מצב השלג בבנסקו
-
האם יש למשהו מושג לגבי מצב השלג בבנסקו בבולגריה?
האם זה יהיה נבון להזמין חופשת סקי לחודש דצמבר או שעדיין אין שם מספיק שלג לצורך סקי?
-
מצב השלג בבנסקואני לא הייתי בונה על חופשה לתחילת העונה לפני שהייתי יודע שיש שלג (כרגע אין שלג בבנסקו).
תחילת העונה יותר מתאימה לדילים של הרגע האחרון, בטח ובטח לאור תהפוכות מזג האויר בשנים האחרונות.
במידה ואין ברירה הייתי מציע לבחור אתרים גבוהים במיחד ולא אתר כמו בנסקו שמתחיל בגובה 900 ומסתיים בגובה 2500.
בהצלחה. -
מצב השלג בבנסקועל פי נתוני אתר האינטרנט של בנסקו , הפתיחה הרשמית ב- 29.11 עקב שלגים שירדו באתר בשבוע האחרון.
ניסיתי להיכנס למצלמות מהאתר בכדי לוודא שהנתון שהם מוסרים נכון אך יש להם תקלה.
שווה לבדוק את המצלמות מידי פעם.
-
ע"פ הנתונים שנתן לראות בלינק המצורף....ע"פ הנתונים שנתן לראות בלינק המצורף, ניתן לראות שגובה השלג בבנסקו הוא 0, אז על סמך אילו שלגים יפתחו את האתר? -
הנתונים ממש לא מעודכנים !לתשומת לבך הרבה מאוד אתרים כבר עם שלג די סביר ואפילו שלג מעולה + ולמרות זאת באתרי הדיווח כדוגמת : j2ski וגם skiclub.co.uk הם עדיין מדווחים גובה -0- ס"מ. הם כנראה עדיין לא מסונכרנים עם האתרים. כדאי לבדוק מצב השלג ספציפית אצל האתרים עצמם. -
מצב השלג בבנסקוכרגע למיטב ידיעתי אין שלג בבנסקו, אך נראה שהיום ירד קצת שלג ראשון לעונה. לקראת סוף השבוע הבא צפוי כנראה שלג רציני יותר, אך עדיין זה רחוק מדי כדי לדעת בוודאות והייתי ממתין בסבלנות לפני הזמנת חופשה כדי לראות מה המצב.
ממה שזכור לי בעבר המצלמה של בנסקו מתמקדת במסלול מגובה תותחים שיכול להראות מושלג גם אם מסביב הכל ירוק עדיין. המלצתי היא להתמקד בעצים ובקדמת התמונה (הקטע שמחוץ למסלול) כדי לדעת מה המצב האמיתי באתר. -
הנתונים ממש לא מעודכנים !האמת שלאחר בדיקה ניתן לראות שאכן בניגוד לאתר הנ"ל (שכאן הדיווח אכן תואם למציאות), באתרים אחרים שניתן לראות שלג יפה עדיין מדווח 0 ס"מ שלג.
האם ישנו אתר יותר אמין מהאתר שבו אני בודק את מצב השלג (הקישור מופיע למעלה)?
היכן ניתן לראות ריכוז של כל המצלמות המשדרות בזמן אמת את מצב האתרים?
תודה. -
אתר מצויין ויחסית מעודכן די מהר -
קישור ישיר למצב השלג באתרים -
מצב השלג בבנסקותמונות עדכניות מבנסקו