הכנת קפה בחדר במלון ריבולי רמבלס בברצלונה?
-
האם ידוע למישהו ששהה במלון זה אם יש בחדר קומקום חשמלי להרתחת מים?
-
הכנת קפה בחדר במלון ריבולי רמבלס בברצלונה?אם אתה נוסע הרבה-ממליצה על הקומקומון הזה, 0.5 ליטר. 2 כוסות.
לא תופס הרבה מקום במזוודה: אפשר לדחוף בפנים את המתאמים, שמומלץ תמיד לקחת. וכך לא תתצטרך לדאוג כל פעם אם יש או אין קומקום.
ממליצה מנסיון. יש לנו כזה בדיוק, ומאד מרוצים. אין נסיעה שהוא לא מתלווה אלינו.
-
הכנת קפה בחדר במלון ריבולי רמבלס בברצלונה?אגב- את הקומקום אפשר לקנות גם בחנויות, כדאי לבדוק מחירים, אם יש לכם זמן. ולשים לב- לא ממלאים מים מעבר לכתוב MAX. שזה יוצא שתי כוסות מלאות. אנחנו גם לוקחים כוסות פלסטיק קשיח שמתאים גם לשתיה חמה. -
הכנת קפה בחדר במלון ריבולי רמבלס בברצלונה?רמיה תודה. יש לי קומקום דומה. הפעם מסיבות שונות מנסה להצטמצם עד
כמה שאפשר במטען שלוקח איתי....
שוב, המון תודה. -
היינו שם בתחילת דצמבר...אין קומקום בחדר אך יש שולחן , דלפק, שניתן להניח עליו קומקום, תהנו, המלון במיקום מעולה, וברצלונה כיפית
-
אז קנה מזלג חשמלי . -
אז קנה מזלג חשמלי .ובשביל המזלג-צריך פינג'אן קטן,צריך כוסות, וכל אלה - תופסים מקום. אי אפשר לשים מזלג בכוסות חד פעמיות שמיועדות לשתיה חמה. -
לא פינג'אן- בריק (פינג'אן זו כוסית חרס)כשאני עם אשתי אני לוקח קומקום קטן לשתי כוסות, מצויין אבל מטרידים אותי בשדה התעופה (בחזרה) לפתוח את המזוודה כי בטוח יש לי שם פצצה מתוחכמת.
כשאני נוסע לבד אני לוקח: מזלג חשמלי,שקיות תה ארל גריי,סוכרזית בקופסה קטנה מאוד של 700 גלולות.
לא קרה שהייתי במלון שלא תהיינה כוסות זכוכית, ואילו למזלג החשמלי יש בצד תפס קטן שמטרתו להחזיק את המזלג יציב בתוך הכוס. צריך רק להיזהר לא לשפוך, זה הכל.