ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

סורנטו ואמאלפי בדצמבר

פורום אירופה
    5
    7
    3338
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • מאיר וליאת
      מאיר וליאת נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם,

איזור סורנטו ואמאלפי בדצמבר - נשמע הזוי? אפשר לטייל או שקר מדי? מה עם קפרי? ואם לא קפרי - יש המלצות מיוחדות (חוץ מסורנטו, אמאלפי, פוזיטנו)?

תודה!
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • דוקטור דו ליטל
        דוקטור דו ליטל נערך לאחרונה על ידי

הזוי לעומת מה?
        בממוצע יש 12 ימי גשם בחודש דצמבר בחבל קמפניה, הטמפרטורות לא מאוד נמוכות.
        ממליץ בחום להכנס פה באתר לתחזית מזג האויר (מצרף לינק).

ברוב אירופה הרבה יותר קר.
        טיול באיזור אמלפי או קאפרי הוא טיול נוף. אם יהיה לכם קצת מזל יהיה יופי, קצת פחות מזל ותתקעו בגשם.
        לעומת זאת בטיול עירוני במזג אויר לא טוב אפשר ללכת למקומות סגורים כמו מוזיאונים, ארמונות, תאטראות וכו'.

אם אתם לא מזמינים מקומות לינה מראש אתם יכולים לנסות להמר, במידה ומזג האויר לא יהיה טוב תברחו לרומא.
        • מזג אויר בעולם
        • sssss2
          sssss2 נערך לאחרונה על ידי

סורנטו ואמאלפי בדצמבר
          האזור מטריף, לא הייתי שם בחורף, אבל ראשית חשוב לדעת שהרבה מין המקומות באזור סגורים בחורף, מלונות נפתחים רק במאי. שנית החצי של פוזיטנו הוא כביש כ"כ צר שנראה לי מפחיד ליסוע בו במזג אויר לא טוב, זהו גם החצי היותר סגור.
          קאפרי המקסים-אני מניחה שאם מזג האויר יהיה גרוע לא תהיה מעבורת כדי להגיע אליו. האמת, האזור כ"כ מטריף,שחבל. אם רוצים להגיע לא בעונה ולהנות מהריקנות-ממליצה לסוע במאי, מה שאני עשיתי. הכל רק נפתח, האנשים נורא שמחו כבר לפתוח את העונה, אבל עוד לא התעייפו ממסות התיירים.
          בכל מקרה מתי שלא תסעי, לא לוותר על פומפיי, מחינתי זו היתה אחת החוויות היותר חזקות. על הכפר רבלו, על כפר הדייגים צ'טרה.
          (כנסי ל-1001 טיפים תמצאי הרבה מידע)
          • מאיר וליאת
            מאיר וליאת נערך לאחרונה על ידי

סורנטו ואמאלפי בדצמבר
            קודם כל תודה על התגובות.
            שנית -
            אולי יש למישהו המלצות אחרות, אם לא איזור אמלפי?
            יש לנו יומיים (ועוד כמה ימים ברומא עצמה), ומחפשים לראות קצת נוף. שווה לנסוע במיוחד לפומפיי? אם כן - מה עוד אפשר לשלב?
            שקלנו גם נסיעה לאיזור סיינה - אבל נראה שמזג האויר שם יותר בעייתי, ובכל מקרה, אנחנו נורא רוצים נוף...
            יש למישהו רעיונות?
            • nd1965
              nd1965 נערך לאחרונה על ידי

סורנטו ואמאלפי בדצמבר
              במידה ואתם נואשים לנוף חורפי , והתחזית עם הגיעכם לרומא
              תהייה סבירה, היתי מציע לשכור על המקום רכב ליומיים ולסוע מערבה להרים לאיזור
              הפארק הלאומי Abruzzo ולהחזיר את הרכב בשדה התעופה. אם התחזית היא לגשם/ שלג או שאינכם יכולים להחזיר בשדה התעופה אל תבצעו סיור זה.
              אפשרות נוספת היא לתפוס יום בהיר ולעשות טיול יום לאיזור האגמים והעיירות Castelli Romani מחוץ לעיר.
              • tomeraya
                tomeraya נערך לאחרונה על ידי

סורנטו ואמאלפי בדצמבר
                כפי שאמרו השאר,חבל בחורף... איזור מדהים לקיץ כמובן- סופר מומלץ
                חוצמזה אני מציעה את ורונה המדהימה- שווה שווה וכמובן את טוסקנה... אין כמו פירנצה...
                תיהנו! Very Happy
                • דוקטור דו ליטל
                  דוקטור דו ליטל נערך לאחרונה על ידי

בכל האיזור הנוף תלוי במזג האויר
                  לכן אם מזג האויר טוב תוכלו לנסוע או צפונה לסיינה או דרומה לאמלפי.

אם מזג האויר בעייתי לכל כיוון שתסעו, צפון או דרום, אתם באותה בעיה. אני יכול להנות דווקא אז מנסיעה בכביש אמלפי, השילוב של ים סוער עם נוף תלול מבחינתי מנצח - לשיקולכם אם מתאים לכם.
                  אם לא מתאים לכם נסיעת נוף בגשם ואם נמאס לכם/מיציתםשבעתם מרומא תשקלו נסיעה לפירנצה, Assisi ו- Perugia ערים יפות נוספות בסביבה שאפשר לקחת בחשבון ושהן גם קצת "נופיות" .

עוד אופציה לבריחה מהמחנק העירוני היא לתפוס את היום היותר יפה שלכם ברומא ולבקר בוילה אדריאנה או ב TIVOLI (אני לא כל כך אהבתי אבל אחרים כן ממליצים), לא בדיוק נוף אבל בכל זאת קצת מרחב.
                  • 1 / 1
                  • פוסט ראשון
                    פוסט אחרון