Happy birthday to u, happy birthday
-
היי זיוה,
עפרה, תודה לך. זה בכיף
ענת, נראה שחגגת יפה.
אני רוצה לספר לך משהו. בשנה שעברה, במסגרת לימודי (אוף, למה דברים טובים נגמרים?) עברתי גם קורס אחד שקשור לעריכה במחשב. המורה שלנו אמרה שהאסון הגדול ביותר הוא העזרה מילדינו היקרים. לא לומדים מזה כלום. אז את יכולה להרגיש בנוח. יש לך תקנה. את תלמדי להעלות תמונות עוד לפני שתסעי לפראג. אני למדתי מרבקה, נדמה לי שיש פה ושם גם מי שלמד ממני. רבים למדו מג'מוס. עכשיו מאוחר, אבל מישהו מאיתנו יכול להסביר שוב בסבלנות ואת תלמדי. אולי עומר גם יכול ללמד, אבל כאן הוא לא על תקן של ילד, אז זה אחרת. אני בטוחה שבבית שלו הוא בטח מתעצבן על אמא או על אבא כשהם לא מבינים משהו במחשב. אני טועה?
על השירים של אורן אין מה לדבר. אורן, ידעת שאתה משורר?
בדרך כלל אני לא מחבבת כתיבה בחרוזים, אבל המילים של אורן מלאות בתוכן, ברגישות, בחום לב ובהמון יצירתיות
.
-
ענת יקרהאני לרשותך בכל עת שתחפצי, אלך איתך צעד צעד. את לא מאמינה כמה זה לא קשה.
רבקה -
וואו- איזו חגיגה !!!ברנדי, שירלי, נירית, יואל ורונית, אורי
תודה רבה על כל הברכות והאיחולים החמים.
שתמיד נשמח אחד את השני,
ושיהיה רק טוב.
אורי, תמונות מדליקות.
ותודה לזיוה ורבקה שמוכנות לעזור לי וללמד אותי בסבלנות את רזי העלאת תמונות.
אנסה ללמוד שוב, ואם לא ילך אני יודעת שיש ממי לבקש
ענת -
לזיוה: לא סופר, לא משורר, מקסימום תופר..
זיוה, בוקר טוב.
רציתי להתחיל ב- "קודם כל", אבל מאחר ודיברת אתמול או שלשום (הזמן עובר מהר כשנהנים..) על "משלב לשוני גבוה יותר", אתחיל ב - ראשית דבר...
ראשית דבר, תודה על המחמאות (אהבתי והסמקתי...
) אבל האמת שאני לא משורר (הבוקר שוב נבדקתי...) ורחוק מלהיות סופר (טרם הספקתי...). לכל היותר, אני תופר (מילים למשפטים), בעצם אורג נשמע לי יותר יפה מתופר, יש צליל יותר יצירתי למילה אורג... למרות שיהיה מי שיטען שאני נוטה יותר לאגור דברים מאשר לארוג דברים...
כנראה שהנושא המיוחד (יום הולדת לענת) והשעה המאוחרת שבה נכתבה הברכה הובילו להשראה ולחריזה בלתי צפויה (אני בד"כ לא מהחורזים, יותר מהמאריכים...) ואם זה שימח את ענת, אז כמובן שזה לברכה...
זיוה, דרך אגב (וזה כבר ענין לאשכול אחר) אני מתכוון למצוא זמן היום או מחר ולקרוא את ספר ההרפתקאות "עלילות זיוה ומשפחתה בעבר הירדן".. ממה שיצא לי לקרוא ולראות, בהחלט שווה למצוא את הזמן לקריאה מעמיקה יותר!!
דרך אגב, חשבת כבר מי תגלם את דמותך בסרט (או שמא טרילוגיית סרטים לפי שלושת הימים...)?
וזה עוד לפני ששמענו על עלילות היום השלישי... אם זה בכיוון של סרט אקשן, שווה אולי לקחת את אנג'לינה ג'ולי בתפקיד "זיוה" להגברת המכירות בקופות (הגברים וילדיהם ינהרו בהמוניהם...
), אם כי אני אוהב יותר את קייט בלאנשט... לא שיש משהו רע בג'ולי חלילה, שלא נטעה, כן?? שווה לבדוק גם עם קטרין זטה- ג'ונס או פנלופה קרוז (בין היתר, גם בגלל השיער), ליב טיילר וקיירה נייטלי (בגלל היופי) ואולי לשקול גם את ג'וליאן מור או סוזן סרנדון (בזכות האופי).. אומה טורמן עדיין עסוקה בלהרוג את ביל, אז היא פחות רלוונטית כרגע...
כן, כן, אני מכיר אתכן, עכשיו את תשלפי לי שם של איזו שחקנית אופי צרפתיה או אוסטרו-הונגריה ותאמרי לי שאת בוחרת בה ולא באיזה "כוכבת" הוליוודית
(ומה עם המכירות?...), אז תזכרי שקייט בלאשנט היא בכלל אוסטרלית...
וענת, בנוגע להעלאת תמונות: זה באמת לא מסובך ואם את מסתבכת, אשמח להסביר לך את בקצרה. לוקח חמש דקות ואח"כ החיים קלים יותר והאשכולות צבעוניים ויפים יותר...
ענת, אם כבר גלשתי לך כאן לאשכול עם סיפורי בדים, אז זו הזדמנות מצוינת לאחל שוב יום הולדת שמח ומאושר (זה ברכת "היום שאחרי"...
)
יום טוב,
אורן
-
היי זיוה,זיוה, זה בדיוק ככה...
בדיוק לפני כמה ימים אמא שלי היתה צריכה להרצות בבי"ס על מחלות וחידקים, והיא היתה צריכה להכין מצגת על הנושא. אז היא ביקשה ממני ומאחי עזרה, ועזרנו לה. היו פעמים שצקצקנו בלשון בקוצר רוח, או נאנחנו אנחת יאוש, אבל זה היה גם כיף - לדעת לעשות משהו שמבוגר לא יודע לעשות. (למרות שכאן אני באמת מקווה שאני לא על תקן של ילד
)
לגבי עזרה של הורים מילדים: לדעתי מי שאמרה זאת טועה. כל אחד יכול ללמד כל אחד כל דבר (יצא לי משפט יפה!). פעם אחת אמרה לי מורה אחת שלי: יום שלא למדת בו לפחות דבר אחד חדש הוא יום מבוזבז. לכן אני משתדל ללמוד דברים מאנשים, גם מאחיי הקטנים. יכול להיות שהאימרה של מי שאמרה זאת באה ממקום של יהירות, ויכול להיות שלא. בכל אופן, השורה התחתונה היא שהיא כנראה טעתה.
עומר
-
ושוב אני במאחרים לברךאבל מנחם אותי שזה נותן לי הזדמנות להאריך לך את השמחה בעוד מספר ימים, כשכבר חשבת שזהו... נגמר... ולברכות הבאות צריך לחכות עוד 12 חודשים... אז לא ! מסתבר שהברכות ממשיכות לרדוף אחריך ואני מקווה שאיחולי מזל טוב לעוד שנה מוצלחת ומאושרת רק יעלו חיוך ושמחה על שפתיך !
יום הולדת שמח !!!
-
ושוב אני במאחרים לברךהי צביקה,
תודה רבה, אף פעם לא מאוחר.
תמיד כייף לקבל ברכות כאלה.
שיהיה רק טוב תמיד
ענת