האם להזמין בדקה 90?
-
האם להזמין חופשה בדקה 90 יותר זול? והאם יש בעיות עם זה?
השנה אני נוסע לאנדורה ועוד לא הזמנתי.
רציתי לדעת אם יהיה יותר זול להזמין ?
תודה. -
האם להזמין בדקה 90?בדברים כאלה כל אחד מחליט בעצמו כי זה הימור.
אם ישארו הרבה מקומות בטיסה/מלון אז המחיר יהיה יותר זול.
אם ישארו מעט מקומות, אז המחיר יכול גם לעלות: טיסות/מלון יקרים יותר.
יכול להיות שגם לא ישארו מקומות בכלל ואז תצטרך להחליף תאריך או לטוס בביזנס. -
בדרך לשנתיים בקנדה אתה עוצר באנדורה?
לדעתי כדאי לך גם לבקר בטין בפעם הרביעית באותה הזדמנות.
קטעים איתך בנאדם, ממש גרמת לי לצחוק
כל הכבוד, אני בעד שתמשיך כך. -
בדרך לשנתיים בקנדה אתה עוצר באנדורה?עזוב הילד הזה הוא הזוי לחלוטין (עם דגש על טין),
פעם הוא בן 14, פעם שף בן 31,
לך תדע בסוף מה יצא ממנו...
-
בדרך לשנתיים בקנדה אתה עוצר באנדורה?סקי פאנק, לדעתי כדאי לך לכתוב כמה דיווחי חופשות פרי דימיונך הפורה(הרי לא באמת צריך להיות באתרים כדי לחוות את דעתך עליהם, נכון?), ומי יודע, אולי אחד מהם יזכה ותצא באמת לחופשת סקי! איך הרעיון? לך על זה בנאדם. -
סייג לחוכמה...אי תגובה !! -
ערן הוא לא לבד -
חידה לערןמי האיש שבתמונה ?
הפרס סופ"ש בחרמון...........איתו יחד
-
אני יודע את התשובה אבל לא בא לי לזכות... -
האם זה מי שאני חושב שזה?האיש והאגדה... הוא טחן את טין 3 פעמים, חרש את ססטרייר מכל כיוון, השתין מכל הר בשוויץ, גלש שבוע בערפל כבד בצ'כיה, ועכשיו הוא הולך לכבוש גם את החרמון - וכל זה בשנה אחת!!! אחחחח אין עליו, אין. גם אני צריך לעשן משהו כנראה. -
אכן זכית רק יש בעיה יכול להיות שהוא מצטרף ...... -
חידה לערןהאיש בתמונה הוא דודי חיימוב (לא ממש הגדרת באיזו תמונה)
-
זו הסגת גבול המקצועהתחכמויות של עורכי דין נועדו לעורכי דין ולא לאנשי הייטק -
סחתיין רק לבן צחקתי דקה מהבדיחה הזו -
ואני חשבתי שזה ג'אבה דה האט בהרי טטואין המושלגים
אבל ברצינות לרגע...למה לא להשתמש באפשרות ה'חסימה' (יופי של פריבלגיה) שניתנה לכל אחד שלא מעוניין לקרוא מנוי זה או אחר? חסמו וחסכו! -
טל לונדון למה ברמזים ? תהיה ישיר ! -
דודי אתה צודק...הנה ישיראותך אני לא מכיר אישית והשאלה היתה אם מזהים מי בתמונה (תאמת, קטנה ולא הכי ברורה)? אז חשבתי שזיהיתי מישהו מוכר אבל מודה שטעיתי, זה פואד בן אליעזר!
ולעניין פותח השרשור, ברצינות! למה אתה וערן לא חוסמים אותו באופן אישי במקום לעשות עניין מכל הודעה שהוא כותב?
-
דודי אתה צודק...הנה ישירהשאלה היותר טובה היא למה אני לא חוסם אותו... עבור כולם - כי במינון הנוכחי הוא הזוי ומשעשע ולא גורם נזקים (לא לעצמו ולא לסביבה)ץ ואולי גם יום אחד יספר לנו מה הוא מעשן ואיפה קונים כזה חומר משובח
-
אני לא מעשן - מה זה יעזור לי לדעת מה הוא מעשן?