אני מבין כי אתה נוסע לבריסל לעבוד (או דומה לזה). אני לא חושב כי יש אתרי סקי קרובים לבריסל, אתרי הסקי בגרמניה הם בדרום גרמניה, גם קצת רחוק מבריסל.
כאשר אני נסעתי בנסיבות דומות לשלך, נסעתי בטיסה מת"א לשדה תעופה קרוב לאתרי סקי (במקרה שלי זה היה מינכן), משם באוטו לאתר הסקי, 3 ימי השכרה זה לא יקר, ובסוף יום הסקי השלישי, חזרתי עם אוטו למינכן ומשם לקחתי טיסת המשך ליעד העבודה, במקרה שלך, בריסל.
דבר כזה ניתן לעשות עם חברת תעופה מאותה ארץ של שדה התעופה הראשון, כלומר, עבור מינכן , לופתנסה. הבעיה עם לופתאנסה היא שאין טיסות ישירות מת"א למינכן, אלא לפרנקפורט.
במקרה שלך, טיסות SWISS לג'נב עם המשך לבריסל יכול להיות פתרון מצויין. ליד ז'נב יש אתרי סקי מעולים במרחק של 2 שעות (מורזין, אבוריאז' ועוד).
אני מקווה שעזרתי.
הערה: בטיסה הפנימית: ז'נב-בריסל לדוגמא, החברות תעופה מקפידות נורא על נושא ה-20 קילו מטען, ראה הוזהרת. -
קצת אחרתאכן עבודה
ותודה על האזהרה
מכיר אחד מאלה ?כולם בגרמניה ו 300~ ק"מ מבריסל:
Closest ski area Wildewiese-Sundern (Germany) 259 km
Second closest ski area Bödefeld-Hunau (Germany) 288 km
Third closest ski area Altastenberg (Germany) 292 km
Fourth closest ski area Winterberg (Germany) 296 km
Fifth closest ski area Willingen-Upland (Germany) 303 km
-
קצת אחרתטוב - בדקתי את הרשימה והגדול מביניהם עם 22 מעליות וזאת הקטנה שבבעיותיו...
הפרש גבהים של 200~ מטר , בקיצור אתרים ללימוד סקי ולא יותר
נמשיך לחפש