בארה"ב בלי רכב שכור
-
אנו שתי חברות בנות 21 אשר רוצות לטייל באר"הב. בשל גילנו איננו יכולות לשכור רכב (האם נכון?). יש לנו מספר שאלות בנוגע להתניידות בארה"ב ללא רכב שכור:
1. האם ניתן להסתדר בתחבורה ציבורית או אחרת בלוס אנג'לס? איך ניתן להגיע בצורה זולה מנמל התעופה למלון ומשם להוליווד ולפארקים השונים?
2. איך ניתן להגיע מלוס אנג'לס ללאס וגאס לא בטיסה ולא ברכב שכור?
3. איך אפשר להגיע מחופי מיאמי לפארקים של פלורידה?
תודה לעונים. -
בארה"ב בלי רכב שכוראני חושבת שאפשר להשכיר רכב מגיל 21 ומעלה, אולם השכרת רכב לאנשים מתחת לגיל 25 מצריכה דמי ביטוח לנהג צעיר, שזה תוספת של בערך 20$ ליום, תלוי בחברה.
אנחנו היינו 3 חברות בגילאים 21-23 כשביקרנו בלוס אנג'לס והצטערנו נורא שלא השכרנו רכב שם, דרכי הניידות שם קשה מאד, כיוון שמדובר בעיר ענקית. ממליצה להשכיר רכב שם.
מלוס אנג'לס ללאס ווגאס יש אוטובוס של חברת Greyhound, שנוסעת מספר פעמים ביום, זמן הנסיעה הינו 4 שעות בערך. לדעתי אין צורך ברכב בווגאס, אז אולי תוכלו להשכיר את הרכב רק בלוס אנג'לס, להחזיר אותו באזור תחנת האוטובוס (תבדקי את זה)ולנסוע באוטובוס ללאס ווגאס.
ממיאמי לאורלנדו אני חושבת שיש גם אוטובוס באותה חברה שהזכרתי. תוכלי לעיין באתר שאני מצרפת.
תמנע -
בארה"ב בלי רכב שכוריש חברות שמשכירות מגיל 21, נסו את אלמו. אם לא תוכלו בכל זאת, יש חברת אוטובוסים שנקראת גרייהאונד וחברת רכבות שנקראת אמטרק (יקר מאוד) שהם דרכי התחבורה העיקריות בארה"ב. רק שתדעו שזה יהיה מאוד מסורבל להסתובב שם בתחבורה ציבורית -
בארה"ב בלי רכב שכורבתור מישהו שחזר מטיול בלי אוטו בארהב לפני חודש (גם אני וגם החבר בני 20)ההמלצה האישית שלי היא שתוותרו על לוס אנג'לס אם אין לכם רכב. פשוט בלתי אפשרי להסתדר שם בלי אוטו. התחבורה הציבורית זוועה והעיר כל כך גדולה שזה היה פשוט סיוט. כדי לעבור בין המקומות המרכזיים (הוליווד, החופים, אנהיים..) בתחבורה ציבורית לא בhigh season שאז יש אוטובוסים ישירים של חברות הטיולים יקח לכם שעות!
לעומת זאת בסן פרנסיסקו אין שום בעיה להסתדר בלי אוטו, כנל לגבי וואגס. גם להגיע לפארקים הלאומיים מאוד קשה בלי אוטו למרות שאנחנו היינו ביוסמיטי (נסיעה באמרטרק מסן פרנסיסקו- סביבות ה5 שעות משהו כמו 80$ הלוך חזור). -
כדאי לכן טיול מאורגןאם אתן לא מצליחות לברר עם חברות השכרה תנאים לבנות 21 אין תתכננו טיול שלם לבד?
מאורגן יפתור לכן גם את דילמת הרכב.