שייט של חברת MSC
-
שלום לכם,
אנחנו משפחחה עם שלושה ילדים 13 10 3.5,היינו איתם באוסטריה,
הולנד, כפר נופש בטורקיה ובצפון איטליה.
השנה רוצים לעשות משהו קצת אחר "טיול בר מצווה" ולא יקר.
האם משהו היה או שמע על ההפלגות של חברת MCS .(לאוניה קוראים ארמוניה)
אנחנו חושבים על הפלגה מאמסטרדם ל10 ימים לכוון גרמניה שבדיה הלסינקי וסאן פטרסבורג,
אשמח לקבל את תגובותיכם,
איריס -
שייט של חברת MSCהיי
אני אוהב לראות רעיונות חדשים וגם לחקור אותם.
לא הייתי בשייט כזה והוא יכול להיות חוויה מוצלחת.
נכנסתי קצת(ממש קצת) לחקור את השייט הזה.
ובכן,מתוך 8 ימים על האוניה - שלושה ימים מלאים - רק ים.(היום של אמסטרדם ושל דובר לא נספר).
המחיר - לא ידוע. לכל השייט המחיר הרשום הוא 799 פאונד.
הטיסות-אמסטרדאם הלוך ולונדון - חזור.
הביקור בנמלים - קצר לטעמי...6 שעות בהלסינקי ו 7 בקופנהגן!
לשיקולכם.
http://www.iglucruise.com/cruise.cfm?cruiseID=26438
נהוג לתת קישור כששואלים שאלה - ואז כולם ידעו על מה מדובר.
מזל טוב - ו...תהנו
הג'מוס -
שייט של חברת MSCזו חברה לא כ"כ מוצלחת.
אין מה להשוות את האוניות שלה מכל בחינה שהיא לאוניות הנפלאות של רויאל קריביאן, קרניבל או פרניסס. הן הרבה יותר גדולות, מאובזרות, חדישות, האוכל בהן ברמה הרבה יותר גבוהה וגם הפעילויות. השנה נכנסו לאזור הים התיכון המון אוניות של החברות הטובות בענף. ממש פריחה, כולל האוניות הגדולות והחדשות ביותר. שווה לשלם מעט יותר (ההבדלים לא גדולים) ולהפליג במסלולים מעניינים (ויש מבחר מרשים)ובאוניות מוצלחות.
מצורף קישור לאתר ובו מידע רב על קרוזים. -
שייט של חברת MSCתודה רבה לשניכם
איריס -
שייט של חברת MSCלפני כמה שנים יצאתי לקרוז בדיוק במסלול הזה, אנחנו עלינו על האנייה בדובר . אינני מכירה את החברה שציינת, אנו הפלגנו באנייה יוונית, נדמה לי שהחברה נקראת רויאל אולימפיק קרוזס ומושבה בפיראוס. ההפלגה היתה מוצלחת, החברה היוונית מצויינת ובכלל להפליג באנייה יוונית זאת חוויה בפני עצמה - המוסיקה שלהם, האוכל היה מצויין והצוות גם כן. גם גודל האנייה היה סביר ולא "מיפלצתי", כ-400 מקומות לעומת אוניות של 5000 נוסעים שנראות ומרגישות כמו כמה בלוקים בשיכון...
נכון שהביקור בערים הוא רק "טעימה" (למרות שהיה יום שלם בסן פטרסבורג, יום ארוך בשטוקהולם ובהלסינקי) אך זה טבעו של טיול בים.
אבל - לא הייתי לוקחת את ילדי לטיול כזה. על האנייה שלנו היו אולי שני ילדים שנסעו עם הסבתא...הגיל הממוצע היה 70 (אני נסעתי כמלווה להורי המבוגרים), נחנו, קראנו הרבה ספרים, האזנו לבוזוקי ופגשנו אנשים ממדינות שונות: בהפלגה באנייה יש זמן לשיחות ארוכות...
יתכן שהאניות של היום, כפי שכתבו לפני, בנויות על קהל צעיר יותר, שווה לבדוק. -
שייט של חברת MSCלסיגלית ושאר הקוראים:
בעלי ואני הפלגנו פעמיים עם חברת msc ונהננו מאוד,לאחר שקראתי את דעתך לגבי חברת msc שהם לא כל לך מוצלחים החלטנו לנסות ולהפליג עם רויאל קריביאן.באנו עם הרבה ציפיות והתאכזבנו.
האוכל ב msc לדעתנו יותר טוב מהאוכל בקריביאן,ההצגות היו ברמה דומה להצגות בקריביאן,החדרים חדישים יותר מאשר בקריביאן(הפלגנו ב voyager)השירות והניקיון בחברה האיטלקית מעל ומעבר ולסיכום:לא הייתי מגדירה אותם חברה לא מוצלחת בהשוואה לקריביאן.
אולי האונייה הספציפית שהיינו היא לא מהמוצלחות של קריביאן,אבל אני מניחה שהאוכל והבידור דומה בכל האוניות שלהם.
-
נת, חזרת אלינו!!!
התגעגתי
-
נת, חזרת אלינו!!!עומר נראה לי שקצת התבלבלת
נת כתבה ב 31.5 ומי שהקפיץ את האשכול זאת דפנלית.
הג'מוס -
אוווווווווווווווווווווווווווףףףלא שמתי לב
-
כל הזמן פהנעדרתי כשבוע בתחילת החודש, אני פה - תודה לדורשי שלומי...
איכשהו משתתפת כרגע יותר בפורום אירופה שם, למרות החורף, עוסקים בנסיעות. נחמד לקרוא על המיפגשים שהיו ואלה המתוכננים, ימי ההולדת, חידות וטיולים בארץ. לצערי אני כנראה יותר בענייני מסעות ופחות בענייני "חברותא", אבל אני כאן. -
כל הזמן פהנת!!!!
הפעם זה על אמת, נכון????
טוב לשמוע ממך,
עומר
-
כל הזמן פהעל אמת, על אמת
טוב לשמוע גם ממך. קוראת כל הזמן את תאוריך ורשמיך הניפלאים .
שיהייה לך שבוע נפלא.
-
תודהגם לך
-
שייט של חברת MSCשלום
אשתי ואני מרבים לשייט בעולם לא בחברות הישראליות אשר לא ראויות להתייחסות.
חזרנו משייט עם msc על האוניה מוזיקה אחת מאוניות ה"דגל" של החברה(בעלות איטלקית)מי שלא שט בעבר על אחת האוניות האמ' לא יבין או לא יהיה מסוגל לחוש את ההבדל.אוניה יפה וזה הכל....השרות גרוע,רמת בידור גרועה,הפינוק לנוסע רדוד למשל מים ,גלידה,פיצה,קפה ,תה יש לשלם תשלום נוסף מה שבאוניות האמריקאיות בחב' קרניבל,רואיול קריביים,פרינסס,הולנד אמריקה ועוד מקבלים בחינם וכל החברות הנ"ל משייטות באירפה ומזרח התיכון בקיץ.
תתרחקו מMSC ומהר.